הודעה חשובה

הודעה חשובה../images/Emo68.gif

אני לא מבינה למה נטפלתם אליי????????????? מה זה עניינכם מי אני ומה צבע השיער שלי ואם יש לי אי.סי.קיו טאיזה עדה אני(דרך אגב אני אמרתי באיזה עדה אני ב הודעה שלי בשם "מי זה באמת רונן המעשן"? אני ילדה רגילה וכן אני לדעתי מאוד חכמה וכן אני לומדת ב כיתה עיונית אבל מי החברות שלי אני לא אגלה כי פשוט אין לי חברות וגם אין לי אי.סי.קיו............ אז תפסיקו לשאול אותי ותפסיקו לעצבן אותי ופשוט תפסיקו עם זה כש אני אהיה מוכנה לגלות מי אני אני רגלה ולא דקה קודם אני לא סלבריטאית או משהו פשוט אני רוצה פרטיות שאני אכתוב הודעות מבלי שמישהו ידע מי אני,יש לי את הזכות או לא?????? ואני בכיתה י´´ב כמו שאמרתי קודם ו ל LA SOMBRA בוא נראה אם תגלה מי אני מבין כל הבנות בשכבת י´´´ב:))))))) אהההההההה.................. ובדרך כלל בימי שישי אני מסתובבת ב........ בין פחי הזבל העירוניים לראות איזה דברים אנשים זורקים היום אני עולה דרגה ואני הולכת לפחי זבל של בתים הסחורה שם יותר משובחת

SAtAnic Soul

New member
מה זה ענייננו?

תשמעי, את לא חייבת להגיד, אבל את מעצבנת פה את כולם, אז אם את רוצה לגלות וזהו- תגלי אם את רוצה להמשיך לעצבן כאן את כולם, וזה באמת עיצבן כאן את כולם, תמשיכי, נראה איזה אחלה של פורום יהיה כאן אם אף אחד לא יודע מי השני "כשאני אהיה מוכנה..." זה לא שאנחנו הולכים לשכב איתך או משהו, את לא צריכה להיות מוכנה ולא בשלה ולא נעליים- תגידי מי את כדי שכולנו נוכל להגיד לך "שלום אלמונית" בבצפר! כמו שאמרתי- יש לך את הזכות, אבל זה נשמע נורא ילדותי. כמו הילדים המעפנים האלה בכיתה ו´ שמנופפים לך בידיים מול הפנים ואומרים "זכותי! האויר הוא של כולם!"

אסאל

New member
לדעתי זה דווקא יכול להיות נחמד..

שכל אחד ידע מי זה השני ...סתומרת אני ממש לא מכיר פה את האנשים למרות שכולם לומדים איתי במקיף אבל אין לי מושג מי זה כל אחד ולדעתי זה יכול להיות מאוד נחמד אבל כל אחד עם שיקול הדעת שלו ,אז להחלטתך....

SAtAnic Soul

New member
נו באמת

אז את מתביישת בעצמך? כי ככה זה נראה, אחרת אין סיבה ממש הגיונית למה את מתעקשת לא לחשוף את עצמך.... את מבינה, את עושה כזה עניין מלהגיד שם. לא טלפון, לא כתובת, לא כרטיס אשראי, תעודת זהות- כלום! רק שם פרטי. מה הביג דיל? את בטוח מתביישת בעצמך שאת עושה עניין מלהגיד את השם שלך...

SAtAnic Soul

New member
נו, זה כל הרעיון...

שנוכל לדעת עם מי אנחנו מדברים...זה כבר לא כיף כל הקטע הזה...

מה מעצבן???????.

אתם התחלתם עם השאלות אני לא התחלתי עם שום שאלות!!!!!! אני לא שאלתי אותך מי אתה או מישהו אחר מי הוא אני לעומת אחרים מכבדת את הפרטיות שלהם!!!!!!! אז תגיד לי בדיוק מה מעצבן אותך????????????

crazy dreamer

New member
שכל הזמן מברים על זה!!

אוף דיי כבר מה זה החרטא הזה???? מה נהיה פה בשידור חוקר?! **אוקיי כולם ללכת הבייתה ולהיות בשקט ולא לשאול יותר שאלות.** נקודה. זהו יום אחד האלמונית תגלה ועד אז......צום קל........

טים ג

New member
יש סיכוי שאת

רונית שיר? נ.ב. אל תשכחי לקרוא אחת מההודעות הבאות שלי

LaSombra

New member
אני מריח אתגר...............

לא רציתי לעשות את זה באמת כדי לא לבאס אותך.. אבל אין בעיה... תני לי שלושה שבועות, זאת לא צריכה להיות בעיה... או לפחות לא אחת שאני לא יכול להתמודד מולה......... שיהיה לך בהצלחה...

LaSombra

New member
אכהה... ועוד משהו...

אישית, אני די חושב שלפני שתגלי לעולם מי את, תמצאי לך איזה עלם חמודות שאת חושקת בו ותסיגי אותו, מיסתורין מאוד עוזר לדברים האלה... ראית איך גברים נמשכים באובססיביות לנשים מסתוריות... דוגמת עומרי כאן שפשוט לא יכול לישון עד שהוא יגלה מי את......... זה עובד, תנסי את זה...

למעלה