הודעה חשובה
מעריצי אביב כנסו...

Me4britney

New member
הודעה חשובה../images/Emo70.gif מעריצי אביב כנסו...

שבת שלום מה קורה? אוקי,אז תקשיבו.. ''טקס פרסי העמי מתקרב'' וזה הדבר היחיד שאנחנו אמורים להחזיק בו יותר מכל דבר אחר. חוץ מכל ההצבעות שלנו,שאני בטוח שאנחנו כולנו מצביעים מלא.. לדוגמא:. ופורום הראל סקעת עשה כנ''ל עם ''קרן פלס'' -כי כמה שהם לא יגידו הם אוהבים אותה,רק כי היא קשורה אליו בחיים המוזקייליים שלו. רוב פורום סקעת-מצביע לקרן פלס,וזה חבל לנו. אז חשבתי שאולי כמו שהם פנו לצד הכותב של ה''כוכב שלהם'' אז גם אנחנו נפנה לצד הכותב של נינט שהוא-אביב גפן...אני לא מתכוון אליו ,אלה לקהל שלו. נעשה איתם הסכם-אנחנו נצביע לאביב גפן[המלך!] והם יצביעו לנינט ב''זמרת השנה''. זה חשוב לנו,זה חשוב לנינט ולאביב,וכמו שאחת אמרה פה ''אנחנו חייבים לסגור פיות של אנשים שונים במדינה הזאת''. נ.ב-מתוקף העובדה שאביב כתב והלחין לנינט את רוב השירים באלבום הבכורה נראה לי שברגעים כאלו אנחנו צריכים לשתף פעולה בין קהל המעריצים של נינט לאביב ובכך להגדיל את הסיכויים של שניהם לזכות בפרס לו הם מועמדים בטקס העמ"י...מה אתם אומרים?

Hosh17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בתור מישהי שהייתה מעריצה של נינט מאז כוכב נולד (כיום יש לי סלידה ממנה במישור האישי והמקצועי), הגעתם למקום הלא נכון. לא כל כך מעניין את מעריצי אביב גפן שהוא יזכה בפרסים וזה גם לא מעניין את אביב. הוא עשה את שלו , יש לו קהל מגובש וגדול, 13 אלבומים מעולים - הוא לא צריך לקבל שום דבר כדי להוכיח את עצמו. ולא, אנשים כאן לא יצביעו לנינט שהם כל כך לא מחבבים כדי שאביב יזכה.

Me4britney

New member
זה היה ידוע מראש...טוב העיקר

ניסיתי...זה היה ידוע מראש שהאגו שלכם בשמיים...מעריצי אביב נו בדיוק כמוהו :) שבת שלום!

Hosh17

New member
מה קשור?!

אני נראית לך מייצגת את פורום אביב או את אביב? אני אומרת מה שנראה לי.. כיום אף אחד מהמעריצים של אביב לא יושב כמו המעריצים של נינט ושל סקעת ושל רוני ושל הגיים בויז ומצביע מאות פעמים.... בגלל זה שירים זולים יושבים במקומות הראשונים חודשים.

Simple Sam

New member
זאת צריכה להיות הצבעה אובייקטיבית.

אם מגיע לה,היא תקבל. לא צריך להתחיל פה שיתופי פעולה בין הפורמים,זה מגוחח ומיותר.

LightbuIb sun

New member
../images/Emo6.gif

החתימה שלך (ירח במזל עקרב).. השיר הזה בין השירים המצמררים.

מעכבת

New member
לעע זה לא כזה עצוב

לפחות הכינוי שלו זה לא "אני חולה על התחת של בריטני" וכאלה והוא עוד בן 12 אז היתי סולחת על זה,אבל בחור בן 19.. חוץ מזה שהיתי בטוחה שתאיר זה שם רק של בנות,סורי...

מה זה, החלפות?../images/Emo80.gif

הדירוג שלו במצעדים לא חשוב לנו, זה עניין של טעם. הדירוג שלו אצלנו גבוה וזהו. ואם חשוב לכם שהדירוג המצעדי של נינט יהיה גבוה, תצביעו אתםלה. היא לא ככ בלקסיקון של רובנו..

למעלה