הודעה חשובה
[נוו לא מצאתי כותרת אחרת
]

הודעה חשובה../images/Emo70.gif[נוו לא מצאתי כותרת אחרת../images/Emo122.gif]

בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מוחקת יותר ויותר הודעות מהפורום והאווירה כאן מתחילה להיות ממש לא נעימה. לא רציתי להגיע למצב כזה אבל אין לי ברירה... המצב של הזילזול כאן -חייב- להיפסק. גולשים מזלזלים אחד בדעות של השני ומתייחסים בזילזול אחד לשני... ולמה? כי אין להם את אותה הדעה בנוגע למתמודדות. המתמודדות שונות אחת מהשנייה וכך גם אנחנו, לכל אחד יש דעה משלו וכל אחד אוהב מתמודדת אחרת. נכון, אנחנו לא אוהבים את כל הבנות אבל זאת לא סיבה להתחיל לזלזל בהן ולהתחיל להעליב את המתמודדות ואת מי שאוהב אותן. הודעות בסגנון של "הטעם שלך גרוע" ו"פתאט" ממש אבל ממש לא במקום. יש כאן המון גולשים שאני לא מבינה מה הם מוצאים במתמודדת מסויימת ולמה הם כ"כ אוהבים אותה. רוצים דוגמא? ג'ואני מעונה 6. המון כאן ממש אוהבים אותה וחושבים שהיא הייתה צריכה לזכות בעונה 6, אבל עזבו-זו לא הפואנטה כאן. הפואנטה היא שגם אם אני לא מתה על ג'ואני ולא מבינה את הרעש סביבה בפורום זה לא אומר שאני צריכה לרדת על כל מי שאוהב אותה ולקרוא לה "מכוערת" ועוד השמצות והעלבות. אני מקבלת את הדעה שלהם וממשיכה הלאה- הם אוהבים את ג'ואני ואני מעדיפה את דניאל. זה לא כזה סיפור, נכון? בקיצור, מה שאני מנסה לומר הוא שתתחילו לקבל את הדעות של הגולשים האחרים ואל תזלזלו בהם. יש דרך לומר שאתם לא אוהבים מתמודדת מסויימת והיא לא צריכה להיות בהעלבות ובירידות כמו: "איכס היא כ"כ מכוערת, אני לא מאמינה שטיירה קיבלה אותה לתוכנית!" [וזה עוד ממש בקטנה, ראיתי כאן ירידות הרבה יותר גרועות על מתמודדות] אפשר לומר שהיא לא לטעמכם ולפרט למה בצורה שלא תעליב לא את המתמודדת ולא את הגולש שאוהב אותה. עד שהמצב הזה לא יפסק אביטל ואני נאלץ למחוק כל הודעה שמביעה זילזול בחברי הפורום וגם במתמודדות עצמן. אני ממש מקווה שלא נגיע לחסימת גולשים מהפורום
אני אסכם את כל מה שרשמתי כאן במשפט אחד שאני דיי מרבה להשתמש בו לאחרונה:
על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

mikmikonet

New member
יפה אמרת.

אני בטוחה שכולנו פה מבינים על מי ההודעה מדברת. גם אני אמרתי לא מעט את הדברים האלו בדיוק אבל אני רואה שזה לא מחלחל. מקווה שזה ישתפר. ורק פור דה רקורד- ג ' ו א נ י

sapirush001

New member
צודקת 100%

אני חושבת שצריך להיפסק כל המילים האלו "פאתט" וכל השאר כל אחד ודעתו אם אני לא חושבת כמו שהאחר חושב זה אומר שאין לי טעם לא, על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח כמו שאמרת..! ליפעמים אפילו כשאני רוצה להביע דעה וליכתוב משהו בפורום אז אני לא כותבת כי אני יודעת שאחר כך יענו לי בצורה הזאת.

אני ממש מצטערת שזה הגיע למצב כזה שאת

לא כותבת את דעתך בגלל גולשים אחרים. זו אחת הסיבות שפתחתי את ההודעה הזאת, האווירה פה לא ממש טובה בזמן האחרון

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif סליחה סליחה

אבל את באמת חושבת שאפשר לקרוא את ההודעות שלך ככה? את חייבת להשתמש בהכפלת אותיות כדי שהמצב ייפסק,כי בלי הכפלת אותיות הבן אדם פשוט לא יבין ושום דבר לא ייפסק כאן. אז או שתתחילי להכפיל אותיות או שתעשי את הצעד הטוב ביותר לפורום ותחסמי משתמש אחד קטן. בכ"א אני ממש מסכים איתך :) ורק כדי לחזק את הרקורד של מיכל: ג'-ו-א-נ-י!

Nataly B

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לפעמים עוצרת את עצמי ולא כותבת בדיוק מה שאני חושבת, כי אני יודעת את התגובות. זה באמת לא נעים שישר צריך לתקוף על דעה|סדשג|.

גל גדות

New member
../images/Emo45.gifדעות לא כופים על אף אחד.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

ובטח שלא לזלזל ולהשמיץ בגלל דעה מסוימת. זה ממש מעליב.

../images/Emo45.gifעל הכל.

גם לי יש חוסר התלהבות מג'ואני, אבל חפיף, זה לא מונע ממני לפרגן לאחרים לפרגן לה. ההפך - כל אחד וטעמו וברוך השם גם ככה הבחורה יפה שאפשר להחמיא לה, מבלי לקרוא לה פאתט. ובאופן כללי - תודה על ההודעה, נקווה שתופנם.

Black Jane

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif. ואם כבר הצלחתי לכתוב..;[ אז תדעו

שיש לי וירוס במחשב והוא מתנתק כל שנייה מהאינטרנט אז ממש במהירות ביומיים הקרובים אשתדל להכנס דרך המחשב של סבתא/חברים, ובראשון יתוקן.
, אל תעשו צרות לאסתי!

mikmikonet

New member
../images/Emo25.gif ברור, אנחנו ילדים טובים... לא, אסתי?

מתגעגעים אלייך אביטולה

efif1212

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מצטרפת לכולם, ללא תגובות מיותרות.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

גם אני לפעמים אוהב מתמודדות שאחרים לא אוהבים, אבל אני לא אומר את דעתי בגלל שאני מפחד מהודעות כמו "פאתט" ו"פחח".

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מפחד?

מפאקינג הודעות באיזה פורום באינטרנט של משתמש מסוים אתה מתרגש ולכן 'מפחד' להביע את דעתך? זה בסדר,אני מרשה לך. תהיה רציני.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifאוי מונטי

נו לא נראלי הוא באמת התכוון שיש לו פחד מזה XD אבל כן האווירה פה כבר לא נעימה, ממש לא כמו פעם וכבר לא עושה חשק לכתוב תגובות, לי לפחות..

דניאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללל

איןןןןןןןןןן לאאא היתהה ולא תהיההה מושלמממממממתתת כמוההההההההה++ניקווווווווווווווווווללללייי ובושהההה להשוותותההההה לכלל מתמודדדדדדתת איי פעםםם כפרעליההההההה @@@@ ה==סגידהההההההה

למעלה