הודעה חשובה
שימו

מיה אחת

New member
הודעה חשובה../images/Emo70.gif שימו ../images/Emo23.gif

אני עוקבת אחרי הפורום מזה זמן-מה, ואף על פי שהוא מקרטע כרגע, אני בטוחה שיש לו פוטנציאל להפוך למקום שוקק והומה; פינה קטנה שבה כולנו יכולות לשבת, להניח את הרגליים על השולחן, ולדבר על מה שאנחנו אוהבות לקרוא. אז בבקשה, אם אנחנו לא נחיה את הפורום, הוא לא יחיה את עצמו. לא מספיק להודיע: "שלום, אני כאן", זה טוב ויפה וכיף לי לראות משתתפים חדשים, אבל אין בזה די. פתחו הודעות משל עצמכן, העלו נושאים שמעניינים אתכן, כתבו המלצות מדי פעם בפעם. מה דעתכן למשל, על פינת המלצות? או לחלופין, שכל שבוע תכתוב לנו מישהי אחרת סקירה על ספר שהיא אהבה? אז קדימה, להפשיל שרוולים ולהציף את הפורום בתוכן.

מה אתם אומרים?

אני לא יודעת אם להגדיר את עצמי חברה בפורום הזה, כי מדי פעם (שבועיים/חודשיים) אני נכנסת לראות מה המצב כאן וגם מגיבה קצת... אולי כי אני לא ממש בתוך הקטע - שמורה לי פינה חמה בלב לספרות הרומנטית אבל בתקופה האחרונה לקראת סוף הספר אני חוטפת שעמום מדכא, או במילים אחרות, כל עוד יש מאבקים וקשיים בעלילה זה מעניין ומרגע שדברים הולכים להסתדר בין הגיבורים (צפוי...) אני נוטשת. האם הזדקנתי? האם בגרתי? האם איבדתי את התום? האם ציניות היא מנת חלקי?ומה יהיה?

מיה אחת

New member
יהיה טוב ../images/Emo13.gif

או שתהיה אופרת-סבון, שם המאבקים לא תמים לעולם ואחרי עליה תמיד תבוא ירידה (ולהיפך). אני בהחלט מבינה את העייפות שלך. לפעמים גם לי נמאס ברגע שהשמים מתחילים להזהיב וכיתובית הThe End מסתמנת ברקע. מבחינתי, ספרות רומנטית היא פאן טהור. אם לא כיף לך, אל תקראי, או לכל הפחות, אין שום חובה לסיים את הספר. וכן, מוכרת לי תחושת האשמה נוכח ספר שאת קריאתו לא השלמתי. בעולם נפלא ומחורפן כמו שלנו, קצת קשה לשמור על תמימות. תום הוא לא בהכרח תנאי לקריאת רומנטיקה. מבחינתי, רומנים-רומנטיים הם סוג של אסקפיזם ואני נהנית מהם ככאלה. אני תמיד אשמח לראות אותך כאן, קוראת ומגיבה. ואם בא לך, גם תורמת תכנים משל עצמך

אסקפיזם עבורי

נכון, רומנים רומנטים תמיד גרמו לי לאסקפיזם ועדיין הם עושים זאת. אבל...כמו מכורה אמיתית אני עולה בדרגות האסקפיזם. הפעם - אני הולכת לגמור ספר אחד בדיוק ביום הבחירות. וכך האסקפיזם יהיה מענג ביותר - רומן רומנטי ובלי ללכת לבחור. אדווח לכם אחרי הבחירות - מה קראתי ואיך היה. צ´או

khrui

New member
צודקת!!!

גם אני חושבת בדיוק כמוך, אבל אין רעיונות איך להפוך את הפורם הזה לפורמים אחרים שפשוט אי-אפשר לעקוב אחרי הודעות. אני לעומת הקודמת , כמעט כול יום בפורום ואם אין משהו מעניין לעשות אני פשוט עוברת למשהו אחר.. חוץ ממה שהצעת , מה עוד את חושבת לעשות? לירון

מיה אחת

New member
אני חשבתי על כלמיני דברים-

קודם כל, המלצות. אם המתכונת שהצעתי לא נראית לשאר חברי הפורום, תמיד אפשר לחשוב על אחרת.
עוד אפשרות- סיפור מודולארי שכל חברי הפורום יכתבו יחד. אני או את, או כל מי שתתנדב, תפרסם פרק ראשון באורך של כ1000-2000 מילה (זה לא הרבה כמו שזה נשמע
), וכל אחת, על פי סדר שאנחנו נתאם מראש, תוסיף פרק נוסף בתורה. כל המרבה, הרי זה משובח.
שאלות שאלות שאלות - מה הכי אהבת בספר איקס? מה את הכי שונאת ברומאנים רומנטיים? מה הכי חסר לך בספריה של ג´וד דוורו? האם גבר יכול לכתוב רומן-רומנטי? כל מה שעולה בראשך; אנחנו כאן כדי להשיב, לפטפט ולעשות מלחמת אוכל.
העלאת נושאים לדיון, שזה כמו שאלות בערך. "השפעות פמיניסטיות על הרומאן-הרומנטי", "כותבות אנגליות לעומת כותבות אמריקאיות", "הגבר כדמות אקזוטית ברומאן הרומנטי", "בלונדיניות נגד ברונטיות" וכו´ וכו´ וכו´.
יצירות משל עצמנו. שירים רומנטיים, סיפורים רומנטיים, כל מה שמתוק וכיפי ויש לו Happy End יתקבל בברכה.
פשוט לדבר על זה.
מיה הולכת לענות לשאלתה של לירון

או.קי. חלק מזה נראה לי. אבל

כל העניין של ספרות אמריקאית ואנגלית ואנה-ערף...לא נראה לי שאוכל לתרום כי אני לא מבינה בזה. אני בקושי יודעת מה היא ההגדרה לרומן רומנטי. אבל אני בהחלט יכולה לקרוא מה אתם כותבים וללמוד מזה. בעניין שאלות אהבת/לא אהבת וסיפור בשרשרת (1000 מילה?) יכול להיות נחמד. אני בעניין.

אין כניסה לבנים?

לפי ההודעה החשובה שלך מיה והתוכן שנכתב רק לבני המין היפה בשם הבנים אני מבין שאין לנו כניסה לחדר הזה. תקנו אותי אם אני טועה צמד המאיות וחברותיהן הנכבדות

מיה אחת

New member
מצטערת, בטח ובטח שיש כניסה לבנים../images/Emo70.gif

אומר לך בכנות, אני לא מכירה (הרבה) בנים שאוהבים את הז´אנר הזה שהוא בעיקרו נשי, אבל מי שבא ברוך הבא, ברוך הנשאר וברוך הנמצא (במקרה שלך
). התנהל בזמנו ויכוח דומה, האם יש לפנות אל כללי משתתפי הפורום בזכר או בנקבה. למיטב הבנתי, מרבית המשתתפות הן נשים, ומבלי להתייחס לתיקון שהכניסה האקדמיה העברית, לפיו הפניה לקהל/משתתפים תעשה ע"פ מינם של מרבית הנכחים, תסכים איתי שאין רע גם בפניה (הלא-תמיד-מקובלת אמנם) בלשון נקבה. ולפיכך אתקן: הפניה בלשון נקבה נעשית מטעמי נוחות בלבד- הכוונה היא גם לזכרים

ענתש

New member
כל הכבוד מיה ! אני איתך. נעלמתי

מפה כי זה הפך לבית לכל מיני כותבי שירי אהבה דביקים (וטעמי בשירה הוא קצת יותר אנין, מה לעשות). רק רציתי לדבר על ספרי רומן רומנטי בלי שיפריעו לי ! אני איתך ואני פה...

למעלה