הודעה חשובה

הודעה חשובה../images/Emo70.gif

לכל מי ששותף בשונאים של בלונד| אנחנו חייבים (או יותר נכון חייבות) להתחיל לעשות משהו כי המצב ממש מידרדר!!!!|

נופרוש

אנחנו כמו שאת יודעת אני ועוד מישהי הקמנו מועדון "מעריצות" ופשוט העלתי את זה שצריך לעשות משהו

גלי זו גל

את בהחלט צודקת אני צריכים לכנס את כולם ולדון במה עושים...... את הילדה הכי מצחיקה שאני מכירה!!!!!!!

שירליש

New member
בעע!!!

אנחנו חייבים לפעול!! חייבים להתאגד ולתכנן כל מיני דברים!!!!!! ומהר!!! המצב נופל!! חייבים להציל את כולם!!

שואקה

New member
חברות מועדון יקרות:

כרגע קיבלתי מידע מסווג על קנקנו של המועדון. האם אפשר לקבל כרטיס חבר???

מה זה מועדון "הבנות" הזה ../images/Emo70.gif

אני מוחה, אי אפשר לקרוא לזה מועדון בנות
גלי היא האישה הכי קרבית והכי גברית שאני מכיר... (בבקשה על תרבצי לי על זה)
שווקה זה עדיין בבירור... מרקו וזהו!!!

שואקה

New member
קודם כל זה לא בשבילך../images/Emo70.gif

למרות שגם אנחנו מנסות עדיין לחשוב אם אתה נקבה או לא... אם נחליט שאתה כן נקבה אולי תתקבל ואם לא אז..אף פעם לא באמת תדע על מה או על מי המועדון "בנות" הזה. דרך אגב מרקו אתה סתם שמן!!! שואקה הגבר

הבנתי הבנתי הבנתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

גלי (המתנחלת הנועזת) וגל (קונה בנגה, לא שמהו כזה) פתחו מועדון, שהוא מעין מועדון האקסיות של אנשי הרדיו, הרי גלי ושחף, וגל ושגיא (הסקסי) ------------- הבנתי, תודה לך גלי על ההבהרה... אבל לא הבנתי, מה עושה שם שווקה ונופר? היה משהו בין שווקה ושירן אזולאי? (
) מרקו וזהו!!!

מרקו כמה דברים

א. המועדון הזה הוא לא מועדון בנות אלה מחתרת סודית למען מטרה מסויימת
ב. אני בכלל לא במועדון הזה אני מאמינה במטרה לא באמצעים
ג. מצחיק שאתה מזכיר את מה שקורא בין שווקה לאזולאי

המועדון שישנה לכם את החיים!

יהפוך אותם לכל כך טובים! ואי אני כלללללל כךךךךך בעד המועדון הזה אני זוכרת את היום שהגלגליות פנו אליי בקשר למועדון הנ"ל.. יום ששינה את החיים שלי.. לדעת שאני לא לבד..... אז אני מאוד מחכה לפעול למען מטרתינו ולהפוך את הועלם לעולם הההההההההההההההההההההההההההההההההרררררררררבבבבבבהההההההההההההההההההה יותר טוב!!!!! גלי וגל ---------- חזק ואמץ, ישר כוח, מי ייתן ותזכו למצוות!

דרך אגב....

אני רוצה רשימה מפורטת במסרים האישיים של חברי המועדון.... שלא יהיו טעויות של פליטות פה או משו כזה

למעלה