הודעה חשובה

ohad m

New member
הודעה חשובה ../images/Emo70.gif

החלטתי לעשות מעשה, בעקבות דברים שאמרו דודי ומיכאל ברנשטיין באתרים שלהם ולהקים אתר שירכז חדשות מהארץ עם דיונים, תמונות ובשלב מתקדם יותר רשימת דיוור. אני לא מסוגל לעצב דבר כזה בעצמי כרגע, ולכן זקוק למישהו רציני שיעזור לי. העיצוב הוא פחות בקטע הגרפי, ויותר בקטע הדינמי. ז´תומרת, אני זקוק יותר למתכנת מאשר לגרפיקאי. לפרטים נוספים, דברו איתי ב-ICQ או בדוא"ל. אוהד.

akravit

New member
באמת הודעה חשובה...

אוהד - אני לא מפסיקה לחשוב על הנושא שהוא באמת חשוב ואני מאושרת שהחלטת לקחת את העניינים לידיים. אתר כמו שאתה מתאר יהיה פשוט... גדול!

שאנטיdos

New member
בשמחה

בהנחה שאני יבין מה הדרישות... ואני מניח שיהיה צורך בשרת ASP..

djyaniv

New member
לא בשביל שתרד מהעניין, להפך

אולי זה יעזור לך, אם הבנתי נכון אז כבר יש כמה כאלה לדוגמא-רוטר, שמקבץ את כל המבזקים מכל אתרי החדשות וכולל את הסקופים שלהם הייד פארק ופרש כנ"ל ו- onlinenews שגם כן מביא לך את כל העדכונים מכל אתרי החדשות נראה לי שקצת יהיה קשה לך להתחרות בכל אלה (ויש עוד) אבל אני תמיד בעד עוד אתר חדשות. בהצלחה

אשמח לעזור במה שאוכל..*

יש לך תאיסיקיו.. * כפוף ללוח הזמנים של החברה..

אני מאוד אשמח לתרום את חלקי ../images/Emo70.gif

כל דבר שאתה צריך לעצב, אתה מוזמן ליצור קשר באימייל: [email protected] או באייסיקיו, במידה ויש לך: 94836666. וכל הכבוד על הרעיון המבורך, אני מזדהה איתך
מעיין

CriminAl

New member
גם אני אשמח לעזור לך מכל ה-../images/Emo23.gif

אשמח לעזור בעיניין העיצוב אבל הקטע של התיכנות לא ממש חזק אצלי ניר אייסיקיו: 97552675

Jenkins

New member
הייתי מוכנה לעזור...

אבל אין לי התמצאות בשטח... סורי אוהד.
אבל! אני מוכנה להיות שם עם תמיכה נפשית...
מסז´ים וכולי (ראה: סצנה מקרב אגרוף).

ali25

New member
אשמח לעזור

נראה לי רעיון טוב, אשמח מאוד לעזור בעיצוב, בניה ומה שריך אליסיה icq: 10912404

למעלה