הודעה חשובה!

הודעה חשובה!

לבצפר שלי אין היום שביתה, ככה שאם יתקיים מפגש- אני לא אוכל להגיע אליו. היום אני גומרת את הלימודים ב-15:10, אז אם יש את המפגש, יש סיכוי שתדחו אותו? ^^"

אני כנראה לא אוכל השבוע../images/Emo10.gif

גם לא הדפסתי פליירים עדיין ואם כבר נעשה - זה בימי חמישי כי אז הקניון הכי מלא - אולי בעצם ביום שלישי הוא הכי מלא , בכל מקרה , עד שלא יהיו לי פליירים לחלק- אין טעם ללכת , וצריך גם הסכמה של הקניון ... בוקר טוב בכל אופן

שוצאן

New member
לא צריך פליירים בישביל מיפגש...../images/Emo220.gif

אפשר להיפגש רק בישביל הכיף וא לארגן עוד מיפגש שנקדיש אותו לחלוקת פליירירם.

לא! O:

יום חמישי טל לא יכולה, ויום שלישי אני לא יכולה כי יש לי פעולה של בני עקיבא בשעה 18:45. אז אם זה יההי מוקדם יותר בשמחה. לא חייבים פלאיירים, בתאל צודקת. אפשר לעשות עוד מפגש וכל אחת תכין פלאיירים ונתלה ונחלק. בכל אופן- למה צריך הסכמה של הקניון? אפשר גם להפגש בפיל, וסתם ללכת לפארק או משו. נתוש- תגידי לנו מתי את יכולה, כדי שנוכל לקבוע. בשבת הקרובה יש לנו שבת פתיחת חודש ארגון של בני עקיבא, ככה שבמשך חודש שלם אני אהיה תפוסה. יש לנו הופעות להכין, ולצבוע את הסניף, ולעשות מלחמת ג'יפה...P: אז שכל אחת תוכל לומר את התאריכים שנוח לה כדי שנוכל להפגש! O: יכול להיות שאין לנו בביה"ס שביתה. צריך כל יום לבדוק באינטרנט. הבנתי שכנראה לדקל וילנאי יש שביתה, כן? כי יכול להיות שהבצפר שלי לא ישבות. אמרו לנו שגם יכול להיות שהשביתה תהיה יותר מחודשיים או מש כזה... וואו- כבר החופש הגדול הגיע?

כן! D:

ביום רביעי יש שביתה- אז נוכל לעשות ביום הזה. מה דעתכן? D: "אהבתם? ספרו לחבר'ה. לא אהבתם? ספרו בכל זאת!"

מישניה3

New member
אני מרגיש תקוע!!!

אל מה אתם מדברים לעזאזל?!?!?!?! אני הבן היחיד פה???

כרגע- כן.

אבל אל תרגיש תקוע! אני אסביר לך: אנחנו מנסות לארגן מפגש פורום. הבעיה היא, שלא כולן יכולות. אז אנחנו מנסות למצוא ימים שיהיה נוח לכולם. אז... אתה בעניין? תקשיב- אם אתה מרגיש תקוע, תקרא לעמית ולעוד בנים שיבואו... אבל שלא יכתבו לנו תגובות: "וואי, איזה פורום מפגר" אנחנו בשמחה נראה שבנים יבואו ויהיו איתנו, ויארחו לנו חברה...

מישניה3

New member
זה נישמע מוזר

אם במפגשים שלכם אתם מורחות אבוקדו על הפנים ומתנשקות אז זז לא ניראה לי בשבילי ועוד מיתנשקות בת אל בת!!! אבל זה בסדר גבריאלה זה לא כזה נורא כי נישקת את ה"סצ'ואן שלך" וזה מנה חמה ואפילו אני אחלתי את זה אז אפשר פשוט להגיד שהית רעבה

שוצאן

New member
*שוצאן../images/Emo220.gif

זה היה חד פעמי האבוקדו וזה לא הייתה נשיקה... מיפגשי פורום זה ממש כיף! כדי לך לנסות אנחנו לא נימרח אבוקדו אחת על השניה *שקרכלשהוא*

למעלה