הודעה חשובה

humeni

New member
הודעה חשובה

לכל מי שמחפש את ספרי expose,dartiste ודומיהם,ניתן להשיג אותם בחנות sketchbook ,שנמצאת ברחוב טשרניחובסקי 5 בתל אביב הם יבאו מעט לשם,אבל קהל היעד של הספרים לא יודע שהם שם,כך שעדיין נשארו כמה.. ובכלל לא קיבלתי שום טובות הנאה בשביל זה...

gilmad

New member
תודה, ובירור קטן...

יש לך מושג כמה זה עולה?? מהניסיון שלי, עדיף להזמין ספרים דרך אמזון. יוצא זול יותר ומגיע עד הבית... *מתחת ל50$ אין צורך לשלם מע"מ - לפעמים הם מקלים אם זה באיזור ה60$

humeni

New member
מעמ לא נראה לי שצריך לשלם מתחת ל100$

אין לי מושג כמה זה עולה אצלם,אבל היה אצלם משהו אחר שחשקתי בו...וביררתי כמה הוא יוצא דרך אמזון...וגיליתי שעם כל דמי המשלוח זה יוצא בערך אותו הדבר(אלא אם אתה מזמין כמה ספרים במשלוח אחד,אז אתה יכול לחסוך ),וזה עוד בלי לחשב את ה80 שקל שתצטרך לשלם אם המכס יחליט רנדומלית לפתוח לך את החבילה במקרה שלי,ניסיתי לנצל את כישורי הקומבינה שלי,ולידע את הקונים הפוטנציאלים (שלא יודעים ולכן לא נמכרו הספרים),בתמורה להנחה..אני מקווה שהקומבינה תעבוד לי.

gilmad

New member
אין מכס על ספרים

רק מע"מ שזה 15.5% אם אני לא טועה... ושמעתי שמחירי המשלוח עלו מאז הפעם האחרונה שקניתי באמזון אז יכול להיות שאתה צודק... ומניסיון שלי מע"מ זה מעל 50$... אם זה טיפה מעל אז יכול להיות שלא תצטרך לשלם

bone

New member
אין מכס אבל

פותחים חבילות רנדומלית ומחייבים עוד 80 שקל אם פתחו לך.

gilmad

New member
מאיפה הבאת את זה??

אתה לא עושה משהו לא חוקי... למה שיחייבו אותך בעוד 80 שקל??? לפי החוק 15.5% מערך החבילה (כולל המשלוח) ככה שרק אם הזמנת ב533 שקל יחייבו אותך ב80 שקל. חשבון פשוט --> 15.5% מ533 זה 80... (5 אגורות עלי)

gilmad

New member
לדוגמא:

הספר d'artiste: Digital Painting עולה 59.95 +12.49 משלוח זה יוצא 72.44$ בגלל שזה יותר מ50 תשלם את המע"מ וביחד זה יוצא 83.67$ ובשקלים זה בערך 335 שקל

למעלה