הודעה חשובה..

הודעה חשובה..

אוקיי יש לי הודעה דיי מצערת, ואני יודעת שלאנשים יש זכות לכעוס עליי: במפגש הקודם בדצמבר לקחתי חולצות מאנשים כדי לצייר עליהם כי היו כמה דברים שלא ממש יצאו לפועל.. והחולצות האלה פשוט נשארו אצלי והייתי אמורה לשלוח את זה לאנשים בדואר ולהחזיר להם.. אבל, בגלל השביתה וי"ב וכל הדברים האלה, לא ממש הספקתי לעשות את זה. אפיול ששלחתי מסרים לכמה אנשים שאני הולכת לסיים את זה ואני אשלח את זה בדואר פשוט לא הצחלתי אפילו אם בניתי על לעשות את זה ביום מסויים. אני מרגישה רע כי אני הבטחתי משהו אבל אני לא מסוגלת לקיים את ההבטחה שלי כרגע, לפחות לא בתקופה הלחוצה הזאת השנה, אני כן יכולה במפגש הבא אם אנשים יביאו לי חולצות, ואני אעשה את זה בחופש הגדול כשהכל כבר יהיה מאחוריי. לכן, אני מחזירה את החולצות במפגש לאנשים שנתנו לי, אז מי שבא ונתן לי חולצה- בבקשה תשרשרו לכאן שאני אדע להחזיר אותה..

אני הבאתי לך סווצר.

וזה בסדר, די להרגיש כ"כ רע עם עצמך. את עושה פה משהו שהוא לא חובה עלייך, קחי את הזמן ותעשי את זה מתי שנוח לך. כולנו לחוצים עכשיו, ככה שבטח גם את כשאת בי"ב. הכל בסדר מותק.

chen krispin

New member
אני גם נתתי לך חולצה..

אבל זה סבבה מבחינתי.... זה לא שזה עד כדי כך חשוב לי... אני מבינה שיש עלייך לחץ כי גם עליי השביתה הזאת משפיעה. את לא צריכה להרגיש רע.... אנחנו צריכות להודות לך רק על זה שהצעת

inbal287

New member
תפסיקי להרגיש רע!

זה משהו שעשית מתוך רצון טוב והתנדבות! את לא חייבת לעשות את זה, רק למקרה שמישהו התבלבל וחשב שכן. אני בטוחה שכולנו מבינות אותך כאן!
.

LoveYourHate

New member
אל תדאגי נשמה .. יהיה לך מספיק זמן בחופש ../images/Emo8.gif

באמת תורידי לך דברים מהגב את לא צריכה להכביד עליך יותר מדי ..
תנשמי עמוק ולכי תקראי דברים על וילה כי זה תמיד כיף לדעת מה הוא עשה בחנות סקס של אבא שלו

למעלה