הודעה חשובה

CHRISS

New member
הודעה חשובה

היום דיברתי עם הנרי וכמו שהוא אמר לפי התיכנון להוציא את הסינגל עד סוף החודש או הכי מאוחר אחרי ראש השנה. העיקובים נוצרים בגלל שכל פעם נוספים שירים חדשים וכותבים חדשים וכל פעם יש רעיונות חדשים לטובת האלבום קצת סבלנות וזה משתלם בסוף אחרי הכל דברים איכותים וטובים לוקחים זמן לשחרר שיר ככה סתם מהר זה קל... ובשביל מוזיקה טובה ואיכותית כמו של ניקה והנרי שווה להמתין בסבלנות

m0ral

New member
הנרי ו ניקה איכזבו...ו בגדול !!!!

כוללהההה חתיכת שיר !! הגזימוו...חוץ מזה השיר כבר נשמע בהופעות שלהם אז מה הבעייה לשחרר אותו כבר אוףףף

Ben Love Nikka

New member
מורל אתה צריך להבין שמדובר בחברת תקליטים

הם לא מוציאים על דעת עצמם. צריך לחכות קצת . ואין פה בכלל קטע של אכזבה , הם לא הוציאו משהו חדש המון זמן , אז עוד קצת זה לא נורא.

m0ral

New member
אני לא מדבר על כל האלבום !! הכוונה ל:משהו אחר

זה מגוחך !! אז בהופעות הם שרים את זה חופשי ו מצלמים אותם ו זהה.....אבל לשחרר שיר זה אסור ?! לא קונה את זה !! אני מדבר באופן אישי ו אותי הם איכזבו , זה לא אחראי מצידם כולם עובדים על אלבומים אבל לא נעלמים כך !!! כוללה אלבום לפחות תמונות חדשות ראיונות....הופעות.....לא'דע פשוט טירוציםםםם אני מכור להנרי ו ניקה חולה עליהם ו אחד מהמעריצים הוותיקים שלהם ! אבל בקטע הזה הם פישלו לדעתי תראו את ג'ואל למשל....לא נחה לשנייה.....תמיד נמאת עם המעריצים....תכנסו לפורוס שלה ו של דודי ו תראווו עם כל הכבוד לפורום הזה....אבל אין מה להשוות בינו לבין הפורום של ג'ואל שחיי ו רענן ו תמיד ישבו חומרים חדשים זה מה שיש לי להגיד יום טובבבב

DJ ELAD 17 A

New member
צודק בהחלט

זה לא בקטע של להשוות אבל יש גבול כמה אפשר לשחק באנשים תמיד אפשר לשחרר גרסאות חדשות מיקסים הופעות תמונות מכתבים עדכונים יודעים מזה בכלל? אפילו בדברים הכי קטנים ניקה נצפתה.. הנרי עובד על... לא כל דבר צריך שיהיה בסוד או הפתעה הנרי וניקה הביאו לנו אלבום 12 רצועות 5 סינגלים מ2005 עד 2008 אפשר להוציא עוד בסדר סינגל באנגלית,כמה שורות בשיר ,,פרויקטים של הנרי הופעות אבל מה כאילו אין שיתוף פעולה מצד האומן גם בנאדם שעובד על אלבום יכול לשחרר סקיצה פרומו סינגל מיקס תמונות לדבר לשוחח אותי זה לא משכנע אפשר לצפות ליותר

Ben Love Nikka

New member
יש בזה משהו , אבל אין מה לעשות .

או שנחכה עוד קצת ויצא כבר משהו , או שלא. אני חושב שבקרוב הם יחדשו אותנו במשהו =]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני גם כן מסכים איתך...

במקרה שלהם ספציפית, זה קצת חבל, ששני סטארים עם כישרון כזה לא עושים קצת יותר, בקטע הזה של לשחרר ותמונות וראיונות בלה בלה בלה... אבל אתה יודע מה אומרים, בשביל דברים טובים שווה לחכות, ואני בטוח כמו כולם שכולנו הולכים כמו ילדים טובים לקנות את הדיסק שיצא, לאהוב את השירים ולהכיר אותם בעל פה

stav37

New member
לא להשוות בכללל

דודי שרון וגברת ג'ואלל מוצאים כול שני וחמישי שירים כי הם לא רשומים באף חברת תקליטים אז יש להם אפשרות ובגלל זה גם הדיסק הקודם שלה לא נמחר באף חנות דיסקים ועדיף שהפורום יהיה ככה מתת ובלי עידכונים מאשררר קוקיצות וילדות קטונות בנות 15 שיהיה כאן בפורום כמו אצל ג'ואללל הנרי וניקה פונים לקהל הטיפה יותר בוגרר והמבין במוזיקה... ולא לילדים שמתלהבים מצרחות של להקתת עורביםםםם. גם אני נהנה מצרחות שלהם כשעולה לי אבל ממשש אבל ממש לא משווה אותם להנרי וניקה וכול בעייה שיש בפורום כאן אז אתם מזכירים את הפורום של ג'ואל ואני לא מבין איךך אפשר להשוות בכלל

m0ral

New member
אל תקח ללב חחחחח אפחד לא משווה

ו אם אתה לא אוהב תשירים שלהם ו זה לא הטעם שלך !! אז אין צורך ללכלך..... לכל אחת יש תסגנון שלה ו המעריצים שלה , אבל אחת תמיד נמצאת בקרבת האנשים שאוהבים אותה....ו השנייה שומרת מרחק !! ו זה מה שמעצבן......אנחנו תמיד שומעים דברים בלשון הנריי....הנריי אמר....הנריי עשה....הנריי חשב איפה ניקה בכל זה ? היא לא מעורבת ? נכון שיש לה תחיים הפרטיים שלה......אבל כשאתה מפורסם אתה חייב לוותר על הרבה דברים לטובת המעריצים....ו ניקה לא משתדלת......לפחות מפגש מעריצים הם לא עשו כבר 10000 שנההה אין שום טירוץ בעולם שמצדיק את ההעלמות שלהם !!!

EMANUELA XD

New member
חברים יש למה לחכות בסובלנות

ציפורה רכלנית ציצה לי ציוץ
לחשה לי לחישה חשאית שהולך להיות אלבום מפתיע ביותר שורה של כותבים ומוזיקאים מהשורה הראשונה נרתמו להפקת האלבום-להנרי יש סוללה של חברים מהברנג'ה אתם כבר יכולים לנחש שהאלבום הולך להיות מיוחד ומגוון-ניחוש קטן כל מי שעבד עד היום עם הנרי עושים שיתוף פעולה שהאלבם ילך ויצליח בגדול בקשר למפגש אין טכעם למפגש כרגע-זה לא הזמן-כשיהיה ויגיע הרגע הנכון כולנו נעלה רעיון למפגש ניקה כן מעורבת בכל הפקת האלבום ואתם לא יודעים עד כמה שהפעם יש לה מילה מאוד חזקה אילו וניקה לא הייתה מעורבת באלבום האלבום היה יוצא מלפני חודשים-רק שהפעם ניקה מעדיפה ללכת על בטוח שהאלבום יהיה יותר מושקע וכל שיר הולך להיות להיט הפעם אני יודעת מה שאני אומרת לא אכפת לי אני מחכה בסובלנות אחרי כל מה שאני יודעת שווה לחכות ובאמת שהפעם שווה לחכות-ולא סתם נכנסתי להגיב שתיהיה לכולנו סובלנות נסבלת ב ה צ ל ח ה !!! לבנתיים תהנו מזה>

CHRISS

New member
בקשר למיפגש

אמרתי לכם כבר בעבר שהנרי וניקה הסכימו למיפגש לקראת יציאת האלבום כרגע אין טעם =]

CHRISS

New member
באמת אני מסכים איתך סתיו

ניקה והנרי חתומים בחברת תקליטים וג'ואל ודודי לא... וחוץ מזה כמעט חצי שנה שדוי משחקרר מיקסים של שירים כל שבוע גרסה שונה לאותו שיר טחון מכל הכיוונים קצת מאוס ודביק..זה לא חוכמה הם מאוד רחוקים מהנרי וניקה עם כל הכבוד להם ואין מה להשוות בכלל בין ניקה לג'ואל...

m0ral

New member
לא נכון !!

דודי שחרר גם הרבה סינגילים חדשים....חוץ מאללה שהיו באלבום הראשון שלהם כמו : voze voze jason check in check out בשתי גרסאות שונות שאחת מהן היתה ההימנון של מצעד הגאווה בנוסף לכך המיקסים שהוא עושה.....לפחות הוא מחדש משו מהחומר הישן ו מרענן למעריצים קצת תזיכרון ו אני עוד פעם חוזר ו אומר שאי אפשר להשוות כל אחד ו העבודה שלו ו הדרך שלו אבל גם דודי ו ג'ואל עובדים על אלבום חדש שיצא בקרוב......אבל הם תמיד מופיעים אבל עזבו אין צורך להשוות..... מחכים לחומר החדש

CHRISS

New member
אבל דודי ברגע שעושה שיר

הוא יכול לשחרר חופשי...כל שיר וכל חצי שיר הוא לא חתום בשום חברת תקליטים עם חוזה הנרי וניקה חתומים והידיים שלהם כבולות בעניין.. ופה ניסגור תנושא...

למעלה