הודעה חשובה

הודעה חשובה

שלום, אני פונה אליכם היום לאחר שדיברתי הערב עם מיכל גולן מעמותת "הכלבים של מיכל" (קישורים רלוונטיים בסוף המייל). מיכל גולן, אישה שהתנדבה ב"תנו לחיות לחיות", החליטה לנסות לתרום יותר מזמנה על מנת למצוא בתים לכלבים ולחתולים. עם הזמן נאספו אצלה עשרות כלבים וחתולים. היא גידלה אותם במושב, בחממה נטושה, באזור לטרון. לאחרונה נאלצה לעזוב את מקום הקבע שלה ולעבור למקום זמני, ליד מושב עיינות (לא רחוק מצומת בית עובד). מיכל נמצאת כרגע במצב קשה להחריד. ללא חיבור לחשמל (ואולי גם למים) היא גרה צמוד לבעלי החיים אשר לרובם אין עדיין, בחורף הזה, מחסה ראוי. דיברתי אתה היום. היא מתגוררת באוהל, סמוך אל בעלי החיים, כדי שתוכל לשמור עליהם. בשל מאבק משפטי נאלצה להשאיר את כל רכושה במקום המגורים הקודם שלה וככל הנראה רק עוד חודש וחצי תוכל לקבלו לידיה. היא זקוקה להמון דברים ולעזרה כמה שיותר מהר. 1. ציוד עבור בעלי החיים: • אוכל, תרופות, שמיכות, מלונות לחתולים ומלונות לכלבים, למי שיש מיטות קטנות של בובות או עגלות צעצוע, במצב טוב, שחתולים וכלבים קטנים יכולים להתכרבל בתוכם, שטיחים, ניילונים קשיחים לאטימת הכלובים מרוחות, כלובי שבתוכם הכלבים והחתולים יכולים לשון. 2. ציוד עבור מיכל: • שמיכות, מצעים, בגדים (בעיקר טרנינגים מידה 44 או 46, גרביים, כפפות, צעיפים, כובע צמר, מעילים, נעליים מידה 40 או 41 וכד'), אוכל (קופסאות שימורים, טונה ודברים שלא מתקלקלים), פנסים, סוללות, גז עבור גזייה וכל ציוד שעולה על דעתכם שיכול לעזור למי שכרגע נאלצת לחיות בתנאי שדה, בקור הזה. 3. דברים נוספים שמיכל צריכה בדחיפות, או תרומות עדי לממן אותם: • כורכר, על מנת לסלול שביל גישה. מיכל ממוקמת כרגע באזור בוצי בפרדס שאין אליו גישה עם כלי רכב. זה יפריע מאוד גם בהמשך כאשר תוכל להביא את הציוד שלה, כי משאיות וכלי רכב לא יוכלו לפרוק את הציוד ליד כלובי בעלי החיים. • מנוף או שעות מנוף במחיר מוזל למימון העברת הציוד של מיכל מהמיקום הקודם למיקום החדש • תרומות כספיות כדי לממן את כל הנדרש לחשבון מספר 139035, סניף גבעתיים, בנק מיזרחי סניף מס' 455, שם החשבון: הכלבים של מיכל. זו עמותה רשומה וניתן לקבל קבלות. המיקום הנוכחי הוא מיקום זמני גם כן ומיכל מחפשת עזרה במציאת קרקע חקלאית אותה תוכל לרכוש כדי להקים עליה מקום קבוע. אם ידוע לכם על קרקע מתאימה, או שתוכלו לעזור במשימה זו, אנא צרו קשר. ובנוסף מתנדבים שיכולים לתרום: • אנשים עם ידע חשבוני וניהול ספרים שיכולים לעזור בצד הכספי • מתנדבים שיכולים לעזור בטיפול בכלבים ובחתולים • אנשים שיכולים לשמש בית אומנה לכלב או לחתול כדי להקל על מיכל את הטיפול בכל כך הרבה בעלי חיים בתקופה הזו וכמובן מי שיכול לאמץ, מה טוב. • אנשים שיכולים לתרום טיפולי אנרגיה, רייקי וכד' למיכל עצמה וכן לחלק מבעלי החיים שנפגעו מאוד מן המעבר ושרויים בסוג של טראומה • אנשים שיכולים להעביר את הציוד שאני אוספת אל מיכל, איתי או בלעדי. אני מקווה שיצטבר אצלי ציוד ושיהיה צורך להעביר אותו אל מיכל יותר מפעם אחת. • עזרה בחשיפה תיקשורתית אנשים שרוצים להעביר אלי ציוד, יכולים להביא אותו למקום העבודה שלי ברעננה (תוך תיאום מראש) אולי לביתי ברמת השרון. תרומות ניתן להעביר ישירות אל חשבון הבנק של מיכל: אפשר להפקיד לחשבון בבנק מזרחי, סניף 455, חשבון 139035, שם החשבון: הכלבים של מיכל. כמו כן אפשר לתרום דרך הפי-פט, חנות רשת- בטלפון 08-9162222 תודה, תמי

למעלה