הודעה חשובה!!!

gsh10

New member
הודעה חשובה!!!

אתם רוצים שנעשה מפגש זאת אומרת שהילדים שיכולים מהפורום נפגשים נגיד בתל אביב באיזה שהו יום וסתם מדברים אם בא לכם עשו את זה בכמה פורומים.

M ar y K at e

New member
אפשר בשני מפגשימ ../images/Emo15.gif

אחד, ל טוק טוק צפונימ ואחד לדרומימ טוב
?
?|?

Nomero Uno

New member
המטרה של המפגש

היא לגבש את הפורום ומה בדיוק תשיגי אם תעשי שלוש מפגשים שונים לדעתי כולם יכולים להגיע לתל-אביב

Sparkley Judy

New member
הממממ

כי תל אביב זה אולי במרכז אבל יש ילדים ממש רחוקים מתל-אביב. אני גרה 15 דקות משם אבל מה זה משנה, זו דרך ארוכה מאוד לאנשים שגרים בצפון\דרום... חוצמזה, מה נעשה במפגש? מי יבוא ראשון ואיך נדע לזהה אחד את השני?

ענבר 2002

New member
זה לא בעיה....

אני גרה בירושלים שזה די רחוק אבל אני יכולה לבקש שיסיעו אותי ! יש לי רעיון בואו ניפגש כולם בשנקין מה אתם אומרים? אההה איך נזהה אחד את השני? זה פשוט ביותר נקבע להיפגש באותה שעה באותו מקום ואז יש לי רעין כדי לזהות מי שבא צריך לזמזם את המנגינה של השיר התקווה!!! כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה .....

AM16

New member
שרותי רכבת ישראל פצצתיים ביותר

פחות משעה מחיפה לתל-אביב אני משער גם שרוב הפורום מאזור גוש דן ומשם אין בעיה להגיע לתל-אביב מי שלא, כבר ציינתי את הדרך הטובה ביותר!!! יש המון דרכים לזהות אחד את השני וזה לא מה שעכשיו צריך לחשוב עליו קודם כל צריך לדעת אם אנשים רוצים לבוא בכלל ואז צריך לתכנן ורק אחר-כך נדאג איך לזהות אחד את השני

karin agajany

New member
מה עם הילדים שצריכים שההורים שלהם

יסיעו אותם? איך הם יודעים מיד אם הם יכולים?

Alexis14

New member
לא בטוח שירשו לי ללכת עם ילדים שאני

לא מכירה להסתובב בתל-אביב, אבל אם כבר- אז בתל אביב. אני גרה 5 דקות מירושלים. ואפשר גם לקבוע שכולם צריכים לבוא עם חולצה כחולה או משהו... זה יכול להיות משעשע... וחוצמזה חלק פירסמו תמונות

../images/Emo45.gif למה לא?

אני ממרכז ת"א ומוח לי להגיע כמעט לכל מקום.... אפשר לקבוע נגיד ב"מטרופוליס" או "מנוליטוס" ביהודה המכבי...

למעלה