הודעה חשובה!!!

OLSEN GIRL

New member
אפשר לזהות אחד אתבשני כך..

אפשר לחבר לחולצה תמונה קטנה של התאומות עם סיכת ביטחון

doosie

New member
אני חושבת

שאתה מספיק קרוב יחסית לשאר הילדים בפורום...

KISHKOSHA

New member
זה לא כל כך פשוט...

אין עוד הרבה זמן לחופש, וחוץ מזה מישהו צריך לארגן את זה, ואיפה ניפגש? אפשר לארגן כמה משחקים מגניבים, או שמישהו יארגן טלוויזיה ווידיאו ונראה חופשה בשמש או משהו כזה... צריך פשוט לארגן את זה, ולא נראה לי שזה יצא לפועל בחופש, כי אין עוד הרבה זמן! (
)

omer wild

New member
באמת יש עכשיו בעיה חדשה...../images/Emo10.gif

יש פה הרבה אנשים שלומדים בתיכון...וזה יהיה נורא קשה להפגשד עם כולם ! לתיכוניסטים יהיו מבחנים וכל מיני...וזה פשוט יהיה קשה ! גם עם נתאמץ...

M ar y K at e

New member
אפשר לעשות בחופשת ../images/Emo15.gif

חנוכה או סוכות, להפגש איפשהו ולראות את אחד הסרטים שלהן מה דעתכם

עמר ../images/Emo13.gif

אין לך מה לדאוג... אם כבר ההפך לתיכוניסטים יהיה הכי קל כי קודם כל אין מבחנים חודש ראשון של לימודים, דבר שני אנחנו כבר מספיק גדולים ובוגרים בשביל לסוע לאן שאנחנו רוצים וכמובן לסוע לבד, דבר שלישי מי בכלל לומד בהתחלה... כאילו שבוע ראשון של לימודים זה רק כיף וחפיפניקיות כי לא מקבלים ספרים (אנחנו בביצפר שלי לא קונים ספרים נותנים לנו מהביצפר) בשבוע הזה, אז גם לא ממש לומדים... יש מבינה ?

gsh10

New member
איאפשר בחגים ביגלל

שיש ילדים שמופיעים בהצגות וכאלו וגם הולכים להצגות...ובשבוע הראשון של הלימודים? אויש באמת אני עולה לכיתה ו´ והציונים עבור החטיבה נרשמים בתעודה ואני חורשת על לימודים לא בחודשים הראשונים בתודה רבה עדי!

M ar y K at e

New member
אז מה../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

גם אני עולה לו´. אפשר גמ בפסח, או שנה הבאה...

ענבר 2002

New member
תאמיני לי ש...

שאת מגיעה לחטיבה אף אחד לא מסתכל על הציונים שלך! הם אומרים לך "עכשיו פותחים דף חדש ומכיוון זה אנחנו לא ראאינו את התעודות שלכם " הם רק מפחידים אותך כדי שתוציאי צייונים טובים! למרות שאין שום דבר פסול בזה !

לדעתי נדבר על זה

מתי שיתיחל חופש על תעשו את זה בסוכות כי אני לא יהיה פה בסוכות
אבל יש עו דמלא חופשים אחרי חנוכה ופסח לדעתי נדבר על זה שכולם כבר יהיו סגורים פורום אחד, עשה מפגש בקניון עזריעלי כי זה היה הכי קל להם כי כולם נסעו ברכבות ושם יש רכבת הם אלו לגג בקניון עזריעלי ישבו שם דיברו הצטלמו כתבו אחד לשני דברים(כל אחד הביא מין מחברת וכאלו)

צריך לבדוק שכולם יכולים להגיע.

לי למשל יש בעיה, בסוכות יש מלא ילדים וגם בחנוכה ובסח. אבא שלי טס לאמריקה לכל ספטמבר ואמא שלי כל הזמן עם האוטו שלה..... ואת אחותי הקניבלית אי אפשר להשאיר לבד היא לא כ"כ קטנה אבל בלגאניסטית נוראה.... אצלנו קונים את הספרים לבית ספר. כשעליתי שנה שעברה לז´ למדנו כבר ביום הראשון. ותחשבו על הילדיםשלא יכולים להגיע, מה שווה מפגש אם אין את כל חברי הפורום. וחבר´ה באמת פסח? עוד לא הגיע ראש השנה!!!

doosie

New member
התכוונתי..

שמגדל העמק קרוב אליי יחסית לגוש דן ושאר המקומות שבהם גרים חברי הפורום.

adidush1

New member
יכול/ה לעזור?

את/ה יכול/ה לעזור לי, אני ממש לא יודעת איך אני נכנסת לפורום...

*Ginny Weasley*

New member
אני בעדדד....

אתמול היה לנו מפגש בפורום [URL='http://'] קטנטנות [/URL] השולט והיה נורא נורא כיף... הוא היה בכ"ס... אבל אני לא בטוחה שההורים שלי יסכימו להסיע אותי שוב למקומות רחוקים כך שהמקסימום שאני יכולה להגיע הוא ת"א.... בלאט ועדיף בחופשות, אבל לא בסוכות כי אני אהיה בחו"ל.

למעלה