קישור: יאללה זה בעמוד הראשון של הפורומים!!!
ע ענבר 2002 New member 28/8/02 #41 גם לי היה מפגש בפורום הארי פוטר ... נפגשנו בסופרלד והיה סבבה אגוזים ....
F Freed From Desire New member 28/8/02 #42 איפה זה לעזאזל... מגדל העמק?! ואני לא גר בגוש דן אני גר בשרון...
מ מריה12 New member 28/8/02 #43 ממ... לא היתי חלק בשיחה כי.. אני לא אבוא.. אני עדיין לא מרגישה כאילו אני ממש מישהו מהפורום, יעני במרכז העיניינים בואו נגיד ככה.. אז אני לא אבוא... אולי עד אז הדברים ישתנו, אבל בינתיים רוב הסיכויים שאני לא אבוא..
ממ... לא היתי חלק בשיחה כי.. אני לא אבוא.. אני עדיין לא מרגישה כאילו אני ממש מישהו מהפורום, יעני במרכז העיניינים בואו נגיד ככה.. אז אני לא אבוא... אולי עד אז הדברים ישתנו, אבל בינתיים רוב הסיכויים שאני לא אבוא..
F Freed From Desire New member 28/8/02 #47 חחח... איפה זה?!!??! חחחחחחח זה אולי פעם שניה בחיים שלי שאני שומע על המקום הזה...
F Freed From Desire New member 29/8/02 #50 אתה יודע אפשר... גם להפגש במקום שבו השמש לא זורחת... בין הלחי הימנית של ה*** שלי ללחי השמאלית...
מ מריה12 New member 29/8/02 #53 עוד ניצול- למוטי בלעכ אני רוצה לפתוח שרשור חדש תמונות חדש! ואני יודעת שזה רק מחר.. אבל בלעעעכככ אני לא מתאפקת מצאתי מלאאא תמונות... ואני רוצה להעלות אותם.. זה ביסדר?
עוד ניצול- למוטי בלעכ אני רוצה לפתוח שרשור חדש תמונות חדש! ואני יודעת שזה רק מחר.. אבל בלעעעכככ אני לא מתאפקת מצאתי מלאאא תמונות... ואני רוצה להעלות אותם.. זה ביסדר?
M motib4 New member 29/8/02 #54 אי אפשר להתאפק עד מחר? והפעם זה יהיה שרשור נושא- עם נושא מסויים. תגידי לי איזה תמונות יש לך ואני אנסה להתאים את הנושא לתמונות שלך.
אי אפשר להתאפק עד מחר? והפעם זה יהיה שרשור נושא- עם נושא מסויים. תגידי לי איזה תמונות יש לך ואני אנסה להתאים את הנושא לתמונות שלך.
ת תאומות אולסן מעריצה New member 29/8/02 #56 למריה12 את יכולה אז לישלוח לי את התמונות לאימייל שלי [email protected]
מ מריה12 New member 29/8/02 #57 יש לי בעיה עם לשלוח דברים באי מייל. אבל מחר או יותר נכון היום בסיבבות חצות.. נפתח שירשור נושא :] אז יהיו תמונות פה
יש לי בעיה עם לשלוח דברים באי מייל. אבל מחר או יותר נכון היום בסיבבות חצות.. נפתח שירשור נושא :] אז יהיו תמונות פה