הודעה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה חשובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הייתי אתמול בצ´ט נענע ודיברתי איתה על התאומות וספרתי לה על הפוסטרים בראש 1 והיא אמרה שהיא ראתה לפני כמה גיליונות ששבוע אחרי זה הם גם יוסיפו יומן שלהן ללימודים עכשיו אני מקווה שהיא צודקת ואם לא חבל אבל לא נורא הלוואי זה יהיה כזה פצצתי!!!

אני גם אשתמש בו בבה"ס ו...

כל החברות שלי יקנאו בי כי הן מזה אוהבות את התאומות ואני כל הזמן משאילה להם סרטים שלהן וספרים וכאלה ועכשיו הן יראו שיש לי יומן שלהן הלוואי וזה נכון איזה כיף ואיתה אני מתכוונת לילדה אחת שהייתה בצ´אט נענע

תשובה

ילדה אחת בצ´אט נענע שמנויה לראש 1 ואמרה שהיא ראתה לפני כמה גיליונות שהיה כתוב בקטן את זה אני מקווה שהיא לא משקרת

omarykate

New member
צר לי לאכזב אותך אבל...

כנראה שהיא סתם אמרה, כי במודעה שפירסמו בראש 1 על המוסף שיהיה השבוע, לא כתוב שום דבר בקטן בקשר ליומן של התאומות

motib4

New member
אני חושב שהיא התכוונה לעיתון שיצא

לפני כמה שבועות ולא השבוע. בכל אופן אני חושב שבמקום יומן ב"ס אנחנו מקבלים את הגיליון הבא.

motib4

New member
מכיוון שהגיליון של השבוע יצא ב-29

לאוגוסט, אני מניח שהעיתון הבא ייצא ב-5/9.

היי חבר´ה

ראיתי שכתבתם על זה שמגיע מוסף על התאומות הפצצתיות בראש אחד ורציתי לדעת עם זה נכון כי יש לי מנוי שמגיע מהארץ להולנד כי כמו שאמרתי אני בשליכות ואני יחזור השנה או שנה הבאה אז אשמח עם תגידו לי אם זה נכון קייטי

הוא יוצא ביום רביעי..

לפחות אני מקבלת אותו ביום רביעי

כן נכון אבל...

הלוואי שהם יצרפו!!!!!!!!!!!!! אבל אני בטוחה שאם הבנות מכיתתך יראו שיש יומן של התאומות אז הן בטח גם יקנו....אבל זה עדיין כיף!

למעלה