הודעה חשובה

Golden crown

New member
הודעה חשובה

הנהלת הפורומים יצרו איתי קשר והודיעו לי שאם אנשים לא יכתבו בפורום והוא יישאר לא פעיל הם יסגרו אותו בקרוב.
מהיכרות שלי עם תפוז לא כדאי לפקפק בזה. הם כבר סגרו בעבר פורומים שלא הייתה בהם הרבה פעילות, אחד מהם הוא של ג'נט ג'קסון שכבר לא קיים היום. לא משנה להם שזה מייקל ג'קסון או מישהו אחר, הפורום לא יכול להישאר בלי פעילות.
אני יודע אישית על אנשים שנכנסים כדי לקרוא ולא כותבים, מה שגם רואים במספר הכניסות לכל הודעה. כמו שאתם נכנסים לקרוא- המעט שאפשר לעשות הוא להגיב מדי פעם, מה גם שזה מה שיאפשר את המשך הפעילות של הפורום. אתם יכולים להגיב בחופשיות ולכתוב כל דעה שלכם. אף אחד פה לא ישפוט אתכם או יתקוף אתכם על משהו שנכתב, ואם זה יקרה אותו אדם יטופל באופן מיידי.
אמנם אנחנו בעידן הפייסבוק אבל הפורום קיים כאן הרבה לפניו ויש לו ערך אצל הרבה אנשים.
הפתרון שלי הוא זה: אני אעדכן יותר כדי לעורר פעילות. לדעתי כדאי שכל אחד שנמצא כאן יכתוב בהודעה הזו את השם שלו והגיל ושיספר קצת על עצמו כדי שלאחרים יהיה מושג מי נמצא כאן, אני בטוח שאז יהיה נעים יותר לאנשים. אמנם עשינו את זה בעבר אבל הרבה השתנה מאז. אני גם חוזר על ההצעה להוסיף את הפורום לכרטיסיות של הדפדפן במקום להיכנס בכל פעם מחדש.

thriller night

New member
עונה ראשונה

(למען הצלת הפורום שמאוד יקר לליבי)
קוראים לי סיון אני בת 21 מירושלים, אני מעריצה את מייקל מעל 7 שנים ומשתדלת להגיע לכל המפגשים והמסיבות שהפורום מארגן (לכן תמיד חשוב לי שיתנו קישור לתמונות של מפגשים גם בפורום ולא רק בפייסבוק מה שלא תמיד נעשה).
מייקל הוא דמות מרכזית מאוד בחיי ויש לי אוסף נחמד של כל מיני חפצים שקשורים אליו (חולצות,פוסטרים,מגזינים ועוד ועוד) ואין אדם שמכיר אותי שלא יודע שאני מעריצה שלו.

יחי פורום מייקל!

m195809ppb19

New member
נעים מאוד סיון, לי קוראים מזלוגם אני בת 21

אמשיך להציג את עצמי ביום אחר כי אני באמת ממהרת.....

labrys

New member
נעים מאוד..

אני מזקני הפורום... :) בת 42 , מייקל עבורי מסמל ילדות, נערות, בגרות והבנה עמוקה שנבנתה במשך השנים לגבי מייקל,
וההשלכות של האישיות והמוסיקה שלו על חיינו.
קצרה היריעה מלהכיל את כל מה שיש לי לכתוב על מייקל. על איך שהמוסיקה שלו והמסרים שלו עזרו לי במהלך השנים.
אדיבות, ענווה ורוחב לב, רצון טוב ואהבת האדם ובעלי החיים ועד כל כך הרבה שיש ללמוד ממנו. (וכמובן הכישרון הבלתי נדלה שהוא כשלעצמו מעורר השתאות. פרופורמר מושלם).

אוסיף מדי פעם ואכתוב כי חשוב לי מאוד שהפורום ימשיך את פעילותו.

m195809ppb19

New member
אכן כן הכישרון הבלתי נדלה... אני תוהה מה היה

קורה אילו מייקל היה בן דורנו... נראה לי שהוא היה זוכה להכרה
גדולה יותר.

labrys

New member
הכרה גדולה יותר בימינו

טומנת בחובה התעללות תקשורתית גדולה יותר. אילו מייקל היה מואשם בימינו באשמות המשפט הנבזי בעבר, רק תחשבי מה היה קורה בפייסבוק שלא היה קיים אז.
אולי היום, מייקל לא היה עומד בזה בכלל (ולא שאז הוא עמד בזה אז בטח כיום).
בקיצור, התקשורת רק הופכת נבזית יותר ויותר כך שאין לדעת לאן זה היה מוביל אדם כה עדין בנפשו כמייקל..

labrys

New member
המלצה לכולם

למי שלא ראה את הסדרה הבריטית מראה שחורה עונה ראשונה) מומלץ מאוד.
קשה לצפייה אבל כך נראה עולמנו היום.
צפו ותגיבו אך אנ מדגישה שבימים אלו עלתה העונה השנייה שגם בה 3 פרקים. אני התאכזבתי מהעונה השנייה אבל הראשונה....
אין מילים.
ואז תבינו מה היה קורה למייקל היום...

ravitsal

New member
עצוב לשמוע..

אני קוראת כאן כל הזמן אבל כמעט ולא מגיבה .. אני אשתדל להגיב מידי פעם .. אני רוית אגב נייס טו מיט ^_^

למעלה