הודעה חשובה!!!

מתנדב

New member
הודעה חשובה!!!

היות ואני הולך לפתוח עוד פורום חדש, בנושא זק"א, והנני מנהל כבר פורום קיים משמר האזרחי. אי לכך אין ביכולתי לנהל 3 פורומים גם משמר אזרחי, וגם פורום יידיש וגם את פורום זק"א, לכן אני נאלץ לעזוב את ניהול הפורום הזה, והפורום ישאר אך ורק בניהול יידישיסט, ואני ימשיך בפורומים השניים בניהולתו. כולי תקווה שהפורום ימשיך להתנהל בצורה מכובדת, וכשורה, כפי שיידישיסט יודע לנהל את הפורום, וגם הנני ימשיך להיות כאן גולש רגיל, ואשמח להיות בחלקכם. ובאותה הזדמנות, אבקש סליחה מכל אלו שנפגעו ממני בזמן הניהול הפורום.

1haam

New member
שיהיה בהצלחה! מתנדב

עכשו גם ברור למה אתה נקרא מתנדב... בתקווה שלא תהיה לך עבודה בזק"א. תודה על הפעלת הפורום והרצתו עד עתה. זאל זיין מיט הצלחה!

בהצלחה בפורום החדש ../images/Emo65.gif

מקווה לשמור על הפורום גם בהיעדרך. זיי געזונט טייערער ברודער און א סך הצלחה
.

מתנדב

New member
../images/Emo51.gif יידישיסט.....

ובהחלט אנו סומכים על הניהול שלך.....

תודה על שייסדת את הפורום החביב

שלנו. האָב הצלחה אין דייַן אַנדערע פאָרום און זייַ אָן אַרבעט אין זק"א

מנקלה

New member
פון טיפעניש הארץ, בענטש איך איר

געזונט, ביז 120! און ארבעלאזיקייט אין די זק"א פראקטיק (אנווייזונג? אז מע מוז מוז מען, זאל קיין שום מענשט נישט געפרוּווט ווערן!!!!)

ברכת הדרך מתנדב ../images/Emo140.gif

כקצין בחיל הרפואה הישראלי (לא רופא) עמדו לפיקודי, היחידה המקבילה לזק"א, אנשי ´חסד של אמת´. (ז"ח בשמם הצה"לי.) למדתי להכיר ולהוקיר, את האנשים הנפלאים האלה, עושים מלאכתם נאמנה, בעזרה לפינוי נפגעים. איתור וזיהוי נעדרים, והבאתם לקבר ישראל. הלוואי שנראה אתכם רק בפורום, ולא על מסכי הטלביזיה. זייט געזונט, מזל וברכה. לך, ולכל הגולשים בפורום החדש.

מתנדב

New member
../images/Emo51.gif בן אהרון....

והלוואי שזה יתקיים הברכה הזאת, ולא תהייה לנו עבודה. אבל כיום זק"א מופרד מצה"ל, אמנם רוצים לעשות זאת בשיתוף פעולה.

fanti

New member
../images/Emo65.gifבהצלחה מתנדב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למעלה