הודעה חשובה!

נטע200

New member
הודעה חשובה!

גלגל"צ- אחת התחנות הטובות היום ברדיו (אני מאמינה שחלק נכבד ממכם שומעים אותה באופו קבוע) עומדת בסכנת סגירה בעקבות סכסוך בין משרד הביטחון לאגודת אומני ישראל. כדי למנוע את רוע הגזרה פתחה גלגל"צ קו מיוחד שמאפשר למאזיניה הרבים לתמוך בתחנה ולשמור עליה מספרו הוא : 7651005-03 אם גלגל"צ חשובה לכם- תתקשרו!

ailag

New member
לא.

1. בינתיים ניתנה להם הארכה 2. שאר התחנות שילמו על המוזיקה שהם משמיעים. אמנם לדעתי זו גזילה לבקש כ"כ הרבה כסף על מוזיקה, אבל למה שגלגל"צ (וגל"צ, דרך אגב) ירמו והשאר ישלמו? 3. גלגל"צ משמיעים 3 שירים בדיוק, שזה אפילו יותר גרוע מהתחנות האחרות, שרובן משדרות 5 שירים. (יוצאות דופן הן 106, 88 ועוד כמה). תעבירי ל-102, תשמעי את אותו דבר.. אפילו תשמעי את תוכנית הבוקר של טל ואביעד בבוקר, הרווחת.
גלגל"צ ולמה שנתקשר ונעלה את עמדתנו אם לא שמענו את כל הסיפור? (כלומר, אם לא שמענו את פרטי הסכסוך). מי שמביע את דעתו מיד, בלי לברר, יידפק. ולמי שרוצה לדעת פרטים, http://www.haayal.co.il/story_1303

eorion

New member
ברור שצריך לשלם כסף על מוזיקה

אלא אם זה טראנסים. יש אנשים שחיים ממוזיקה. זה האוכל שלהם. המים שלהם. והכלים שאיתם הם מפיקים את המוזיקה. האנשים שככה הם חיים בארץ- לא במצב טוב. כי ישראל לא יודעת להעריך מוזיקה/תאטרון/ספרים. חבל... ברור שגל"צ צריכה לשלם על המוזיקה הזאת. וברור שצריך לקנות דיסקים מקוריים. בלי קשר לזה שחלק מהכסף על הצרובים הולך לחיזבאללה...

eorion

New member
ואם עד עכשיו אחת מהתחנות

לא שילמה- צריך לסגור אותה. נ-ק-ו-ד-ה. .

ailag

New member
כפי שפורסם אתמול..

היה שיעור משעמם, זה לפני שהם הגיעו להסכמה. הקשבתי טיפה לגלגלצ ונשמע שהם מנסים יותר. תרגום: יכול להיות שיש להם רוטציה של חמישה שירים ולא ארבעה עכשיו? גיוון, אנשים. גיוון. יש שירים מדהימים בגלגל"צ שנטחנים עד זוב דם ורמקול, ויש שירים בינוניים שמקבלים רוטציה גבוהה, אם בגלל שהם קליטים ואם בגלל ששילמו כדי שישמיעו אותם (לפחות לפי שמועות..) דוגמא טובה היא all the things she said, שיר עם פזמון טוב (לדעתי) - אבל הבתים לא מותאמים ליכולת של הזמרת. שומעים שכואב לה לשיר גבוה וחלש. זה גם שיר שנטחן בטירוף.

Synthetic mE

New member
=-\\

אני חושבת שהפלתי את הקווים מרוב שהתקשרתי הרבה פעמים... :"* מחריד... רק שלא יסגרו לי אותה...

למעלה