הודעה חשובה!

Katy Cat

New member
הודעה חשובה!

לבקשתי, מצטרף אלינו היום מנהל חדש- שלומי. לא ביקשתי את שלומי, אלא הצגתי בפני ההנהלה רשימה קצרה של מועמדים, וההנהלה בחרה את שלומי. מקווה שיהיה בין כולנו ש יתוף פעולה פורה. יום טוב,

king kazabubu

New member
שלום כולם!!

כן, הצטרפתי להנהלת הפורום. נקווה שעכשיו המצב ישתפר. זהו אני צריך לזוז בינתיים כי נגמר לי שיעור מחשבים שיהיה לכם יום טוב.

shalomEko

New member
../images/Emo9.gifשיהיה בהצלחה... אבל..

שימי לב מה אמרת... שלבקשתך, מצטרף אלינו..... לא ביקשתי.. אלא הצגתי בפני ההנהלה רשימה קצרה של... והם בחרו אותו... לא ציטטתי את דברייך במדויק כדי שלא תמחקי... להבא.. באמת.. אל תסגירי את עצמך כל כך מהר...:)))

Darakan

New member
היא התכוונה שלבקשתה צורף מנהל חדש

בלי קשר לשלומי.

shalomEko

New member
באמת לא בא לי להיכנס לזה...

אבל חצי שנה היא הסתדרה לבד פתאום יום בהיר אחד היא נזכרה שהיא צריכה עוד מנהל... טוב מה אני יגיד לכם...

Katy Cat

New member
ביקשתי עוד מנהל.

לא ביקשתי דווקא את שלומי. אמרתי למנהלת הפורומים שאני רוצה עוד מנהל, ויש לי מספר אפשרויות. היא שאלה מי האפשרויות, אמרתי והיא אמרה שלומי. אפילו אמרתי לה ששלומי חבר שלי וזה יכול להשמע לה בעייתי אז שתחשוב טוב טוב וה יא אמרה שהיא לא רואה בזה בעיה, אז שלומי נבחר. ורציתי מנהל נוסף עוד כתשומר עזב, אבל רציתי מנהל מכאן (ולא את מי שהציעו לי אז), אבל אז ההנהלה אמרה שהי אמעדיפה אותי לבד בינתיים.

Katy Cat

New member
מצידי תפנה להנהלה ותשאל אותם

אם מה שאני אומרת זה אמת או לא.

king kazabubu

New member
אני שלומי

אני בן 17.5 אני מסתובב פה די הרבה אני פשוט לא כותב פה כי אני לא מוצא הרבה נושאים שיש לי מה להגיב. צורפתי להנהלה היום בבוקר וזהו אני חושב עוד משהו?

The WizardMan

New member
כן ...

אתה במקרה הבחור שעובד יחד עם אייבי ומיקי בשברולט ? בדוכן של הבורגר´ס ?

king kazabubu

New member
כן ../images/Emo13.gif

ידעתי מי אתה עוד בפעם הראשונה שהייתי בשברולט כשבאתם להופיע יחד עם עוד הרבה להקות.

RutyTuti

New member
אה!@!!!

אני יודעת מי אתה!!! אתה מכיר אותי:) אני כולה הזמן באה לשבת עם אייבי בדוכן, יש מושג..? יש לי תמונה בפרטים..

king kazabubu

New member
לא אמרתי שאני לא יודע מי את ../images/Emo13.gif

אני מכיר את רוב חברי הפורום. לא כולם יודעים מי אני...

RutyTuti

New member
k

נעים מאוד אגב, wellcome כי לא נראה לי שראיתי אי פעם אותך פה

למעלה