הודעה חשובה!!.

דוד1000

New member
הודעה חשובה!!.

בס"ד בעזרת השם בלי נדר אני עומד לקבל קובץ נוסף של הרב יעקב סגל. בקובץ זה יהיו עוד תשובות לדעת אמת. וכן תשובות לראיה על החיות בעלות סימן אחד. בקובץ יראה הרב שאין סתירה כלל לראיה.

G ove rn or

New member
בס"ד. אי"ה. בע"ה. חבל"ז. נקווה כי

לסגל תהיה תחילה תשובה לסעיף מס. (1) כאן, וכן, לסעיף מס. (5) כאן...

G ove rn or

New member
אני זקוק לתשומת לבך, וכדי שתוכל

להתרכז, אני מבקשך להרפות לרגע מאמתך האינפנטילית הלפותה תדיר בידך ולענות על שאלתי: האם אתה יכול להראות לנו כי ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה אתה משועבד קיימת גם מחוץ לספוג אשר בין שתי אזניך? כל שנדרש היא תשובה פשוטה: "כן", או "לא". נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

amirjak

New member
כיצד בכלל תוכל

לדעת אם יש משהו באופן כללי מחוץ לראשך!!!!

אבל זה בדיוק העניין

המטריקס האמיתי בה אנו חיים, שנכתבה על ידי גזע של מכונות או משהו, יוצרת עבורנו מציאות מדומה ומשרבבת לתוכה איזכורים חסרי ביסוס על יצור עליון המכונה "אלוהים"...

G ove rn or

New member
הסרט הראשון שדן באפשרות זו היה

Total Recall בככובו של שוורצנגר. מאז היו מספר סרטים נוספים, כנראה. בבואנו לדון בהשערה שכל רשמינו מקורם בפעילות נוירופסיכואלקטרוכימית בין שתי אזנינו, ואינם קיימים כלל מחוץ ל- region הזה, עדיף למיין רשמים אלה על פי שתי קטגוריות, לפחות: (1) "רשמים" ששנינו או כולנו "רואים", יכולים למדוד, ואף מקבלים תוצאה זהה במדידתם (היינו, כולנו מסכימים על מה שראינו). זה יהיה דרך כלל המצב בנוגע לרשמים שמקורם מטריאלי (material). השמוש במונח "מטריאלי" נעשה, זמנית, באפן אינטואיטיבי, כדי שנוכל להמשיך בדיון בינתיים מבלי להסתבך בויכוחי-משנה על הגדרות. (2) "רשמים" אשר _רק_ חלק מאיתנו "רואים". כאן הייתי מציב את ה"הוכחות" לקיום "בורא". רק חלק מן המין האנושי "רואה" "הוכחות" לקיום "בורא". נקרא לבני חלק זה "מאמינים" (יחיד - "מאמין"), רק כדי שנוכל להמשיך בדיון בינתיים מבלי להסתבך בויכוחי-משנה על הגדרות. כאשר אתה מתחקר "מאמין" בענין טיבו של "בורא" זה, תגלה ש"בורא" זה אינו יותר מאשר variable (מונח אינטואיטיבי) אשר הוצב במקום נעלם/ים אחרים, מבלי לספק הסברים ממשיים טובים יותר לתעלומות שקיומן הוליד את השערת קיום הנעלם/ים הקדומים יותר. הנסיון הלא מוצלח לטעון "לכולנו רשמים נוירופסיכואלקטרוכימיים" _אינו_ מחזק כהוא-זה את השערת קיום "בורא". השווה עם הנסיון האובססיבי להצביע על חולשות באבולוציה. החולשות אשר עדיין קימות ב- abiogenesis ובאבולוציה _אינן_ מחזקות כהוא-זה "תאורית" "בורא" ו- "בריאה", אשר אין מה לחקור בהן כלל, לא תספרנה לנו דבר על הטבע, ואינן אלא substituted unified variable במקום many distinct variables שהיו קיימים בעולם הקדום (הרבה אלים, כ"א עם תחום "השפעה"/"אחריות" יחודי משלו, פשוט הוחלפו ב"אלהים" אחד, "אחראי"/"משפיע" על הכל. איחוד משתנים זה לא משנה את העובדה שלא סופקו בכך תשובות כלשהן לתעלומות הקדומות. רק מחקר יכול לספק תשובות)...

למעלה