הודעה חשובה

מלכוד 22

New member
הודעה חשובה

משרד הבטחון כרגע (בנוגע לשנה הבאה) לא מאשר למי שלא למד בבתי ספר התיישבותיים לעשות שנת שירות דרך התק"ם. התק"ם מנסים לשנות את ההחלטה אבל הם ביקשו לשלוח פקסים למשרד הבטחון חטיבת הנח"ל. אני קצת מפוזרת (מה לעשות, לכל אחד יש בעיות) אז איבדתי את המספר ואני ארשום אותו כשאני אשיג אותו. בקיצר, ההמלצה שלי היא להתקשר לתק"ם כדי לברר את המצב כדי שכל מי שצריך ורוצה ישלח פקסים כדי לנסות לשנות.

kedeman

New member
נראה לי ש בתי ספר

של המנהל לחינוך התישבותי (גוף שעובד תחת משרד החינוך ופועל באזורים של ההתישבות העובדת)

pekan69

New member
מה?! (2)

מה המטרה במניעת שנת שירות מאנשים שלא לומדים בבתי ספר של "המנהל לחינוך התישבותי "?! במידה וזאת לא הודעת חסרת שחר ושאני לא היחיד שלא לומד בבתי ספר כאלה...אני בעד לצאת בעצומה ארצית-ש"שינית נגד ההחלטה. נקרא לזה מכתב הש"שינים

kedeman

New member
מאיפה הבאת את זה?

לא שאני מפקפק בך (תאמת.... אני כן... אני נוטה לא להאמין בקלות לדברים שאני שומע בפורומים) אבל אני מעוניין לראות איפה זה כתוב

שי תפסיק לסתור את עצמך!!!

חחחחח.. הרגת אותי מצחוק..... ולענייננו- דבר כזה חשוב לא היה מתפרסם איפשהו? זה נראה תמוהה......

pekan69

New member
../images/Emo93.gifזה נכון!

היום קיבלתי מכתב מהתק"ם שהם לא מאשרים לצאת לשנת שירות בגלל שאני לא יוצא דרך תנועת נוער התנדבותית ולא דרך בית ספר התיישבותי... עכשיו מה?! ניצנה מתבטל כבר מעכשיו...?! מה אני הולך לעשות?! אני קורא שנית לחתימת עצומה! (והפעם ברצינות) ביטול שנת שירות עבור אנשים הגרים בעיר ושאינם יוצאים דרך תנועת נוער הוא דבר לא רציונלי בעליל! ורק מחזק את רצון המדינה להבדיל בין יוצאי מושבים וקיבוצים לבין יוצאי ערים בין אם זה דרך אפלייה בתנאי קבלה והעלאת נקודות בקב"א לקיבוצניקים לעומת יוצאי ערים, ועד ביטול שנת שירות לאלה הרוצים לתרום ולפעול - דווקא, למען אותה מדינה שלא נותנת להם את האפשרות.

גלגשת

New member
מתפקדת

גם אני מעיר ולא דרך תנועת נוער וגם לי ביטלו את השנת שירות. זילות! אם זאת עצומה אז אני חותמת.

מלכוד 22

New member
לי באמת הודיעו מהתק"ם ואם מתקשרים

אליהם אז הם נותנים לך מספר שאליו אפשר לשלוח פקסים למי שקיבל את ההחלטה

tali_le

New member
זו שערוריה מוחלטת

בעיקר כיוון שלא מאשרים לאף ארגון שהוא לא תנועת נוער להוציא ש"ש לא דרך התק"ם זה בעצם פוסל חצי מהמקומות לרוב האנשים, בושה... כדאי לארגן משהו עם זה, עצומה, בלגאן, הפגנה מישהו מעוניין? טלי

pekan69

New member
לחלוטין שערוריה!

עצומה עכשיו! לדיסקוס: מס איציק - 256492070

peart

New member
גרעין נחל

אני רוצה ללכת לגרעין נחל בשדה בוקר אבל דר בחיפה. זה ישפיע גם עליי ?

עִידן

New member
תיקון ורעיון להמשך -

נאי שמעתי על זה היום. ההחלטה נעשתה בגלל הורדת מכסת דוחי-השירות שהצבא אישר לתק"ם. אכן החלטה דבילית - למה לא לאשר למי שכבר התקבל, פשוט? במיוחד בהתחשב בעובדה שאנשים טרחו ובדקו מקומות... אני שמעתי שמי שמאשרים לו לדחות שירות דרך התק"ם הוא או מי שלומד בחינוך ההתיישבותי או מי שגר בקיבות או מושב. עירונים לא. מה נעשה
רעיון העצומה אכן מתבקש, ואני מתנדבת לרכז אותו (אם מישהו מעוניין לעזור לי בריכוז, אני אשמח). כל מי שמעוניין לחתום - שילחו אליי מסר אישי עם שם מלא, כתובת אימייל ורצוי גם מספר טלפון. בנוסף, נפתח כאן שרשור התפקדות. אני גם אנסה לארגן בפורום אירוח של החבר'ה מהתק"ם.

אבל יש מקומות שרק התחילו את המיונים

כמו כפר הנוער שפיה והכפר הירוק ועוד רבים וטובים

למעלה