הודעה חשובה

צוחה

New member
הודעה חשובה

עקב הוראות מפורשות מההנהלה, חל איסור גם לבקש אתרים לא חוקיים שישלחו לאימייל או לICQ sorry
אם תפרסמו בקשות כאלה אני אצטרך למחוק אותן....

גלי®

New member
יש לי שאלה : איך אני יודעת אם אתר

מסוים הוא חוקי או לא ?

צוחה

New member
האתר הוא לא חוקי....

אם הוא מאפשר הורדה של משחקים או תוכנות שנמצאים בחנויות אם הוא מאפשר הורדה של דמואים או תוכנות נסיוניות שהחברה מפרסמת (שלא כוללות קראקים) אז הוא חוקי לגמרי

גלי®

New member
עכשיו הסתבכתי לגמרי ... בכל פעם

שאני רוצה לעזור למישהו ולמצוא עבורו לינק להורדת משחק , אני צריכה לבדוק אם הוא נמצא בחנויות ? טוב , יאללה , נוותר על זה ונעבור למיילים ...

t.man

New member
בוא´נה!! צוחה תקשיב... זה דיי מוגזם

שמע יש הרבה שמבקשים קראקי למשחקים וגם אני לפעמים.... אז מה?! כל פעם שאני ימסור למישהו את האיי סי קיו שלי אתה תמחוק את ההודעה... אתה לא חושב שזה קצת מוגזם... תעשה טובה תדבר עם ההנהלה....

צוחה

New member
דיברתי עם ההנהלה וזה מה שהם אמרו לי

לעשות, sorry אבל אי אפשר יותר לבקש קראקים וכדומה אחרת הם יסלקו אותי ובטח גם יסגרו את הפורום גם אני לא מסכים עם זה וחושב שלפחות צריך להיות מותר לבקש דברים במייל או ב ICQ אבל אני לא יכול להתווכח איתם... הם ברמה אחת מעלי תנסו לפתוח בעצומה בפורום "תפוז online" ונראה מה יהיה אבל בינתיים אני אצטרך למחוק הודעות כאלה...

t.man

New member
אז תעשה טובה ותגיד לי,

את השמות של ההנהלה.... ואיך יוצרים איתם קשר חוץ מלהשאיר להם הודעות שהם לא עונים עליהם...

צוחה

New member
הם כן עונים

אולי לא בשישי שבת אבל במהלך השבוע הם עונים תקשיב אני התחלתי עצומה לזה שיפתחו "פורום חברים" (הסדרה) ואמרתי לכל מי שאני מכיר לבוא ולתמוך (שיכתוב שגם הוא רוצה) ותוך כמה ימים הם נכנעו ופתחו פורום חברים תנסה להעיף אותך מהפורום הם לא יעיפו אז מה יש לך להפסיד ?

למעלה