הודעה חשובה....

מתנדב

New member
הודעה חשובה....

היות והטרול הגיע גם אלינו לפורום, ואני שם לב שאתם אכן לא מגיבים לו בפורום, אמנם אתם פותחים שרשור חדש ושם אתם זועקים על הטרול, אי לכך אני מבקש מכולם לא להגיב לו כלל, ולא לפתוח שרשורים לגבי הטרול, לתת לו לדבר עם עצמו גם כשזה נורא מעצבן אותכם, תנו לנו לעשות את העבודה, ובכלל כל מי שיגיב לטרול או שיפתח שרשור בנושא הטרול, לא יוכל להשתתף בטריויה של הפורום, אנחנו צרכים להמשיך כרגיל בפורום...

ר מתנדב

אני יודע שאסור להגיב לטרולים, אך כאן פשוט הגיעו מים עד נפש. אני יודע שזה מה שהוא רוצה אבל לפעמים קשה לעבור לסדר היום מה גם שכב' לא היה כאן שעה ארוכה והזוועה המשיכה להופיעה זמן ארוך. אמנם אינני משתתף בטריויה אבל חושבני שהאיום שכב' השמיע איננו במקומו.

מתנדב

New member
מרדכי צבי...

אני יודע שזה הפריע מאוד מה שהלך כאן אתמול, אך אם כל זה יש להמנע ולא להגיב לו ולא לפתוח שרשורים חדשים בנושא הטרול, אתמול פתחו 2 הודעות על זה וזה מיותר לחלוטין כשאני נמצא ליד המחשב אני מטפל בזה לא צריך להגרר אחריו כי זו מטרתו ואתם עוזרים לו במטרה? ולגבי הטריויה יש חוקים בפורום וזה לא יתכן שיהיה גולש אחד שיעבור על חוקי הפורום ומצד שני הוא יוכל גם להנות מהפרסים, אני חושב שזה קצת לא פייר, נכון?

ר' מתנדב

אתה צודק בעיקרון אבל מצאתי טעם כל שהוא לפגם באיום שהשמעת למרות שכפי שאתה יודע מסיבות אובייקטיביות (משפחה וכו') אינני משתתף בחידון כך שזה לא משפיע עלי. אבל יחד עם זאת אני לא חושב שמי שמעיר כפי שהעיר לדוגמא הכותב "עוד אבינו חי" עובר בכך על חוקי הפורום. זה צרם לו והעיר וזה צרם לי והערתי. לא מוצא בכל עבירה כל שהיא על חוקי הפורום. ובעזרת ה' יהיה טוב.

מתנדב

New member
ר' מרדכי.

אני יודע שזה צורם, ומה שאתה ועוד אבינו חי הערתם אתמול זה היה בסדר מבחינתכם, אך מבחינת הפורום זה לא כדאי להעיר זה עלול רק לפגוע, ולכן ביקשתי מחברי הפורום לא להגיב ואני מתכוון לזה ברצינות, וכמובן שזה נהיה חלק מהתקנוןשל הטריויה מהפורום...

יסלח נא לי כבוד מנהל הפורום

להבא לא אעיר גם אם יהיו קללות ונאצות ומילים מהרחוב כפי שהיו כאן ביומיים האחרונים. אך אעשה זאת כי כך מצאתי לנכון ולא בגלל שאמרת שלא אוכל להשתתף בטריויה שגם ככה עד היום לא יצא לי להשתתף בה. אך בכל אופן אני חושב שכדאי לך לבדוק אפשרות לתת לעוד מישהו שינהל איתך את הפורום כדי שיוכל למחוק דברים שכאלה אם אתה לא נמצא או אפשרות אחרת היא שתתן לאחד מהמשתתפים שאתה סומך עליהם מספר טלפון שאפשר להשיגך באופן מיידי בשעת הצורך. ואני חושב שאתמול היתה מאוד שעת הצורך.

למעלה