הודעה חשובה.

greeneye

New member
הודעה חשובה.

כן טוב, בטח קיבלתם הודעות אייסיקיו/מסרים או משהו מיובלנקו, לא? מי בא למפגשפורום? נא לשרשר ידיים כאלה שמצביעות למעלה (כותבים בין שני הקווים "כן" למתקשים -מתן לא אישית-).

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif

נו נו, קדימה, אנשים!! אפילו כאן אתם לא רושמים כלום??? הפורום ימות בלעדיכם! מתן, גל התכוונה בדיוק אליך. זה כן היה אישי. אבל מה תעשי, הא??

~*~gaL

New member
אני עדיין לא סגורה על התאריך הזה.

אני צריכה לברר... אוףףףף אני רוצה להגיעעעעעע... אגב, חברה שלי אמרה לי שפרידמן הופיע היום בניצנים עם אביב גפן...

lishhhh

New member
../images/Emo45.gif

כןןןן חזרתי מניצנים לפני 3 שעות (למה אני ערה עכשיו? לאידעת.) וזה היה ממש מפתיע!!! אביב גפן התחיל לדבר על איזה גיטריסט מפורסם...שבא מחו"ל וניגן שם עם כל המי ומי.... והוא בא לארץ רק לכמה ימים, והוא בא להופעה שלו ואז טל נכנס! וישר קפצתי ודחפתי את כולם להגיע קרוב לבמה! והוא ניגן כ"כ יפה! ושר עם אביב את-בואו נשנה ואז הוא הלך וצרחתי ואני הולכת לישון עכשיו....

greeneye

New member
אויייייי אביעד...

(אם חברה שלי תדע היא תרביץ לי) אבל היא חושבת שאתה חמוד. (דיברתם פעם בצ'אט אחרי הדורגלים או משו כזה...) אני? לא אמרתי כלום.

greeneye

New member
אוח אביעד יא דביל

לא חיצונית. פ-נ-י-מ-י-ת. רואים שאתה בן.

sapgirl

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif

אני הולכת לגמר של כוכב נולד בניצנים בדיוק באותו יום =(
רציתי לבואאאאא!!!=(

greeneye

New member
אז איך אני אבוא?!

יו...סאפיררררר איכס נו הכוכב נולד הזה! ובמיוחד השנה! הוא כזה מגעייייייל. כל האלון האלה וההראל האלה... איכס

greeneye

New member
ר-ג-ע

הגמר הוא בערב! המפגש הוא בצהריים! נו, את כן יכולה לבוא! ווקשה..

Yuvalenko

New member
היא יכולה, היא יכולה...

אל תדאגי, היא באה. גם רוית. כולם באים. זהו. אתם לא רוצים להבריז.

mati88

New member
ר-ג-ע

אם זה בעיתי, אפשר להעביר את זה ליום אחרי זה. מה הבעיה? כל הבעיתיים למניהם: יום שני שאחרי יום ראשון המדובר(אני לא ארשום תתאריך כי יובל מעפן
) פותר את העיה? אנא הזדרזו בתשובותיכם. אגב, הילה (צר לי אם אני טועה בשם, אני לא טובה בזה...),מלאכית 16, את לא באה?! אנא הגיעי, אנחנו לא נושכים.... בדרך כלל.

למעלה