הודעה חשובה

הודעה חשובה

יש לי שאלה המנהלת יצאה לחופשה או משהו זה לא יאומן מה שהולך פה הטמטום והרדידות משתלט פה שהמנהלת תעיף כבר את HAN2005 כולם מעוצבנים עליה ובגללה כל הריבים מתחילים! די כבר! HAN2005 או שתרדי כבר מהשטחיות או שתעופי מפורום שאמורים לדבר על המוזיקה האיכותית שלהם ולא על איך בילי נראה!!!!!!

st jimmy

New member
גם לי שי משהוא להגיד אני חושבת

שאמרתי אותו אבל זה נמחק.... אוקי זה חיזוק הדברים הקודמים שנאמרו כבר 1000 פעם אני ורב האנשים פה מאש מאש מאש מעוצבנים ממה שהולך פה,אולי דיי כבר לומר לכולם ואני מצוטטת: כמה שבילי ג'ו הוא "גבר" או "טנשמת" או מה שזה לא יהיה רגע ועם לא הייתם כותבים את זה היינו חושבים שהוא גברת..לא נראה בייחוד לא אחריי התמונות שהראו פה....אז אולי דיי כבר להזכיר כל הזמן את המראה החיצוני של בילי ג'ו כולנו לפחות האנשים פה שבאמת יודעים מי אלה גרין דיי (ושזה לא רק אדם שקוראים לו בילי והוא ממש טנשמת אלה גם טרה קול ומיק דירנט)מקירים אותו אז פשוט דיייייייייייי!! אולי נמשיך לדבר על המוזיקה המציונת שלהם כמו פעם ביימים ההם שבהם המנהלת הייתה פה.....אין לי מושג איפה היא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז עכשיו חד וחלק דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הוא לא יתחתן איתך או משהוא אז את יכולה להפסיק לומר כמה הוא גבר!!!!!!!!!!!!!! או טנשמת או מה שזה לא יהיה!!!!!!!

BlueBeIl

New member
בסך הכל הלכתי לשלושה ימים וחצי,

איך הספקתם לבלגן פה ככה? אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל....

למעלה