הודעה חשובה

הודעה חשובה

היום היו בישוב שתי פריצות לבתים .שני האירועים התרחשו בשעות הבוקר. באחד הבתים מערכת האזעקה פעלה וכן היו בריחים על כל חלונות ההזזה הגדולים ביציאה לחצר.במקרה זה לא הצליחו הפורצים להכנס לבית,סייר מוקד 101 שאליו מחוברת המשפחה הגיע לבית ובעצם הפריצה סוכלה. במקרה שני מערכת האזעקה לא הופעלה ולא היתה נעילה או סגירה נוספת ולצערי הפריצה הצליחה ונגנב כסף מזומן. התושבים נקראים פעם נוספת להפעיל את מערכות האזעקה,ולמגן את הבית כראוי למניעת פריצה. כמו כן כולנו נקראים למשנה עירנות לגביי דמויות חשודות בישוב. בכל מקרה חשד יש להתקשר לרכב הביטחון או לאיל לשם בדיקת החשד.

michalig

New member
שאלה/הערה

הרבה פעמים יש לי התלבטות אם להתקשר לסיירים בשל מכוניות שנכנסות לישוב ונהגיהן נראים כבני דודינו. בבוקר הרבה פעמים ביציאה מהישוב מגיעות מולי בכניסה מכוניות "חשודות" ואני לא יכולה לדעת אם אלו פועלים שבאים לעבוד בישוב או מישהו אחר. זה מצב קצת רגיש ולא נעים ובנוסף גם יכול להיות מטריד לסיירים, וברוב המקרים גם התראה מיותרת. זו באמת שאלה שמטרידה אותי ואשמח לקבל תשובה.

שיש ספק אין ספק

בכל מקרה שנראה חשוד יש להודיע.אין זו הטרדה זה תפקידנו. אכן רוב כליי הרכב בבוקר מכניסים פועלים חוקיים שסך הכל רוצים להתפרנס,אולם אם יש חשד עדיף לבדוק ולשלול.

idopel

New member
יש לזכור שלא תמיד

גנבים נראים כמו גנבים, זה קורה רק סרטים הוליוודיים. והם לא בהכרח "בני דודינו" הם גם "אחינו".

bony 33

New member
שמירה

איל, האם יש אפשרות שהשומרים בעת שהם שומרים בשער היישוב ישאלו/יתעניינו בכל מכונית שנכנסת ובמיוחד יבדקו את ההסעות של הפועלים שמגיעות לעיתים עם טרמפיסטים ממקומות אחרים? תודה.

למעלה