הודעה חשובה

shwartchz

New member
הודעה חשובה

שלום, השבוע החלטנו שהגיע הזמן להחליף ליותם שלנו את הנעליים. הם כבר בלויות וקטנות. פנינו אוטומטית ליוסי המכשירן מאורטופדיה בירו בחיפה שטיפל בנו בעפולה אצל בור. בגלל המרחק הוא מצידו הפנה אותנו לאורטופדית אביטל שיש לה סניף במודיעין ואמר שנזמין שם כי חבל לנסוע עד חיפה בשביל זה. הלכנו לשם אתמול ונוכחנו שהם אינם יודעים על מה אנו מדברים. הם הסתעלו על הנעליים בעיניים מוזרות. ממש כך. הם גם לא ידעו אם הם יכולים להזמין "במיוחד" נעליים ישרות! ואחרי כל זה הם גם לוקחים כמעט כפול ממה שגובה ממנו יוסי. יוסי לוקח עבור הנעליים 300 שח בלבד. ובם לוקחים 560!!! הפרש עצום. לתשומת לבכם הפרשי המחיר. אסור שיעבדו עלינו כך. אני גם מאוד מאוד ממליץ על יוסי מ"העמק" ומ"בירו" גם בגלל היחס החם שהוא מעניק לנו תמיד ולו רק בגלל שהוא זוכר את השמות שלנו גם אחרי שנה.

וואו אני בהלם, תמסור לי בבקשה...

חשוב שארגונים כאלה יצאו מרשימת המומלצים שאני מתעדת לערוך. אם תוכל לתת לי בהזדמנות זאת את הטלפון של אורטופדיה בירו , את הטלפון של יוסי, ונתחיל להכניס לרשימה אחד אחד.... מה שמגיע, מגיע!

ולכולם..

באמת, בהזדמנות הזאת, אני מבקשת לערוך שרשור, קצת יותר מסודר מזה שהיה בפעם שעברה , על "נותני השירות "|המומלצים בלבד" |בכל הארץ בכדי שנוכל להתחיל ולהעזר בטובים ביותר. אלו שלא היינו שבעי רצון מתפקודם ומקצועיותם, שילכו לפורום אחר!

טאניוש

New member
לדעתי כדאי להכניס לרשימה את כולם

עם כל ההערות (מומלץ/לא מומלץ ולמה) משתי סיבות: א'-אם אין ברשימה אורטופדיה/חנות מסויימת אי אפשר להסיק מזה חד משמעית שהיא לא מומלצת, יכול להיות שפשוט אף חבר פורום לא נתקל בה עדיין ואין לשלול אותה. ב'-יש כאלה שקשה להגיד עליהם חד משמעית מומלץ/לא מומלץ. אז לרשום את היתרונות והחסרונות וכל אחד יוכל להחליט עד כמה זה מתאים לו.

shwartchz

New member
אוטופדיה בירו -חיפה- בי"ח העמק.

ממולצים מאוד א- בגלל המחיר ההוגן מאוד ב- יחס אישי ביותר ועזרה תמידית.

3שמוליק

New member
נעלי ציר ישר וציר הפוך

נעלי ציר ישר וציר הפוך ניתן למצוא או להזמין במכון אורטופדי ברזילי - ביאליק 79 רמת-גן. 03-6121070 . בעלי נסיון משנת 1950 ! (היו ברח' שינקין בתל-אביב ועברו לרמת גן

תודה (-:

אני רוצה לבקש (בעתיד) ממכון בירושלים שיביא נעליים על ציר ישר, לבקש מהם לפנות ל"ברזילי"- האם הם מייצרים את הנעליים? אם לא, האם אתה יודע מי מייצר נעליים על ציר ישר?

למעלה