הודעה חשובה

הודעה חשובה

שיתוף פעולה בין פורום הדיג הישראלי והאגודה למלחמה בסרטן. פורום הדיג הישראלי, המאגד בתוכו את קהילת הדייגים הישראלית, והאגודה למלחמה בסרטן הכריזו על שיתוף פעולה למען ילדים חולי סרטן. במסגרת שיתוף הפעולה נרקם פרויקט לילדים שנקרא "לתת מכל הלב", ובו מזמינים אנשי הפורום ילדים חולי סרטן מכל הארץ להשתתף בחוגי דיג ללא תשלום בהדרכתם הצמודה של מדריכים ובוגרים מנוסים. בין המתנדבים עשרות דייגים חובבים ומקצוענים כאחד, מרחבי הארץ שנרתמו לפרויקט וכן חנויות דיג שיספקו ציוד בחינם לילדי הפרויקט. מנהלי פורום הדיג הישראלי מסרו כי: "ישנם כבר עשרות מתנדבים מכל הארץ שמוכנים להתחיל. הפרויקט הוא חשוב מאוד ומטרתו לתת קצת תקווה ושימחת חיים לילדים המדהימים האלה דרך הדייג והשלווה של הים. בני האדם לא נמדדים רק בדיבורים אלה גם במעשים, וזה הרגע לפתוח את הלב ולתרום לפעילות חשובה זאת." על האגודה למלחמה בסרטן האגודה למלחמה בסרטן, הוקמה בשנת 1952 מאז היא מובילה את המאבק במחלות הסרטן בישראל ופועלת בכל החזיתות במטרה להפחית את התחלואה והתמותה מסרטן בישראל. המאבק במחלת הסרטן נוגע לכלל הציבור במדינת ישראל. ההתמודדות עם מחלת הסרטן מהווה יעד לאומי ולכן פעילויות האגודה למלחמה בסרטן חשובות ורלוונטיות לכלל הציבור - בריאים וחולים. האגודה מפעילה אלפי מתנדבים בכ- 70 סניפים בכל רחבי הארץ ממטולה ועד אילת ופעילותה מתאפשרת הודות לתרומות הציבור וללא מימון מתקציב משרד ממשלתי כלשהו. הוצאות השכר והתפעול של האגודה למלחמה בסרטן מהוות כ – 10% בלבד מסך כל תקציבה השנתי, עובדה הראויה לציון בקנה מידה לאומי ובין לאומי כאחד. על חולי הסרטן בישראל היום חיים בישראל כ - 120,000 חולי סרטן הנמצאים בטיפול או במעקב. נתוני רישום הסרטן הלאומי במשרד הבריאות, מראים שמדי שנה נוספים בארץ כ - 23,500 חולי סרטן חדשים, אך הודות לקידום המחקר ושימת דגש על שיפור אמצעי האבחון, הגילוי המוקדם והטיפול, חל גידול משמעותי במספר האנשים הנרפאים מן המחלה ושיפור ניכר באיכות חייהם של המטופלים. לקבלת הודעה זו במייל אנא פנו אלי בטלפון או ל [email protected]

ברכות על המפעל

ובמחשבה נוספת פעילות כזו יכולה להתאים גם לאנשים מבוגרים חולי סרטן, אני מאמינה שאנשים מבוגרים צריכים גם קצת שלווה ומרגוע. ושוב מברכת על היוזמה. גלית

night mistress

New member
בעיקר כאלה שאוהבים דייג..

בעבר הייתי דגה המון עם אא שלי, אך מאז שהוא נפטר לא דגתי כי לא היה לי עם מי, וכיום אני מודה שאני לא בטוחה שאני זוכרת בכלל כיצד לתפעל את העסק.. הייתי שמחה להצטרף ליום כזה אם הוא היה גם לגילאים שלנו.

נשמע מקסים

בהצלחה! ואולי כמו שאמרו פה.. גם לגדולים יעשו. אם זה טוב לילדים אז זה בטוח טוב לילדים היותר גדולים.

enwhysea

New member
../images/Emo45.gif

ואני גם חושב שלא רק ילדים יהו מעוניינים, להם יש ליצנים ופליסטישנים... יש המון מבוגרים שאין להם

דגנילי

New member
ההתעלמות ממבוגרים חולים ממש

מכעיסה אותי. בעיתון שאני מקבלת לעבודה כל חודש עבור הבוס שלי (כי הוא תורם לכל מה שזז) - יש אפילו פעילות לאמהות של ילדים... ומה עם אמהות שחולות? ומה עם אבות שחולים? כל מי שמעל גיל 18
שילך לחפש את החברים שלו
אני שהייתי לאחר המחלה השניה, הייתי בהתאוששות לאחר ההשתלה והייתי זקוקה למנוחה - לאיזה חופש. אבל לא הייתי יכולה לממן לעצמי כלום. אבל את מי אני מעניינת בכלל
הרי הייתי כבר בת 23... פרה גדולה ועצמאית..

night mistress

New member
לא כולם מתעלמים..

נכון שאין הרבה פעילויות לצעירים/מבוגרים שחולים, אבל בתל השומר למשל יש פרוייקט מדהים שנקרא "שבוע מנוחה" שבמהלכו לוקחים את החולים ומטיסים אותם לחו"ל לשבוע.. אני וחברה שלי יצאנו עם הפרוייקט האחרון והיה מדהים. הלוואי והיו עוד אירגונים כאלה.

למעלה