הודעה חשובה!!!!

הודעה חשובה!!!!

אני חושבת.....לא לא אני בטוחה!!!!!!!!! שמכול משפחת אליאסי....הבנאדם (עם דגש על הבנאדם זה חשוב) ...הוא היחיד שחמוד ומתוק ומדהיםםם ורגיש ויפהההה....(וזה לא נגמר..) בקיצור מושלםםםםם זה אביב אליאסי האחד היחיד.....ומגיע לו את כול הכבוד כי הוא זה שעומד מאחורי הכולללל !! אביב אני אוהבת אותך ואוהב תמיד....זה משהו שאי אפשר לעצור...

:)

איך אפשר שלא להסכים עם האנונימית.. {מעניין אותי מאוד מי את..} אביב הוא אחד האנשים!!!!! אוהבת אותך אביב מ-פו'נץ

kerenusha

New member
סליחה על הבורות

אבל מיזה? איך הוא קשור לאיתמר והצל אם בכלל

kerenusha

New member
אז אם הוא אמר

שכלא שש מופיעים בניצנים בתאריך כלשהו אני יכולה להסיק מזה
בשמחה רבה
שכפר המוזיקה השנה יהיה בניצנים בטוח?!??
?

y a n i v 17

New member
חח כן גם לי היה יש כזה ענק כששמעתי

על זה..לפחות פעם בשנה יש משהו שקרוב לבית שלי:) ואין לי מושג מתיי נגמר...המידע הגיע מאבא של חבר שהוא שוטר והם כל שנה מקבלים את המידע מתיי זה יהיה וכו' לפניי הפירסומים הרשמיים... בקרוב הם יקבלו גם את דף ההופעות ואני יפרסם פה מה שיהיה בערב היפ הופ(אם יהיה כזה) ד"א שנה שעברה בדף שהם קיבלו היה רשום סאבלימינל ביום של מוקי..אבל לבסוף זה התבטל.

kerenusha

New member
לי זה דווקא ממש רחוק

אבל זה כל הכייף בזה, למשל אם היו עושים את זה בגני התערוכה זה סתם מעפן! כל הכייף שזה רחוק, שצריך לקחת רכבת ושזה גם על חוף ים. אני ממש מממממממממממממממממש שמחה שזה שם:]

y a n i v 17

New member
אז אם את באה תתחילי לאסוף פקקים

ותקפצי להגיד שלום אני ככל הניראה יהיה בכל ההופעות:)

kerenusha

New member
התחלתי לאסוף ממזמן

לי ולחברות שלי יש למעלה מ300 פקקים ואני גם אהיה בכל ההופעות כנראה:] we'll see ya!
איפה אתה גר אגב?

y a n i v 17

New member
חחח אוקיי:)

אני התחלתי לאסוף לפניי חודש יש לי בערך 100...אבל לא כל כך בעיה להשיג..מלצרות וזה..:| ואני גר במושב ליד אשקלון...נסיעה של בערך 10-15 דקות ממני לניצנים...

y a n i v 17

New member
לא...

אביגדור יותר קרוב לקרית מלאכי מלאשקלון...אבל אני עובר שם כל יום בדרך לבית ספר:) אני גר במושב משען...

smile7

New member
זה לא קשה להתאהב בך

לאנונימית6- את כנראה מכירה את אביב אליאסי באופן אישי כי כל מה שרשמת כל כך נכון לגביו. בנוסף לעובדה שהוא חכם,יפה,רגיש, מצחיק ומוכשר בטירוף,הוא פשוט כל כך מקסים ומתוק וצנוע, תמיד הוא מוכן לעזור לאחרים- יש לו לב של זהב! (את צודקת הוא באמת מושלם!) אני שמחה שיש עוד מישהי שרואה עד כמה הבן אדם הזה מדהים (המילה מדהים הומצאה בגללו ובשבילו)!!! אנונימית6 את יודעת שיש אנשים שמאמינים שבמהלך חייהם הם פוגשים במלאכים, אני חושבת שאביב הוא אחד המלאכים אלה (יכול להיות שאתה המלאך שלי?) אביב אני כל כך שמחה שהכרתי מישהו מיוחד כמוך ושיש לך חלק בחיי, מגיע לך להיות מאושר כמו האושר שאתה מעניק לאחרים! הצלחת להביא את הלהקה לשיאים חדשים (וזה לא הסוף) הכל בזכות המוטיבציה והאופי המדהים שלך!!(וכמובן שגם בזכותם עצמם- אתם פשוט הרכב מנצח) שבית את ליבי ואני בטוחה שגם את של בנות רבות אחרות (הוכחה- אנונימית6). אביב אני רוצה שתדע שאני אוהבת אותך המון וכמו אנונימית6 גם אני תמיד תמיד אוהב אותך (שום דבר לא ישנה את זה). (שורה שלי במקור) * אף אחד לא יצליח לגנוב את אביב (-; ׁ

ואווווווווווווו ../images/Emo2.gif

שאני יתחיל לדאוג?????? מה מה קורה פה?.... יאלללה פותחים קומונה?!?!

למעלה