הודעה חשובה:

morancho1

New member
הודעה חשובה:

נכנסתי לפורום אחרי יומיים שלא הייתי בו וחשכו לי העיניים... הודעות רצחניות על ויכוחים פוליטיים שלא קשורים כהוא זה לפורום רפואה, ויפה עשתה אושרית כשהגדירה זאת. אני מבקשת מכולם ללכת לפי חוקי הפורום הללו כדי שלא נדע ויכוחים טפשיים כאלה שוב. מי שרוצה להתווכח על פוליטיקה- יש מספיק פורומים בנושא. אנחנו פורום רפואה למקרה שמישהו שכח. דבר נוסף שדרם לי לחלחלה אמיתית: תקיפות אישיות של אנשים. ואני יכולה לתת ציטוטים אבל זה רק ייתן פתח לשרשור מעצבן נוסף...אנשים! הפורום הזה הוא בשבילנו...אם אנחנו נהרוס פה את האווירה, ככה המקום הזה ייראה. המקום הזה הוא לא מקום לפרוק עצבים או מירמורים במיוחד לא כשזה על אנשים אחרים! הפורום הוקם במטרה לעזור לנו..למועמדים לסטודנטים לחולמים...איך מישהו ייגש וישאל שאלה במקום שהאווירה בו קשה כל כך? ודבר אחרון והכי חשוב: אושרית מתאמצת המון בשבילכם. וכולם יודעים פה כמה שהיא תשקיע בשביל לענות לכם על השאלה הכי קטנה וחסרת משמעות. מנהלת פורום אחרת הייתה מוחקת וחוסמת הרבה הודעות פה, אבל אושרית לא רוצה להגביל אתכם וסה"כ רוצה שיהיה פה לכל אחד מקום לדבר להתייעץ וכולי. אבל!! זה לא נותן לאף אחד פה תירוץ להשתמש בגישה הזאת שלה כדי לתקוף פה אישית אנשים ולעשות מה שבא לכם. בסופו של דבר לאושרית יש מספיק דברים לעשות בחיים, ואחד מהדברים האלה היא לעשות מבחנים באוניברסיטה כדי להתקבל השנה! מדוע היא צריכה לתרום ולו דקה מהזמן היקר שלה בשביל להפסיק את המריבות הדביליות האלה? אז את הכבוד שאתם מקבלים פה בפורום, ואת היחד הטוב, תחזירו, ותנו לאושרית ללמוד בשקט. עד עכשיו היא תמכה בכם, הגיעה הזמן שתתמכו חזרה. -נא לא להגיב על הודעה זו-.

ולזאת מותר להגיב? ../images/Emo13.gif

רק רציתי להודות לאושרית, שעושה עבודה נהדרת בניהול הפורום ומשקיעה הרבה מעבר למה שאפשר היה לחלום ולצפות. וכן, ריבים זה טיפשי וכו'...

למעלה