היי מה המצב? קוראים לי מור ואני לא חירשת.. אבל רציתי להגיד לכולכם שאני גאה בכם ומעריכה אותכם! אני יודעת שזה לא קל ואתם לא זבובים או שונים ומן הסתם אתם נורמלים לגמריי... אף אחד לא מפלה אותכם ואתם צריכים לשמוח שיש לכם קהילה כל כך טובה ואוהבת.. אוהבת, מור
את באה לפורום הזה, אומרת שהאוכלוסיה הלוקה בשמיעתה לא שונה, אבל את מגדירה אותם כקהילה נפרדת. נו טוב. ולפי איך שאת מעלה את דברייך, לפחות לפי דעתי, זה נשמע כאילו את מרחמת על החירשים.
פששש..... יפה מאוד...אולי אתה מרחם על החירשים אבל לא אני.. אולי זאת התחושה שאתה נותן להם כשאתה כותב את זה פה כי אם אתה מנסה להחזיר לי או משהו אז לא הולך לך.. אתה מעוות את הדברים שלי בשביל מה? אולי רד ממני? גם לתמוך אסור? אני רשמתי את זה כי קראתי פה כמה הודעות של אנשים וראיתי שהם קוראים לעצמם זבובים או משהו וחושבים שמפלים אותם.. אז רשמתי את זה עכשיו אופטלגין תעשה לי טובה רד ממני ותחזור למאיפה שבאת!
אנחנו לא מסכנים... (אבל תודה על האכפתיות) כל חרש וחרש כבר התרגל למצבו (לפחות ככה אני מאמין), אנו חיים בדיוק כמו כל אדם אחר, רק שלא זוכים לשמוע כמו כל אחד אבל זה לא מוריד מערכנו.