הודעה חשובות

NOYMAN12

New member
הודעה חשובות ../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

1. אנשים קוגה מגיע מחר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה עוד אחת אבל שכחתי .... זכרתי אותה לפני שניה !!! אני והזיכרון שלי ....

יששששששש!!!!

איזה כיף שהוא מגיע!!.. אגב, נראה לי שאינו קצת מחבב את שאנגו... שימו
למרות שהיוצרים לא תכננו את זה ככה זה נראה. אתם לא חושבים?

ketty the sheep

New member
יאיי, המח הסלאשי שלי הולך לעבוד

שעות נוספות. ^_~ (לא שהוא לא עושה את זה בין כה וכה... x_x אני פשוט לא שולטת בזה).

saharman

New member
מה זה הדבר הזה בתמונה?!

דבר ראשון קוגה הוא בין אז אל תתחילו לי עם סטיות המין שלכם בסדר?? דבר שני הוא האוייב בין ההכי חזקים של אינו'! דבר שלישי הוא ולהקת הזאבים שלו תחסל כפר שלם! דבר רביעי ואחרון גם רין מצטרפת,מתה ואז סשאמרו יחזיר אותה לחיים (טנסאיגה)... הבנתם אז אל ואני מבקש אל תמשיכו עם הציורים האלה בסדר???

ShiraChan

New member
זה ../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif מעלי נא להזהיר../images/Emo70.gif

ולהיזהר. חוץ מזה... קוגה-קון
(קוגה-קון הוא רק שלי ולא אתן אותו) וכן! לא אכפת לי שאמרתי את זה כבר ...32153765860987086 פעמים.... ואני ימשיך להגיד את זה כמה שאני רוצה

ketty the sheep

New member
שני דברים לי אליך,

'הדבר הזה בתמונה' הוא פאנארט, ציור שצויר על ידי מעריץ של הסדרה. כנראה שהוא חשב שהם זוג חמוד, אז הוא צייר אותם ביחד. כמו שישנם אנשים שחושבים שאינויאשה מתאים להיות עם סאנגו/קאגומה/קיקיו, ישנם כאלו שדווקא חושבים שיותר הולם אותו להיות עם אחת הדמויות הזכריות מהסדרה. אם הרעיון של שני בנים ביחד מפריע לך, אתה יכול להתעלם ולהמשיך הלאה, למרות שקצת סובלנות עוד לא הרגה אף אחד.
הומוסקסואליות איננה סטייה מינית, ואם תמשיך להציג את דעתך בצורה כזו בוטה איאלץ למחוק אותך.

דיברו עלי?../images/Emo9.gif

לא אמרתי שהוא אמור להיות עם סאנגו רק אמרתי שזה נראה שהוא טיפה מחבב אותה..

חתולימים אמרה........

תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!תגידי שזה לא נכון!

חח נכון שזה לא נכון אבל זה נראה ככה

^^ לפעמים חושבים שמישהו מאוהב במישהו למרות שהוא לא מאוהב בו. אבל לפעמים זה נראה ככה!^^ אבל ברור שהם אף פעם לא יהיו ביחד. זה ברור! זה פשוט סתם נראה ככה... לא יודעת..^^;;;

איררון

New member
לדעתי את צודקת

אינו באמת הקריב מעצמו בשבילה! היא חשובה לו למרות שהוא בקושי מכיר אותה. וגם היא הצילה אותו :)

אכן כן../images/Emo45.gif

אבל עדיף את אינו עם קאגומי. אין סיכוי שסאנגו תיגע בו... היא גם ככה שונאת את כולם. (חוץ מקוהאקו)

NOYMAN12

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אינויאשה וקגומה לנצח !!!!!!!!!!!!! הם הכי מתאימים שיש !!! סאנגו ומירוקו מתאימים ו.....
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | וסאנגו ומירוקו גם יהיו ביחד ......

love Jay

New member
נצל"ש

אתם יודעים מאיזה פרק(אם הכלל יכול הליות שזה מסרט) התמונה הזאת??

למעלה