הודעה חשוביייייייייייתתתתתת

הודעה חשוביייייייייייתתתתתת

הקטנצ'יק(אני דהההה)יוצא לגדנ"ע יום ראשון קולולולולולולולולולולולולו :)חיחי אני מת מת מת מת מת מת כבר להחזיק אמ16 ביד-מת!!!!!!!!!!!!!!!! אמא יש לי שאלתיות- 1-כמה תקציב את מביאה לי...את יודעת שקם וכאלה:) 2-מה אני אעשה אם אחת הבנות תתקלח ערומה??? 3-מותר לעשות עיניים למפקדת או שלא כדאי? אוהבת את כול העולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma E

New member
תהניייי../images/Emo70.gif תגידי מה עם האתר שאת

חייבת לי?! את עזבת אותי באמצע וזה ממש לא יפה

בוביייייייייייייי

אם תתחיל לכתוב לי באיי סי קיו *איזה אין-יחס:(* אז אני אביא לך את האתר טוב נו בכולופן זה מהיידפארק........ חחחחחחחחחחחחחחחח אה חבר'ה! ואתם עדים שאמא שלי עדיין לא הגיבה.... " 'סדר.."

Ma E

New member
אני לא רואה אותך בכלל באיסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אע, ושכחתי..

1-כמה תקציב את מביאה לי...את יודעת שקם וכאלה------> נראה כבר. 2-מה אני אעשה אם אחת הבנות תתקלח ערומה???--------> אם היא כוסית? תתחילי איתה , תדאגי שיפול לה הסבון או משהו, פחחחחחחח... 3-מותר לעשות עיניים למפקדת או שלא כדאי?-----> אם היא שווה מספיק, ברור כאילו זאת אומרת !! חיחיחיחי השמך שבוע קסום עולם מסריח .. .

לקבלת הנסיכה צוות פינק ימתח להקשב..

23!!! הקשב!!!! 23!!! הקשב!!!!!!!! היה הכי כיייייייייייייייייף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני כבר מת להיות חייללללללללללללללללללללללללללללללללללל אמושש יריתי בנשק חי!!!! הייתי בהלם מעצמי שלא הרגתי אף אחד...יו איזה כיף היה אני לא יודעת מאיפה להתחיל!!! התגעגעתי אליכם משו פחד במיוחד אליך אימוש מדהימה שלי!!! הנסיכה חשבה עליך המונות!!! היה שם חם עיזים!! משו לא נורמלי נהייתי כושית(איזה כיף סופסוף!!) כול הנמשים שלי התחילו לבלוט עם השיזוף הזה חחחחחחח טוב כדי לא לקדוח אז אם בא לכם תשאלו שאלות אני אענה מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםם

ShaDoW GiRl

New member
חחח

אני רוצה פרטים
פרטים
איזה כיףףף לךך!! נ.ב את מתה להיות חייל? חח

היה משו פאנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

חבל על הזמן..... ואני כול כך גאה בעצמי שלא התפנקתי שם..פשוט הייתי חיילת למופת משו מדהים......הכי צחוקים היה לי ביום לפני האחרון. לפני זה הודעה חשובה-זה הולך להיות קצת חודרני ומגעיל ככה: כול השבוע עד ליום הלפני האחרון לא היה לי צרכים-אבל בכלל פשוט לא היה לי-כלום!! ואז הגיע היום לפני האחרון....כנראה אכלתי יותר מידי קיווי(רק קיווי) וביום לפני האחרון זה התחיל להראות אותותיו.... התאפקתי התאפקתי עד שכבר לא יכלתי..... טוב...נכנסתי לשירותים..אני כבר מתחילה ככה בקטנה פ-ת-א-ו-ם! קולטתץ אין נייר טואלט---ונשאר לי רק דקה לח*בן כי יש לנו מסדר עוד דקה בדיוק!!! מה עושים??...אי אפשר לעצור באמצע זה כואב עיזים אח"כ!!!! אמרתי טוב אני אסיים ואחשוב מה לעשות..... סיימתי. טוב פתחתי ת'תיק אמרתי בטוח יש משו שיכול לעזור לי..... הדבר היחיד שמצאתי זה קופסאת סיגריות ריקה אז ניגבתי. אתם מבינים לאיזה מצב הגעתי שם?---אני פאקינג ניגבתי את התחת בקופסאת סיגריות ריקה!!!!!! זה קטע אחד...יש מלא רק תשאלו על סיטואציות ואני אספר....

למעלה