הודעה טראגית ביותר + MR

Athaclena

New member
הודעה טראגית ביותר + MR

אני בחופש במשך שבוע עכשיו, ואני מקוה לא להיות כאן הרבה (כלומר שבמקום להיות בפורום כל הזמן אני אעשה דברים כיפיים ולא יהיה לי זמן לאינטרנט). אז אני נפרדת מכם זמנית, בצער לא רב וביגון לא קודר, וכשאני אשוב אני מצפה לשמחה והילולה ואור ליהודים. ורק שבאמת תחכו שאני אחזור, אני אכתוב את ההתחלה של מה שאני אכתוב על MR (ואני באמת אכתוב את זה יום אחד), ללא ספוילרים: טרי פראצ'ט כותב פארודיות. מה, כבר שמתם לב? חלק מהספרים שלו הם פשוט הסתערות על מטרה אחת: ראינוע = קולנוע ו/או הוליווד, לדוגמא. על דת ותרבות הוא כבר כתב את פירמידות ואלים קטנים, על מלחמות הוא כתב את ג'ינגו ויש חפיפה מסוימת בין הספרים והנושאים. עכשיו הוא חוזר לנושאים האלה, אבל (כמובן) בצורה שונה. הספר הזה הוא על מלחמה מנקודת המבט של חייל מסכן צעיר שבוז וכו'. ואיפה התרבות/דת נכנסת? זהו, שזאת חיילת. אבל לבנות אסור להלחם (או ללבוש מכנסיים, או לכתוב, או להשתמש בחרב, או כמעט כל דבר) - האל המצוברח נוגאן אוסר על זה. ועל גמדים. והצבע כחול. וחתולים. וצדפות. איתה מתגייסים איגור, ערפד (הלוא הוא מלדיקט מיודענו), טרול ועוד סתם אנשים, והחגיגה מתחילה (זו מדינה קטנה שנלחמת - על הפרינציפ - עם כל השכנים שלה. death wish אמרנו?). יש הופעות אורח של אנשים מוכרים - מוות כמובן, חלק ממשמר הלילה ו-2 דמויות מהאמת.

למעלה