הודעה כועסת לכולם בעיקבות שיחה

lir42

New member
הודעה כועסת לכולם בעיקבות שיחה../images/Emo46.gif

קיבלתי סוף שבוע שיחה מאדם מסוים שאמר לי שמסתובבת כאן שמועה - לא יודעת איך - שאני לסבית אני לא יודעת איך הגעתם לזה ולמען האמת לא אכפת לי מזה אני לא לסבית אני גרושה מבעל אלים ואודה מאד לאותם אנשים שמפיצים את השמועות הללו שייפסיקו לא יפה ולא הוגן מצידם!!!!!! מקווה שהעברתי לכם את המסר שלכם בברכת חג שמח לירי

רוייקו

New member
נו, באמת, ארז... על הבוקר ??

בחייך !!! כל הזכרות באוכל אתה תוקע לנו תמונה שנירצה לאכול ??? אוף.

הדרומי*

New member
חג שמח .הרי מה נשאר לנו עים לא

לחשוב על אוכל
הדרומי
אז שהיה חג אורות שמיח לך ולכולם

באיה

New member
לירוש היקרה../images/Emo92.gif

למה את כועסת כל כך. תיהי בטוחה שכאן לא מסתובבת שום שמועה, אני בכל אופן ,לא שמעתי ולא קראתי על כך. מישהו כנראה חמד לצון, ואת עלית על הפתיון. אף אחד לא שווה שפניך יפלו או יתעצבו בגלל איזה טממבל מטומטם. תרגעי, אינני מדברת בשם כולם, אך בטוחני שאף אחד מהפורום לא רוצה להרע לך. תבטיחי לי שלא תכעסי יותר, טוב? שולחת לך המון
ים ים ו
ים
באיה

ל.... LIR42

שלום לך אני לא מבין למה את צריכה להתיחס לכל מיני שמועות מטומטמות ומרושעות. החיים הפרטיים שלך לא צריכים לעניין את אף אחד ,את צריכה לעשות "מה שבא לך" בלי לעשות חשבון לאף אחד. אנחנו בפורום הזה בגלל סיבה מיוחדת של השמנה או ניתוחים שיעזרו לנו לשמור על משקל תקין.אז אל תתיחסי לכל מיני שמועות,שיהיה לך חג אורים שמח.!!

lir42

New member
דרומי באיה וקובי

תודה על התשובות שלכם דרומי אתה ממש אכזרי...... לגבי השמועה.... נכון שאני צריכה לחיות את חיי כרצוני בין עם אני לסבית או לא לסבית כרגע זו לא הבעיה השמועה הרשעית מסתובבת מרגיזה אותי. חיי לא צריכים להיות פרוסים לעיני כל ומרגיז אותי אותו אדם שמפחד להזדהות ואותו אדם שיידע אותץי יודע מי הוא מפחד לומר שזה הוא. אני מבינה טעויות זה קורה לכל אחד מהם אבל לאותם רכלים תזהרו בי פגעתם והכעסתם תזהרו לגבי אחרים ושוב אני חוזרת אני לא לסבית!!!! חג אורים שמח שלכם לירי

gal33

New member
לירי, שיהיה לך חג אורים שמח ../images/Emo16.gif

שיגידו מה שהם רוצים אותם אנשים משועממים, who the fuck cares??? בעצם ההתרגזות שלך במידה כזו את נותנת להם כוח לקיומם. כמו שקובי אמר, בניתוחי קיצור קיבה עסקינן, וזהו בלבד, ולכל אחד את חייו שלו, והם אינם מעניינו של אף אחד אחר בפורום, אלא אם הוא בוחר לשתף. יש לצפות מהטבע האנושי שבכל מקום בו מתאגדת קבוצה של אנשים יהיו גם את הבוחשים בקלחת. לירוש, סובבי את הסביבון והמשיכי הלאה. חג שמח ורק טוב שיהיה לך גל.

lir42

New member
גל תודה על כל מה שכתבת

המחלמה שלנו קשה מספיק אז למה להוסיף? מבינה למה כוונתי? חג שמח גם לך לירי

צפרדעית

New member
לירי יקרה

אל תתיחסי ללשונות רעים לאף אחד אין אישור כניסה לחייך הפרטיים תמשיכי לחייך צפרדעית

mikie

New member
לירי המקסימה../images/Emo24.gif

אל תתיחסי למה ששמועות אומרות. שמועות מרושעות זה דבר מגעיל שנעשה על ידי אנשים פתטיים שאין להם מה לעשות בחיים. מי שמכיר אותך יודע שאת מקסימה יודע מי את ומה את וזה מה שחשוב. את לא צריכה להתעצבן כי דברים כאלו תמיד היו ותמיד יהיו לכל אחד בנושא זה או אחר. ובקיצור שיהיה לך חג שמח, מתוק (אבל בלי סופגניות ולביבות)ומלא אור וצבע. מיקי

שלגיה**

New member
לירי,כל שנותר לי לומר לך בעניין

חג שמח !!!! ושיאירו לך החיים כמו שהם הוארו עד כה (הירידה היפה במשקל) הכי חשוב להתעלם מלשונות רעות ! לי ממש לא אכפת מה אומרים על מי ועל מה כולנו כאן בסירה אחת בגלל סיבה אחת ולא חשוב מה הרקע/החיים האישיים/העדפות מיניות/איך הוא/היא אוהבים את המילוי בסופגניה שלהם... הכי חשוב שנהיה טובים אל עצמנו ואל הסובבים אותנו. חג שמח

לירי נפלאה!!!../images/Emo23.gif

כולם כבר אמרו כאלה דברים חכמים ונבונים ומקסימים. מה נשאר לי לומר??? שאני מסכימה עם כל מילה שכל אחד/ת אמר כאן. (חוץ מדרומי "שהרס" לי את היום עם הסופגנייה....
)). ושתמשיכי פשוט איך שאת. חמודה, מלאה בחום ואהבה לכולם, קסם של בחורה. נשמה זהב....!!!!!!! עושה רק טוב בלב לכולם!!!! (שתדעי, שתדעי....). וכל מי שאמר לא אמר, כן אמר. בעייה שלו!!!! אל תשימי לב לאף אחד!!!! הבנת????????? (זאת פקודה!!
) ). אני אוהבת אותך שאת כזאת מותק, (כל השאר קליפות ושטויות....) דליה.

הדרומי*

New member
תודה כפרה מה ניש אצלך ככה ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

אצלי "הלך" המחשב ועכשיו הכול נסיון לשחזר מחדש את הכול {הרוב} מה לגבי מה שפעם כבר דיברנו זז משהו? ואיך הבריאות ובכלל?
הדרומי

למעלה