הודעה כללית לגבי הפורום

Yukita

Active member
מנהל
זה לא סדיר אבל נראה שהמהפכה אכן התחילה

למרות שאמרו שיודיעו מסודר קודם

dimitrygo

Active member
מנהל
כרגע אי אפשר להכנס לחלון החתחברות אז אני לא יכול לבדוק

מי שהיה מחובר כמוני למשל יכול להמשיך לכתוב. &nbsp

Yukita

Active member
מנהל
הודעה כללית לגבי הפורום

כפי שידוע לכם, בזמן האחרון חלקכם חוויתם תקלות שונות, באגים במערכת. קשה מאוד לתקן את כל הבאגים כי המערכת ישנה מאוד ותיקנו בה דברים פעמים רבות באופן שכבר מקשה על תיקון חלק של תקלות חדשות. הודיעו לנו המנהלים שבונים אתר חדש והפורום יעבור אליו - כרגע עדיין לא ידוע מתי, אבל כנראה לא עוד הרבה מאוד זמן. אנחנו, המנהלים, נשתדל ליידע לגבי פרטי המעבר ברגע שנדע בעצמנו. אין לנו כרגע יותר מדי תשובות לשאלות - ומדובר בעיקר במידע כללי כדי להפחית במקצת את אלמנט ההפתעה. בינתיים, אם יש לכם הודעות נבחרות, חומרים שברצונכם לשמור, עשו "העתק -הדבק" ושימרו אצלכם במחשב. בשל מורכבות הפרויקט, עדיין לא ברור עד כמה כל ההסטוריה של הפורום תעבור יחד איתו למערכת החדשה.

Yukita

Active member
מנהל
עדכון

אנחנו, המנהלים, כבר קיבלנו לינק למערכת החדשה ומנסים לתת משוב לגבי השימוש בה. &nbsp כנראה כבר בקרוב מאוד יבחרו להעביר את הפורום כולו לשם. &nbsp בשלב ראשון כנראה עדיין לא יעברו כל החומרים בארכיון של הפורום, אבל מקווים שיעבור בהמשך (כאמור, כל מי שיש לו משהו שנראה לו מעניין / חשוב, שיעתיק וישמור). &nbsp אני מקווה שבהודעה שתבוא, יסבירו לכולם בדיוק איך לעבור למערכת החדשה. אציין כאן רק שאמנם אפשר להתחבר למערכת עם אותו שם משתמש שיש לכם כיום, אבל יהיה צורך לחדש סיסמה. לשם כך - בוחרים באופציית "שכחתי סיסמה" כדי לקבל קישור מתאים לדוא"ל ולבחור סיסמה חדשה. &nbsp בתקווה שכאשר המעבר יתרחש - הוא לא יהיה קשה מדי!

גורדיאן

New member
לי לא איכפת לעבור,

מה שמדאיג אותי זאת החתולה, האם היא תתרגל להפריע לי לכתוב גם במערכת החדשה? התרגלתי כבר שהיא מטיילת לי על המקלדת ועושה בלגן, והיא לא אוהבת שמחליפים לה סיסמה, היא תמיד הולכת על 'מיאו', האם למערכת החדשה יש פתרון לבעיות כאלו?

dimitrygo

Active member
מנהל
אני יכול להבטיח לך שהיא תגרום לעוד יותר בלגן במערכת החדשה

אתה יכול להשאר עם אותה הסיסמא גם במערכת החדשה אבל חייבים לבצע את תהליך ההחלפה אפילו שהוא כאילו.

frankthe

New member
לפחות שישמרו הודעות נבחרות, מאמרים וכד'

אני לא מכיר את הפורום הזה לצערי אני מגלה שיש כאן לא מעט חומר מעניין עבור טיפול בחתולה שלנו וחבל יהיה לאבד את החומר הזה. בפורומים אחרים אני יודע שיש הודעות מובחרות, מאמרים וכד' .אם יש לך מידע על כאלה דברים שציינתי - אשמח לדעת תודה!

למעלה