הודעה לאימייל:

MARMELAD

New member
הודעה לאימייל:

שלחתי לך הודעה אל המייל והיא לא עברה משום מה, לכן אני מביא את ההודעה כלשונה: "אימייל יקירי.... אני לא אוהב את כל ההודעות של "קיילי מגעילה" וכו´. לא שיש לי בעיה עם האהבה או השנאה אליה, אני פשוט לא רוצה שהפורום יהפוך להיות פורום של העלבות קטנוניות וויכוחים טפשיים. לכן מחתקי את ההודעה האחרונה שהצבת ואני מתנצל. אבל להבא אני מבקש לא להיגרר לכיוונים כאלה, אני פשוט אצטרך למחוק שוב. תודה, גיא. "

e_male

New member
לא כותב פה יותר! דעתי על הניהול שלך

אם לא הבנת שזה פארודיה, זאת בעיה שלך. אתה רוצה להיות צנזור - בבקשה. אני לא אקח בזה חלק! עובר לפורום חופשי. ניהול נפורום עלה לך לראש. אתה משרשר סתם, מאחד הודעות, ועכשיו גם מוחק. שלום ולא להתראות.

MARMELAD

New member
זכותך. חבל שאתה נעלב ללא שום סיבה.

ואני מקווה שתמצא פורום שתהנה בו יותר. כנראה שלא הבנת שמחיקת ההודעה שלי לא מכוונת אליך באופן אישי. חבל. הכוונה האחרונה שלי היא לפגוע בך או בכל אחד אחר. לעניין הטענות שהעלית:
לאחד הודעות אני לא יכול. אין לי שום כלי כזה.
לשרשר הודעות. אמנם עד לפני כשבועיים שרשרתי יותר מדי הודעות, ועל כך גם העירו לי מרבית חברי הפורום. שרשורים מוגזמים הופסקו. לזכותי ייאמר ששרשרתי הודעות משתי סיבות: א. כי הן הודעות שלא קשורות לנושא הפורום ו/או לא מצדיקות פתיחת הודעה ראשית ותופסות מקום בעמוד הראשון של הפורום על חשבון הודעות חשובות יותר ב. כי הן הודעות שמדברות על אותו הנושא בדיוק, ראה דוגמת שני שרשורי קיילי מינוג שהפכו לאחד. אין סיבה שיתנהלו במקביל שני דיונים על האם היא זמרת טובה או לא ומה צבע השיער שלה, עם כל האהבה שלי אליה.
לגבי מחיקת הודעות, כבר כתבתי כאן כמה וכמה פעמים אילו הודעות אני מוחק. מצטער, לפורום הזה יש קצת יותר ערך מוסף בעיניי. הנה ההודעה שמחקתי: לאחר שכתבתי שבכלל לא ידעתי שצריך לבטא ג´ בשם המשפחה של הזמרת, אתה כתבת:"היא לא שווה ההתאמצות בשם משפחתה". בעיניי זה משפט קטנוני ומיותר. הוא לא יכול לתרום לפורום בשום צורה שהיא. מה שהוא יכול לעשות, זה אולי להעליב את כל אותם האנשים שהצהירו על האהבה שלהם לזמרת באותו שרשור ממש. אגב, את שתי ההודעות הקודמות שלך שנכתבו בדיוק באותה רוח השארתי, השלישית כבר הייתה מוגזמת. כאמור, חבל לי מאוד שאתה נפגע באופן אישי. לא זו הכוונה. ובכל מקרה מבחינתי אין שום סיבה שתעזוב על שטות כזאת. בנוסף, הייתי גם מציע לך לעדכן את האימייל שלך. בגלל שהוא לא קיים, לא יכולתי להודיע לך על המחיקה בשום דרך אחרת. גיא

ביג דיל

New member
עם כל הכבוד...

מבחינתי הוא יכול לעזוב. אדם שלא מסוגל לראות אנשים שנהנים ממשהו בלי האופציה להרוס, לא שווה שישאר. אין לי בעיה שיביע דיעה, זאת מדינה חופשית, אבל יש גבול לכל תעלול. לא אוהב את קיילי, זכותו. הוא יכול לעבור להודעה הבאה. נורא פשוט. אבל אני מניח שיותר כייף להוכיח לנו כמה טעמנו קלוקל. ממש חבל לי על אנשים כאלה.

זורבבל

New member
תגובה בשלושה חלקים

כמו תמיד אגיב קצר ובתקווה גם קולע: 1. אני מקווה שזה לא יהפוך לשירשור סקילה נגד אימייל - זה לא במקום. 2. מרמלד - את דעתי בנושא מחיקות כבר הבעתי (ואני מדבר באופן כללי מבלי להתייחס ספציפית למקרה הזה) - בדרך כלל זה יותר מזיק ממועיל. 3. אנחנו יותר מידי רבים בזמן האחרון - לא הגיע הזמן לשלום עולמי ? זורבבל

למעלה