הודעה לא נחוצה

yaeltal

New member
הודעה לא נחוצה

שנכתבת רק ליתר ביטחון, למקרה שיעלו אי אילו תהיות אצל אי אילו אנשים.. ובכלל בשביל לעשות את זה באופן מסודר כך שהנתק יוכל להיות מוחלט וסופי. בקיצור, אני הולכת. מרגישה שאין לי כבר מה, או איך, לתרום כאן (ואולי מעולם לא היה) ולהיתרם אני לא יכולה, או לא רוצה, מפאת עקשנותי הילדותית וחוסר אמון בנפשות הפועלות כאן שטובות מדיי מכדי לקבל מעט אמון. מתנצלת מראש אם יש מי שנפגע אי פעם ממשהו שכתבתי כאן, או שייפגע בעתיד כשידפדף לו בהודעות וייתקל במקרה באחת ההודעות שלי שנשארות כאן לצערי כעדות נצחית (או זמנית) לרגעי הטיפשות הרבים שלי. האמת היא שהייתי מעדיפה להיפרד מכאן במילים אחרות, ולהגיד כמה יופי וטוב ואנושיות מצאתי במקום הזה וכמה נחמה הוא היווה לעתים, ולאו דווקא בגלל דברים נכתבו לי, אלא סתם בגלל הידיעה שהאנשים שכותבים כאן הם אנשים שאפשר להיתקל בהם במציאות.. וזו בהחלט ידיעה מנחמת.. אבל כיוון שאין לי אומץ לכתוב מילים כאלה מפורשות אני משתמשת בדרכים טיפשיות להגיד ובכ"ז לא לגמרי.. כך שארגיש קצת פחות מטופשת.. כרגיל מהודעה של שורה שהתכוונתי לכתוב יצאה בסוף הודעה ארוכה מדיי, אוסיף רק לסיום שאני מקווה שכל אחד/ת כאן ימצא/תמצא את הדרך החוצה אל ימים טובים יותר.. זה תמיד אפשרי, גם אם נדמה לעתים שלא.. אני מניחה שגם אני אגיע מתישהו לימים היותר טובים האלה, ואולי אפילו אשקול אז לחזור לכתוב כאן מדי פעם, מזל שיש לי את הגאווה המטופשת שלי שתעצור אותי. היה לי הכבוד להכיר את המקום הזה על כותביו, שתהיה המשך נסיעה טובה (זהירות מהמרווח), יעל.. --------------------------------------------------------------------- הערה- הודעה זו היא העתק של הודעה שפרסמתי לפני דקות אחדות בפורום אחר.

כתומית

New member
יעל ../images/Emo20.gif

מותר ללכת, מותר לחזור, אין כאן כרטיס החתמה וגם כשתחסרי אחבב, וגם כשתחזרי או אם תחזרי או לא תחזרי - לא אספור לך לכמה זמן הלכת או אם מדובר בגאווה או ענווה או כל שטות אחרת. סליחה על הבוטות הילדותית שלי אבל ההצהרה שלך מבוטלת בעיני מכל וכל, את יכולה לטרוק דלתות, הן נשארות פתוחות ולך מלא מקום כאן. תרמת ללא ספק, יש דברים שאי אפשר לבטל או להחניק, מאחלת לך ימים טובים, ועד שאיזה חייזר יחליט לנעול באמת את הפורום, את תמיד מוזמנת לחזור. שולחת חיבוק עם לשון בחוץ מחוצפת, יכולה לקחת, יכולה להתעלם, אני את שלי אמרתי :)

חבל, חבל, חבל ../images/Emo10.gif

חבל לי שאת עוזבת כי נתת כאן הרבה ונדמה לי שיש לך עוד הרבה מה לתת. חבל לי שאת עוזבת בטריקת דלת- כי זה אומר שהחוויה כאן לא היתה טובה בשבילך ואני מצטערת על כך. את מרבה להתנצל על דברים שלא ברור לי מה הם, גם בהודעה זו וגם בסופן של הודעות אחרות- מתנצלת על האריכות ועל כך שאולי את מטריחה או פוגעת כשלמעשה- את ממש לא וגם אם פגעת שלא בכוונה- זו לא סיבה להמנע מלהתבטא. אני מצטערת על חלקי בעזיבתך, אם יש לי חלק כזה ומצטרפת לכתומית שמסרבת לקבל את טריקת הדלת ואומרת שהדלת תמיד נשארת פתוחה. קשה לך להתחייב לדברים שכתבת ושנשארים כתובים פה על לוח המודעות הענק הזה לתמיד. אין לך מה להצטער או להתבייש. ההודעות שלך, כולן, היו רגישות ומנסות לעזור. מי שלקח- לקח ומי שלא- לא. מקווה שתצאי מההתנסות שלך בפורום עם כוונים למחשבה שיניעו שנויים לטובה. כל טוב לך ושוב- הפורום פתוח ומחכה לך אם תרצי. גילה

למעלה