הודעה לבנות

HANGMANN

New member
הודעה לבנות

אם אפשר בדייט הראשון בלי לשמוע את כל הקורות חיים שלכן והסיפורים שלא נגמרים ולשמוע את התחביבים המשעממים שלכן ...אני פשוט סובל ומיוסר רק בשביל לקבל בסוף סקס ..תחסכמו מאיתנו את הסיפורים והסבל ותעברו ישר לסקס מה שמזכיר לי לפני 8 שנים בערך הכרתי מישהי מהלימודים ..דיברנו ..היא היתה חמודה וקבענון לדייט..הקטע שלדייט היא באה עם מגדל על הראש..כלומר היא עשתה תסרוקת של מגדל על הראש..נו הבנות פה מבינות על מה אני מדבר..וזה כיער אותה..כי זה כמו תסרוקת של זקנות..אז היא במסעדה מדברת על העבודה שלה בלה בלה בלה...ואני רק חושב...מזה המגדל הזה...פיייי למה היא עשתה את זה...אם אצליח להתעלם מהמגדל עדיין יש לה ציצים יפים (בחורה עם חזון חחחח ) הקיצר לפתע היא פונה אליי ושואלת אותי אתה מקשיב? אני אומר לה בטח כן כן..תמשיכי בבקשה... ושוב היא חזרה לספר תסיפור המשעמם שלה ואיך שהיא סובלת בעבודה שלה..כאילו מה אני נראה לך יושב ראש ההסתדרות? כאילו באתי לזיין וזהו ...וכך היה בסוף

Romantic Lady

New member
המשאית של המדליות

נתקעה בדרך. ועכשיו שאני אבין...הבנו שהולך לך,יופי לך. ואיך זה קשור לעניינו??

HANGMANN

New member
סתם לשתף אותכם...אסור?

או אבחנה שלי (יש לי תואר בפסיכולוגיה) שאת מוחקת הודעות כי זה עוזר לך לנפח את האגו? את כשלון במציאות אז בפורום את מנסה לשחק את מנהלת הפורום...את ביג בוס...המנכלית שמוחקת הודעות ..שיראו שאת מישהו בעולם הוירטואלי ושום דבר בעולם האמיתי במציאות?

lala168

New member
אתכם ולא אותכם...

תלמד קצת עברית לפני שאת המדבר על אבחנות סיכולוגיות... בכל אופן, אם אני הייתי מנהלת פורום גם את ההודעות שלך הנ"ל הייתי מוחקת. לפי מה שהבנתי זה פורום שמדבר על אהבה ולא על מרמור המין הגברי.

dahanis

New member
ממממ...והנה תגובה של גבר

אתה בהחלט....(כתבתי ומחקתי) אני מניח שעם השנים תגלה שסקס זה לא הכל בחיים, וחוץ מזה אם היית באמת כזה שווה, אולי היא היתה באמת לוקחת אותך למיטה במקום לספר לך כל מיני סיפורים. חשבת על האופציה הזאת?

למעלה