הודעה לבעלי איפוד - בנושא העברית

יאיר B

New member
הודעה לבעלי איפוד - בנושא העברית

באתר iheb.zapto.org הודיעו שהעברית שלהם הועברה לידע וניתן יהיה להוריד אותה מהאתר שלהם. האם זה אומר שהגיע הסוף לנושא ביטול האחריות עם התקנת העברית?

matke

New member
בעצם עכשיו כשאני חושב על זה

זה לא יקרה. ועם זה יקרא נראה לכם שבעידכונים שאפל מוציאה היא תוסיף את העיברית?

shay0600

New member
אם לאייפוד תיהיה תמיכה מלאה בעברית

אז אני קונה איי פפוד בעוד חצי שנה ולא ibead עברית עברית עברית!!! לדעתי זה הדבר הכי חשוב בנגנים (האיכות יותר) חחח אני קונה רק בעוד חצי שנה יש לי עוד זמן לפנטז עליו

weird dust

New member
הוא גם טוען שהעברית מסודרת מראש

מה שאומר שהוא עשה עבודה יותר קשה ממה שהיה עד היום ובעצם סידר את בעיית הצדדים. אני לא יודע כמה זה נכון, אבל זה מה שכתוב - ומכאן יכול להיות שידע לקחו את העדכון הזה.

~~>

פעם שלחתי לו מייל ושאלתי אותו אם זה הופך אוטומטית את העברית או משנה את כוון התצוגה באייפוד וזה מה שהוא ענה: החלק השלי הוא תוכנה אשר תפקידה להפוך את העברית בכל פעם שאתה מעדכון שירים אוטומטית. מה שאומר שהוא לא סידר את בעיית הצדדים אלא רק דאג שההיפוך יתבצע אוטומטית..

עקבר

New member
עברית ויזואלית

מהמעט שהיה כתוב באתר לפני שהוא ירד, הבנתי שהוא לא הופך את סדר הכתיבה, אלא משנה את השם מעברית לוגית לעברית ויזואלית (כמו בדפדפנים של פעם). יכול להיות שככה נשמר השם של השיר ישר, ולכן אפשר להמשיך לסנכרן אותו וכאלה.

Kingstone

New member
אני בדקתי את תוסף התוכנה שלו

וזה אכן רק הופך את השמות רגיל. לדוגמה, מבדיקה שעשיתי: היה לי שיר אחד: "Diego Torreך" אז זה הפך את הכל ל "ךerroT ogeiD". אני לא יודע למה "ידע" פתאום מתלהבת מהעדכון שלו, זה לא שהוא עשה פריצת דרך לפי דעתי בנוגע לעברית באייפוד.. ועדיין יש באגים בתוכנה שלו ואל תהיו בטוחים שהיא עובדת על הכל..

והנה עוד בעייה..

כשמשתמשים בשם עם עברית ואנגלית הוא הופך גם את האנגלית... אבל על זה הוא אמר לי שזה לפעמים והם מנסים לתקן את זה..

stardust19

New member
חבר'ה- לבנות תוסף שיהפוך עברית זה

לא ממש בעיה- הבעיה היא לבנות עברית לוגית. לא משנה איזה נגן כולם אותו דבר-אין עברית לוגי במכישר(למעט אייביד שאני לא ראיתי אותו אלא רק שמעתי עליו)...מתי יבינו כל המתכנתים שאנחנו רוצים עברית NATURAL- כזו שמלמדים אותנו בביה"ס ???? אני יוצא בזאת לכל התכנתים והיבואנים-אנא מכם תפתחו בשבילנו את העברית לה אנו רגילים

אכפת לכל היצרנים מישראל מה אני

אגיד לך.. אני עדיין בדעה שכשהערבים יתחילו לקנות ברמה סבירה אז עם כל מדינות ערב יווצר ביקוש לקריאה מצד ימין לשמאל.. זאת דעתי בכל אופן..

stardust19

New member
כמו בשיר שאני לא זוכר איך קוראים לו

אבל יש שמה פזמון"...גשר צר מאד..." רק כאשר יצטרכו לעבור בגשר הזה אולי ישכילו איך להרחיב אותו ככה שיהיה מעבר לכולם ולא לאיש אחד...אנחנו רק נקודה מאד שעירה בגלובוס שרואים אותה רק בעזרת זכוכית מגדלת...אין מה לעשות בנידון. מסכים איתך ב 100%

Kingstone

New member
בכל מקרה

לדעתי אם להוסיף עברית, אז למה לא פשוט שיוסיפו אפל וזהו? הכי טוב שישלבו את זה בקושחה המקורית של אפל ככה שיהיה בצורה הכי טובה מוצג. חוץ מזה אם ידע שמסכימה לשים עברית לא יכולה להשפיע על אפל אז סליחה אבל היא לא ראויה להיות יבואנים, מה היא עובדת מאחורי הגב של אפל ועורכת קושחות שלהם? באמת אבל זה מגוחך.

ואולי זו הכוונה..

שידע לקחו את זה תחת חסותם ויעיברו לאפל לעדכון הקושחה הבא?

Kingstone

New member
אבל שמע

אפל לא צריכה איזה משהו שיגיד להם איך לשים עברית. אם הם רוצים הם שמים בלי בעיות, זה פשוט בירוקרטיה זה הכל. מה אתה חושב שהם לא יודעים איך? יש להם מתכנתים מעולים.

יאיר B

New member
כמה מילים על יצרנים, יבואנים ומה

שביניהם: 1. יצרנים מיצרים מכשירים כשהמטרה היא ליצר מקסימום מוצר במינימום עלות. 2. למרבית היצרנים לא מעניין מה קורה עם המכשיר אחרי שנמכר (למעט בעיות בטיחות). הם לא חייבים שום שידרוג למכשיר. 3. ישראל היא מדינה מאוד קטנה. מרבית היצרנים לא סופרים אותנו. לכן יבואנים גם לא ממש יכולים להשפיע עליהם. 4. יש הרבה דוגמאות כאלו בעולם: הכי גדולה שאני מכיר היא עצומה שנכתבה במיסטיק ריבר (אתר המעריצים הבינלאומי של איריבר). בעצומה ביקשו שאירבר תטפל בבעיה שהייתה בדיסקשיח בחלק מהנגנים (הוא היה מסתובב כל הזמן וגומר את הסוללה מהר). אירביר התעלמה באלגנטיות מהעצומה וכמובן שלא סיפקה את העידכון (כנראה בגלל שעלות הכתיבה של העידכון היא גדולה מדי עבורם). אפל לא שונה בהרבה מאיריבר. למעשה, כל החברות הן כאלו. תנסה לבקש משהו ממיקורדופט: אני לא חושב שממש יתייחסו אלייך. אם אתה רוצה משהו - רק בקוד פתוח יש סיכוי שזה יקרה (ושממש יקשיבו לך). יש עוד שיקולים שנמצאים אצל החברות: למשל, נושא מדינות ערב. אולי האיפוד הוא פופולארי במדינות ערב ואם יהיה עברית בקשוחה אז יעשו חרם על מכשירי אפל (ולעולם הערבי יש כוח קניה עצום בהשוואה לישראל הקטנה). אתה לא יכול לדעת אילו שיקולים יש לחברה והיבואן? הוא יכול לבקש עד מחר...

פפףף עוד כוון להסתכל על מכירה בארצו

ת ערב חח וקינגסטון אפל לא נראה לי ממש רואים סיבות להשקיע משאבים בשביל ישראל כי יש להם מספיק דברים על הראש עם כל הליינים שלהם..

עקבר

New member
זה סתם ידע שלא רצינית

זה היה צריך להיות פרויקט מרכזי שלהם כבר ממזמן. זה לא נכון שחברות מחויבות רק למכירות. בגלל שטויות כאלה אין מכירות.

למעלה