הודעה לגבי האתר EZYDVD
|נר

noachk

New member
הודעה לגבי האתר EZYDVD ../images/Emo129.gif|נר

כתבתי אתמול לאתר הנ"ל בטענה ששם המדינה שלי לא מופיע בטופס הרישום. אני מצרף את התשובה שקיבלתי מהם, לידיעת כולם. It is with a great deal of regret that due to continued high levels of theft and missing parcels shipped by us into your country, we can no longer continue to supply. Unfortunately as we are not able to insure postal items into Israel, it has left us with no option than to make this decision effective immediately. We sincerely apologise for any inconvenience caused. Regards Toni ------------------------------------------------------- EzyDVD - Online Sales www.ezydvd.com.au כמו שאני מבין את זה, אפשר להיפרד מן האתר הזה ולהמשיך לעת עתה עם אתרים אחרים.

danistar

New member
מוזר לי מאוד ..

אני מודע לבעיית ההיעלמוית אבל הנה רק החודש קיבלתי שני משלוחים שהזמנתי שם .. דני

noachk

New member
יכול להיות שהם לא מבטלים

את מי שכבר רשום אצלם ומצד שני לא מאפשרים לקונים חדשים מישראל להצטרף כדי לנסות למזער את הנזק.

דרור א

New member
אכן מוזר ../images/Emo4.gif

אבל כנראה שזה "מגיע לנו" . אני אישיתי הזמנתי החודש 3 סרטים , כאשר 2 מהם אפילו הגיעו במהירות שיא של 8 ימים. כנראה שנימאס להם שם במזרח כדור הארץ מהישראלי המכוער, ותאמת אני די מבין אותם. דרור.

Soak

New member
לא רוצים אותנו?? לא צריך! ../images/Emo46.gif

באמת הגיע הזמן להיפרד כבר מהאתר הזה. בסה"כ אנחנו אלה שיצאנו בהפסד גדול מהגניבות ולא הם שהתנערו מכל פיצוי או אחריות (שלא לדבר על שירות ללקוח). לא נורא. יש אתרים זולים יותר.

שח_מט

New member
almost famous סרט גדול. מומלץ!

בעיקר לחובבי מוסיקה ומתעניינים במאחורי הקלעים של האומנים.

danistar

New member
יש גם את ROCK STAR

עם ג´ניפר אניסטון ( חברים ) . סרט בסגנון דומה

TheShis

New member
או בשמו האחר:

"102 דקות של רוק, רוק, רוק, אבל ללא עלילה". לדעתי מדובר בסרט שהיה יכול בהחלט להסתפק בלהיות פסקול ותו לא.

../images/Emo10.gif הזמנתי 3 סרטים בשבוע שעבר

והתכוונתי להזמין עוד 3 סרטים בשבוע הבא. זה ממש מרגיז איך ערימה של מאפיונרים זעירים במכס/דואר משפיעה על צריכת הבידור הדיגיטלי שלי באופן ישיר.

TheShis

New member
אני לא מאשים אותם.

מה לעשות שבגלל כמה "ישראלים טובי לב" אנחנו אוכלים אותה. ועוד מתפלאים מדוע האנטישמיות כל כך מושרשת בכל העולם. כל חלקה טובה "אנחנו" מוכרחים להרוס - ברזים ומגבות בטורקיה, קולניות וגסות רוח בשאר אירופה, נהיגה שפוייה בכבישי הארץ, ולאחרונה פטנט חדש - ערים שהן Arabfrei.

TheShis

New member
לא, הוא לא. ../images/Emo9.gif

הכוונה אכן הייתה frei - על משקל ה-Judenfrei (המינוח הגרמני) במלחה"ע ה-2.

למעלה