הודעה לגבי הדיסק

glitter8

New member
הודעה לגבי הדיסק../images/Emo124.gif

|נתחיל בעובדות- הדיסק החדש מופץ היום/מחר ברחבי הארץ. כידוע-דיויד הציע לסייע לנו להשיג את הדיסק במחיר מוזל, ועל כך אנו מודים מאד ומוקירים את המחווה
. דיויד נמצא כרגע בניו יורק וככל הידוע לי עד לרגע זה טרם רכש עבורנו את העותקים ולמיטב ידיעתי יגיע לארץ רק בחודש הבא. אם כן, ובבקשה בתיאום עם שני בלבד!!!!!, מי שמעוניין לרכוש את הדיסק באופן עצמאי-שיבטל את ההזמנה דרך שני. מי שלא מבטל-שני מזמינה עבורו את הדיסק ויחוייב בתשלום. תודה על ההבנה.

בטי369

New member
שאלה?

למרות הרצון העז לקבל דיסק (אולי חתום) מידי האיש הענק הזה האם לא כדאי לפתור אותו מכאב הראש של להזמין לנו עותקים? לי אישית ממש לא אכפת לחכות. ואם בכלל יש דרך להודיע לו או פשוט לשאול אם זה לא תיק בעבורו.. בכל מקרה אני מחכה להחלטה הפנאל.. יומנפלא.

glitter8

New member
שני מטפלת בזה

חתימה אפשר לקבל ממנו גם בהזדמנות אחרת, אני גם בעד שכל אחד ירכוש לעצמו, ההבדל במחיר לא גדול וגם נסיעה לקחת משני-זה גם עול הכסף, או לחכות למפגש...למי יש סבלנות? לי אין... אבל כפי שאמרתי -שלא יהיה אי נעימויות-ושלא יקרה מצב שהוא ירכוש עבורנו ואנשים כבר יקנו קודם בחנויות. לכן לתאם הכל עם שני.

handlessman

New member
אני גם כבר מעדיף לקנות לבד...

אם באמת העניין יצא לפועל רק עוד חודש, אז אני מוכן לוותר על החתימה, מה גם שלא בטוח שתהיה...

SHANILIROY

New member
הדיסק

גם‏ ‏אני‏ ‏לא‏ ‏מחכה‏ ‏לדיויד‏ ‏היתה‏ ‏כוונהטובה‏ ‏אבל‏ ‏אני‏ ‏לא‏ ‏יכולה‏ ‏לחכות

SHANILIROY

New member
ועוד‏ ‏משהו

כל‏ ‏מי‏ ‏שמבטל‏ ‏להודיע‏ ‏בבקשה‏ ‏שאוכל‏ ‏לעדכן‏ ‏את‏ ‏דיויד

למעלה