הודעה לגבי המיפגש אצלי..

רוייקו

New member
הודעה לגבי המיפגש אצלי.. ../images/Emo41.gif

ובכן, ניפגשנו רק פעם אחת מאז הוקם הפורום. הפעם, לשם שינוי, אני מזמין את חברי פורום קיצורי קיבה בתפוז אלי הביתה, ברחובות. זה יוצא ביום חמישי הבא, ה 14 לפברואר. שעת התכנסות מ 19.30 מאחר ומדובר במיפגש אינטימי, יחסית, אני חושש שלא יהיה מקום לבני זוג הפעם. איתכם הסליחה. מי שמעוניין להגיע למיפגש אצלי שישרשר את הודעתו מתחת להודעה זו. תודה ולהשתמע רוייקו

sure16

New member
באה-יש לידך מלון?../images/Emo82.gifאו מנחת../images/Emo112.gif

באיה

New member
לצערי לא אוכל לבוא

כבר לא אהיה בארץ, אני מקווה שניפגש כולנו ב 7/02 באיכילוב כדי להיפרד מכולכם אישית. באיה

amnon_p

New member
רוייקו!

מתכנן להגיע בכיף, שלח כתובת או משהו. אמנון

חושבת להגיע (אם יסתדר)

ואולי אפילו המקוצר החדש (יונה) שלא ממש רוצה להתחיל לגלוש (אבל נראה לי שכשיתחיל - לא יפסיק) יצליח להגיע ( הוא יהיה כבר אחרי הוצאת סיכות וביקורת שאתה הוא דחה כדי להגיע ל.........(כן - רומי......כן)אילת). בינתיים לילה טוב אורית

RomiVais

New member
אורית יקרה - אתם מגיעים לביקור???

מתי אתם באים??? את לא תאמיני איזה חיוך עלה על שפתיי ברגע שקראתי.
אני קוראת שרועי מארגן מפגש ואני לא אוכל להגיע
ויש את המפגש באיכילוב וגם אני לא אוכל להגיע
ואני כל כך מתגעגעת והנה אני קוראת שמגיעים עד אלי - איזה כיף לי!!!
אוריתוש, רק תודיעי לי מראש שאני אוכל להתארגן מבחינת העבודה... שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר רומי

zoei1

New member
מרגישה טוב. רוצה ללכת למפגש באיכילו

באיכילוב, אבל יש בעיות את יודעת למה? תהיי בקשר

רוייקו, גם אתה רחובותי?????

איזה יופי!!!! בהזדמנות אכתוב לך למייל באיזה רחוב אני גרה. (בצפון רחובות בכל אופן). רוייקו, שיהיה לכם אחלה של ערב. דליה.

רוייקו

New member
אהלן ולילה טוב. אני גר בצפון העיר

קרוב מאוד למכון. (דליה, בינינו בלבד: אני גר בדרך יבנה
) לגבי הכתובת ושאר בפרטים, סמוך למועד הפגישה. יהיה בסדר. רוייקו

1osnatv

New member
רוייקו ../images/Emo24.gif

לרוייקו שלום קודם כל תודה על התשובה בהקשר לויטמינים לגבי המיפגש אני מאוד רוצה להגיע ולהכיר אותכם האם ניתן להודיע לך שבוע לפני? והאם יש מישהוא מרמת גן עם רכב אולי אפשרי סידור מעין זה אפילו מישהוא מת"א כי אני לא בטוחה שיהיה לי את הרכב פרט לזאת האם תוכל להסביר מהו המיפגש הזה באיכילוב האם זהו מפגש פרטי או מפגש של פורם והאם ניתן להגיע אליו תודה

פנינוש./

New member
לרוייקו תודה מכל ה- ../images/Emo23.gif

על ההזמנה אלייך הביתה אשמח להגיע אלייך . אך מקווה שיהיה לי אייך ועם מי להגיע . כי אני לא ממונעת שיהיה לך ולכולנו אחלה יום אביחיל

נושנושי

New member
היי רוייקו!!!!!!../images/Emo140.gif

תרשום אותי גם אני יבוא בכייף דרך אגב היה פצצות בתאילנד אשמח לעדכן את כולם במפגש

למעלה