הודעה לגברים ונשים:

הודעה לגברים ונשים:

עקב הויכוחים (למען האמת מינוריים, אבל עדיין מעניין לדבר על זה) עם בן זוגי על עומס העבודה שלי, רציתי לשאול אתכם: 1. האם הייתם מקבלים בברכה בת זוג (לנשים, בן זוג) שעובד סביב השעון, בהנחה שזה תורם מאוד להכנסה המשפחתית? 2. האם הייתם במערכת יחסים, בה אחד מבני הזוג עובד הרבה יותר מהשני? איך זה השפיע עליכם?

הבהרה לגולשים:

מי שימשיך להתעסק בשרשור בענייני הדת במקום לענות לשאלה המאוד חשובה שלי, מסתכן בהודעות הצקה מצדי עד סוף חייו בפורום...

Sefy

New member
לאור האיום על הצקות עד סוף ימיי..

אני מאד מתפתה לא לענות
אבל... אישית אני לא הייתי רוצה מישהי שעובדת כל כך הרבה, אפילו אם זה עוזר, אני חושב שאפשר לדעת לחיות עם פחות דרישות ולעבוד כמו בני-אדם, כי צריך להשקיע ביחסים יותר או לפחות כמו בעבודה, זה חשוב באותה מידה.

shloמי

New member
עבודה מסביב לשעון

מאוד מפריע כמעט ולא מדברים מאחר שמגיעים מהעבודה והולכים לישון ואולי עושים סקס שהתדירות שלו יורדת . המתכון הזה מוביל לפרידה

night mistress

New member
אני מניחה שהיה לי קשה..

כי אני עובדת משמרות, מה שאומר שבמקרה הטוב הייתי רואה אותו אחת ליומיים שלושה.. אבל מצד שני געגועים זה כיף..משאיר טעם לעוד.. ועוד..ועוד..ועוד..

זהו, הוא עובד בעבודה רגילה

8 שעות ביום, והוא ממילא רואה אותי כל יום בבית. הוא לא בא בתלונות ישירות, אבל התחיל להעלות בזמן אחרון שיחות על פנאי ואיכות החיים וכמה שאין לי אותם.

בחיים לא....!...

כבר עדיף לא להיות במערכת יחסים.... זה גם מדכא..גם עצוב...גם..מרחיק..וגם מרגישים לבד.. אז כבר עדיף להיות לבד..מאשר לאמלל את שני הצדדים.. האהבה יורדת..הסקס כמעט ונעלם.. בחיים לא הייתי נשארת במערכת יחסים כזאת.. גם אם ההכנסה גבוהה!!! אני אוהבת להרגיש את הבן זוג שלי איתי (תרתי משמע)...!!..(;..

../images/Emo10.gif אני רואה שכולם פה פוסלים אותי

טוב, אנחנו גרים יחד, אז בכל זאת מתראים ולא נעלם לנו הסקס. אבל נכון שזה מעייף. מצד שני, אנחנו זוג צעיר +1 עם משכנתא מפלצתית . קשה להסתדר.

לעכשיו...

תשמעי אולי עכשיו זה עוד בסדר.. אבל ככל שמורחים את זה ככה.. זה נהיה יותר גרוע ויותר מרחיק..!! בסוף זה יעייף לא רק פיסית גם נפשית..ויישאר ככה ואת יודעת ככל שהפצע לא מגליד..הוא נעשה יותר ויותר עמוק... ואם לא מטפלים..הצלקת רק תישאר.. תחשבי על זה.. אני אישית..לא הייתי מסתדרת עם זה.. גם אם הייתי במקום שלך..וגם אם הייתי במקום שלו..!!!

ספי....בוא רגע..(;

מה זה?!??!? אני לא נמצאת פה כמה ימים.. ואני רואה שאתה מסתבך לי פה.. בכל מיני ריבים..(;.. מה קורה..???!! אנשים...הלו תתעוררו..!!! איך אפשר להתווכח עם המחבק הלאומי..חח..(:)

Sefy

New member
זה הכל בגללך! ../images/Emo3.gif

כבר 4 פעמים שאני מתקשר לפלפון שלך ואת לא עונה לי
וכל מה שרציתי לעשות זה לשמוע את הקול הסקסי שלך לפני שאני טס

tokit

New member
בלתי, אני בצד שלך

בן זוגי עובד שעות על גבי שעות, עושה תורנויות גם כשהוא לא חייב, עושה המון חלטורות מהצד, הכל על מנת לאפשר לנו חיי נוחות. אני לא תמיד אוהבת את זה, אבל יש המון חשבונות לשלם ואני מקבלת את זה בהבנה ובהערכה. כרגע הוא היחיד בינינו שעובד ואנחנו מתמודדים היטב עם המצב. אני תורמת עד כמה שאני יכולה ומשתדלת שהוא ירגיש בבית ברגע שהוא כבר נמצא בו. הוא כמעט תמיד עייף, אנחנו בקושי יוצאים ולא תמיד יש זמן לשיחות נפש. אין לי שום טענות אליו כי הוא מממן גם אותי עם העבודה הזו. דווקא בעבר, כששנינו עבדנו ללא סוף, היה יותר קשה. ממש לא ראינו אחד את השני ואפילו נפרדנו זמנית על הרקע הזה. היום המצב יותר טוב.

avshalomat

New member
1. מקבל בברכה

2.לא 3. בעצם אין לי מושג קלוש לאור ניסיוני הדל בתחום, מה שכן בטוח שגם אני אקרע את התחת יו קנו אימפריה כלכלית בסאות פסיפיק.

AlteX

New member
בלי קשר לזוגיות,

לא מומלץ לעבוד מסביב לשעון. מצד אחד אנחנו עובדים כדי שנוכל להנות מהחיים, אבל אם אנחנו עובדים מסביב לשעון ואין לנו זמן להנות, אז בשביל מה לעבוד? אז מצד אחד צריך לנסות לאזן כמה שיותר בין הדברים... אבל מצד שני, ומנסיוני האישי, זה מאוד מאוד קשה...
מזכיר לי את הבדיחה על הדייג... פעם אחת מליונר אחד פרש לפנסיה ונסע לטיול בכפר קטן בו פגש דייג. הדייג קם כל בוקר, דג 3 דגים - לעצמו, לאישתו ולבנו, וכל שאר היום היה נח. שאל אותו המליונר: - "למה אתה לא נשאר עוד קצת כל יום ודג עוד כמה דגים?" - "בשביל מה?" - "כדי שתוכל למכור אותם בשוק ואחרי חודש תוכל לקנות סירה קטנה" - "בשביל מה?" - "כדי שתוכל לדוג יותר דגים יותר מהר, ואחרי עוד חודש כבר יהיה לך עסק פרטי עם כמה סירות" - "בשביל מה?" - "כדי שתוכל להתעשר, להבטיח את עתידך, ולפרוש לפנסיה" - "בשביל מה?" - "כדי שתוכל לנסוע לחופשה בכפר קטן, לדוג 3 דגים כל יום ולנוח כל שאר הזמן..."

דנטל

New member
1. לא. 2. לא

ולא רק מבחינת בן זוג של ממש לחיות איתו, אלא אפילו סתם לצאת עם מישהו שעובד המון שעות לא הייתי מוכנה. כשישבתי עם עצמי פעם וחשבתי מה לא טוב ברמי (שכידוע ללא מעט אנשים פה, אני לא יוצאת איתו - זה סקס וזהו) כחומר לקשר רציני אם הייתי בעצמי בנויה לקשר רציני, הסיבה הראשונה היתה "הוא עובד המון שעות". כל שאר הסיבות שהיו הן כאלה שלא היו מספיקות בשביל לפסול קשר במידה והייתי מוכנה לזה. זו הסיבה היחידה שכן.

אמממממ

1. אולי לא הייתי מקבלת את זה בברכה, אבל כן הייתי מקבלת את זה בהבנה. כל עוד, הוא מתאמץ, מעבר לעייפות, לעבוד גם קצת עליי... 2. הייתי במערכת יחסים בה הוא הרוויח הרבה יותר ממני ושעות עבודה לא קבועות בכלל. וקיבלתי את זה. מעבר לזה, במידה והייתה הקלה בעומס העבודה, הוא היה מפצה אותי.

למעלה