דווקא רבין ז"ל צדק 6 שנים לפני השגיאה הגורלית כאשר כשר ביטחון של ממשלת האחדות כשאמר שצריך לשבור את העצמות לחוליגנים שזורקים אבנים על חיילים.רבין לא צדק
רבין טעה ובענק
טעות איומה שהובילה לנהרות דם עד עצם היום הזה
אל תאמין בעצמך עד יום מותך אמרו חז"לדווקא רבין ז"ל צדק 6 שנים לפני השגיאה הגורלית כאשר כשר ביטחון של ממשלת האחדות כשאמר שצריך לשבור את העצמות לחוליגנים שזורקים אבנים על חיילים.
אבל ממשלת הימין על מלא צדקה ולכן קיבלנו את אסון נתניהו בגלל השמאלנים.רבין לא צדק
רבין טעה ובענק
טעות איומה שהובילה לנהרות דם עד עצם היום הזה
מי מסר את הרצועה למחבלים והתחיל את כל הצרה?אבל ממשלת הימין על מלא צדקה ולכן קיבלנו את אסון נתניהו בגלל השמאלנים.
אם מישהו הבין שיש סכנה ולא עשה דבר במשך 20 שנה לא יכול לבוא בטענות.מי מסר את הרצועה למחבלים והתחיל את כל הצרה?
גם וגםאם מישהו הבין שיש סכנה ולא עשה דבר במשך 20 שנה לא יכול לבוא בטענות.
בכיינות ימנית אימפוטנטית
מותו???? רצחתם אותו בתחילת התהליך.גם וגם
לא סותר.
אבל ביבי הבין את הטעות וכעת מתקן
רבין עד יום מותו לא הבין שטעה
מי זה "רצחתם"??מותו???? רצחתם אותו בתחילת התהליך.
כל מי שנתן רוח גבית לעמיר והרבנים שהוציאו דין רודףמי זה "רצחתם"??
אז כל מי שנתן רוח גבית "לשלום" עם עזה, להעסיק אותם, לקחת לטיפול בארץכל מי שנתן רוח גבית לעמיר והרבנים שהוציאו דין רודף
אף אחד לא עשה שלום עם עזה.אז כל מי שנתן רוח גבית "לשלום" עם עזה, להעסיק אותם, לקחת לטיפול בארץ
הוא תומך באסון קפלן מה-7/10
קודם כל, לא אנחנו רצחנו, לא אני ולא החתול שלי.מותו???? רצחתם אותו בתחילת התהליך.
שקר.קודם כל, לא אנחנו רצחנו, לא אני ולא החתול שלי.
ודבר שני, התהליך כבר היה פגר מת עוד בחייו לפני הרצח.
אמתשקר.
ביביסט שידבר אמת יזרק מהמחנה.
אם היא לא הייתה חברה במפלגת שלום עכשיו הייתי חושב שאולי היא התכוונה שהוא צדק כשאמר שצריך לשבור להם את העצמות.היא התכוונה שהוא צדק כאשר התפטר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.