הודעה לג'סטין אהובהנו...

siven16

New member
הודעה לג'סטין אהובהנו...

ג'סטין יקירי, כמה דברים לליבך הקט: 1. אני חולה עליך בן אדם, קח חיבוק
ו
2. יש מתמשים חדשים בפורום.. easy on them... 3. תראה קצת גילוי הבנה, אתה זוכר אותי בתחילת דרכי שלא ידעתי כלום וממש עזרת לי... ככה גם להם, בבבקשה
4 והנה עוד חיבוק

1Prophecy

New member
בשמי ובשם KAT RE

נראה לנו שבזכות ההודעה של סיוון ג'סטין לא יצטרך לשחק עם תמונות אלא באמת יגדלו לו קרניים....
שיהיה לכם לילה קסום....

Justin Angel

New member
נהדר.

לא מעבירים מסרים אישיים דרך הפורום, יש לי בשביל זה ICQ, אי-מייל, טלפון, מסרים אישיים בתפוז, יונת דואר ומצידי דרקון ירוק קטן. הפורום מיועד לדיון ציבורי ולכן לא שולחים הודעות לא רלוונטיות לכלום לתוכו. אם את רוצה להגיש תלונה על צורת ההתנהגות הנוכחית שלי צריך להגיש את טופס 1972'א בשלושה עותקים שנכתבו בעט אדום למשרד השני משמאל בבניין החמישי בשדרה ישר אחרי הפיל הוורוד :)

kat re

New member
אני מאוד מקווה שהתגובה שלך

מיועדת גם לסיוון ולא רק אליי ואל 1PROPHECY או שאתה רוצה שרק מסרים שעלולים לא למצוא חן בעינייך יועברו אלייך עם דרקון ירוק קטן. נכון זהו פורום לדיון ציבורי עם זה אני מסכימה אבל הלצה קטנה פה ושם מעולם לא הזיקה לאף אחד. אנחנו בסופו של דבר בני אדם.

Justin Angel

New member
אתכם אין בעיה.

פשוט לפתוח נושא חדש בפורום שמיועד לי זה לא במקום בהתחשב בכך שיש אלף ואחת דרכים אחרות ליצור עימי קשר. על זה דיברתי.

siven16

New member
אבל אתה שייך לכל הפורום!

ככה זה סוציאליסטים כמוני, אפילו באנשים אנחנו מתחלקים!

suki da yo

New member
אני מגישה תלונה

אתה תכין עותקים ותעביר למי שצריך לקרוא.

suki da yo

New member
אני מגישה תלונה

אתה תכין עותקים ותעביר למי שצריך לקרוא.

Justin Angel

New member
כמו שאמרתי

ביום שיהיה אכפת לי מה You people חושבים עליי, זה יהיה היום שבו אני פורש לגבעה מבודדת מאדם באירלנד.

Pink Bitch 2

New member
סתם דעה

אתה לא צירך להגיב, כנ"ל כולם אבל חיים של אדם שלא איכפת לו מה Us People חושבים עליו, זה אל חיים קצת בודדים וקודרים? לא באופן אישי, סתם נקודה למחשבה

Justin Angel

New member
אני ממלא את החלל בסקס ופיזיקה.

זה פעל יפה עד עכשיו, אין שום סיבה לשנות נוסחה שפועלת :)

Justin Angel

New member
זה שילוב משולש

זה סקס, פיזיקה ודת :) צריך את שלושתם בשילוב מושלם ואז אני שפוי לחלוטין, עדיין לא מצאתי מה המינון הנכון שלהם ביחד, אבל אני מאמין שהוא שואף לכיווןן 90% סקס, 5% פיזיקה ו5% דת :)

לא בדיוק

יש הבדל בין שיהיה אכפת לאדם X מה *חושב עליו* אדם Y, לבין שיהיה אכפת לאדם X *מ*אדם Y... אבל אני לא בטוח שזה המקרה פה. ג'סטין? (יאק, אני נהיה רגשני פה!) (מה אני עושה פה בכלל! יש לי מתכונת במ"מ בעוד יומיים! אמא'לה!)

TheBlueOne

New member
או שפותחים שירשור

כזה גם בשבילי
או שמוחקים את כל העץ... ברור

למעלה