הודעה לג'סיקה

הודעה לג'סיקה

היי, ג'סיקה שמי זהבית, ילדתי תאומים לפני כשבועיים, לאחד מהם יש ק"פ כנראה ח"צ בדרגה קלה עד קלה מאוד, אנו מטופלים אצל ד"ר פנסקי (שאגב, הוא הפנה אותנו לאתר וסיפר אודותייך), אנו כרגע בשלבי הגבס הראשון והלא פשוט (למראהו ולתחושותינו הקשות), רציתי לקרוא דווקא ממך על ההתמודדות עם המכשיר שמגיע לאחר מכן..., אשמח מאוד למידע, בתודה מראש.

פרלמנים

New member
ברוכה הבאה זהבית

מזל טוב ללידת התאומים

אני שמחה שאתם מטופלים אצל דר' פנסקי, אתם בידיים טובות ואוהבות.
לגבי המשך הטיפול, מדובר בנעליים המחוברות ביניהן עם סד מאלומיניום. תפקיד המכשיר הזה הוא לסייע בשמירה על תיקון הרגל לטווח הארוך. שעות הנעילה של המכשיר הולכות ופוחתות עם הגיל, ולבסוף נשארים עם שעות השינה בלבד.
יש באשדוד ואשקלון הורים נוספים שישמחו לפגוש אותך ולהראות לך במה מדובר, ואז תגלי שזה באמת לא כ"כ מלחיץ כמו שזה נראה.
לפעמים יש ילדים שצריכים כמה ימי הסתגלות (וגם הורים
) אבל כעבור ההסתגלות הראשונית, בדרך כלל הכל זורם על מי מנוחות, והזמן חולף בטיל.
את יכולה להסביר את התחושות שלך? האם הן ממוקדות? למשל, חשש מתגובות הסביבה, חשש מתגובות צוות המטפלות בפעוטון העתידי? חשש מהקושי הויזואלי? מהסתגלות התינוק?

אנחנו כאן

ג'סיקה

תודה על ההיענות המהירה, אגב תחושותיי......

בעלי ואני התבשרנו כבר בסקירה הראשונה להריון על הימצאות ק"פ ח"צ, קיבלנו את זה מאוד קשה בעיקר משום שציפינו לתאומים ולא ידענו כיצד נטפל ובמי נטפל יותר, התחושות היו קשות עד לקראת סוף ההריון ששם כבר החלטנו שאנחנו מקבלים את המתוקים עם כל מה שיש ואנו ערוכים ומזומנים לטפל בהם ככל שיצטרך, החשש העיקרי היה ההתמודדות כיוון שבאיזשהו שלב הצלחנו "לקבל" את הק"פ, שלב ההתמודדות כרגע בחיתוליו ואנו די מקווים ומצפים שזה פשוט ילך לנו בקלות ובעיקר לתינוק המתוק שלנו, בעקבות זאת החלטתי לקחת חופשת לידה למשך שנה, כיוון שאינני יודעת מה תהיינה התגובות שלי ושל הסביבה לתינוקי המתוק עם המכשיר, כיצד הוא יתמודד במעון, האם יטפלו בו כפי שצריך, אני די מבולבלת בנושא ומחכה כבר לתקופה שבה הוא יצטרך את המכשיר רק לשעות הלילה,
תגובות הסביבה לנושא הזה פחות מטרידות אותי ויכול להיות שזה משום שאנו מתקרבים לחורף, אני מניחה שכשאת קוראת את השורות הללו את מזהה בלבול ומצוקה, אך אני מניחה שזה יחלוף באיזשהו שלב, לא?

פרלמנים

New member
קראתי. מצטערת, אני מבטיחה לענות בערב ביסודיות

יש לנו טקס ביישוב לקראת כיתה א' עוד מעט(אני משתתפת בו), ואני אענה לך בערב במלוא תשומת הלב

ג'סיקה

פרלמנים

New member
מדהים!

כל הכבוד על חופשת הלידה הארוכה, זה ישתלם לך מכל הבחינות, אני לקחתי שנה (שמסתיימת בימים אלה) רק אחרי הלידה השלישית ופשוט נהניתי מכל רגע. אדרבא כשיש תאומים, ושיש טיפול בק"פ (למרות שהשלב האינטסיבי הוא רק בחודשים הראשונים). השתדלי להנות!
אני חושבת שבהתחלה כולם מרגישים מצוקה וחוסר נוחות עם המצב, אבל החוכמה היא ללמוד להסתדר, לנסות למצוא את הטוב (יש בעיות רפואיות בלתי ניתנות לפתרון, חלילה, או קשות יותר), ושבעוד כמהחודשים תוכלי לתת כאן בפורום עצות לאימהות שנמצאות במצב שאת מצויה בו כיום, ותחושי התעצמות נפש מהרגע הזה... הוא לא רחוק.
שולחת לך במסר את המספר שלי.
שבת שלום
ג'סיקה

למעלה