הודעה להורים ליום האהבה...

הודעה להורים ליום האהבה...

אוהבים ? אחד את השניה ? אחת את השני ? ושניכם ביחד את הילדים ?? אז ... בבקשה !!! חגרו אותם במושב האחורי !!! תודה מהאיש שאח"כ צריך להסביר לכם למה הם נפצעו (במקרה הטוב..)!!

מיה30

New member
מה זאת אומרת???!!! ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

לא זזים לשום מקום בלי חגורה!!!!! וזאת יודעים אצלנו כבר מגיל 0 דרך צלחה

anat30g

New member
תתפלאי

לא פעם אני רואה ילדים בכיסא בטיחות - ולא חגורים - כאילו שאם הם יושבים בכסא הבטיחות הם מוגנים...

אמיר.

New member
אם יש משהו שבו החינוך הצליח יותר..

מדי זה ענין החגורות... אם אני רק מכניס את המפתח לסויצ´ והם לא חגורים.. הצילו איזה צריחות !!!!! אבא אל תסע אני לא קשור ... (הם אומרים קשור במקום חגור - מילא)

linet1

New member
ראיתי את ההודעה בפורום הורים וילדים

ואני מצרפת את שכתבתי שם... לצערי קיימים גם הורים כאלו!!! השבוע הזדעזעתי לחלוטין....אני שנוהגת לחגור את ביתי גם בנסיעה של חצי קילומטר... נסענו בכביש בין עירוני, לפני נסעה מכונית שנהגה בה אישה עם שני ילדיה. אחד ניראה כבן 4 והשני כבן שנתיים עם מוצץ בפיו. שניהם לא חגורים, מנופפים לי לשלום מהחלון האחורי. היא נסעה כ- 100 קמ"ש והילדים מאחורה חופשייים ושמחים...

anat30g

New member
לנעול דלתות אחוריות

יש בדלתות אחוריות של רוב המכוניות בארץ מין פין כזה שצריך ללחוץ עליו בשביל שילדים לא יוכלו לפתוח את הדלת מבפנים - אלא רק מבחוץ. למה אני נזכרת בזה - כי מישהי שאני מכירה - נסעה לה ברחובות תל-אביב עם ילדתה הלא קשורה בת השלוש - שבאמצע הדרך פתחה את הדלת והתגלגלה לכביש...

זעזוע אמיתי - סיפר אמיתי

סיפרה לי חברה שהם נסעו מירושלים למרכז, ופתאום, בירידות מירושלים האוטו נעצר. לקח כמה שניות עד שקלטו שהבן (אז היה בן 4.5) משך את בלם היד של האוטו. שאלתי אותה אם היא לא התאימה את החגורה למידה שלו, כך שלא יוכל לקום באמצע הנסיעה, והיא שאלה: איזה חגורה??? מנסיון אישי - חגורות בטיחות מצילות, גם אותנו וגם את הילדים....

גילהב1

New member
והבן שלי (בן שנתיים)

שישב מקדימה (קשור לכסא בטיחות) פתח את הדלת בזמן עמידה ברמזור, דבר שהתגלה בסיבוב שלאחר הרמזור - אם הוא לא היה קשור הוא היה פשוט עף! ממש מפחיד

ציפי ג

New member
גם לנו היו מקרים כאלה של

פתיחת דלת על ידי הקטן, תוך כדי נסיעה. גם אצלנו הוא במושב בטיחות, כך שזה פחות נורא ובכל זאת.. אני רואה לפעמים הורים שנותנים לילידהם לשבת לא חגורים מקדימה. האם הם לא קוראים עיתון? הם לא רואים מה קורה?

מיה30

New member
בחיי, קוראת ולא מאמינה....

ממש לא מצליחה להבין למה לקנות כיסא לאוטו אם לא משתמשים בו??? לא יותר פשוט להניח את התינוק על המושב, סתם כך...נראה לי גם יותר זול, לא???!!! לא מצליחה איך אפשר להתרכז בנהיגה כאשר הזאטוטים "מסתובבים" חופשי במכונית, פותחים חלונות ודלתות. וואלה ברקס אחד והילד דבוק לשמשה הקדמית ואני שואלת, זה מה שהם באמת היו רוצים????!!!! למה לא לחשוב דקה לפני שמכניסים את המפתח לסוויץ´? הגדול שלי מת מפחד כאשר הוא נכנס לאוטו ואני רק מניעה אותו, עדיין לא נוסעים הוא כבר צורחחחח אני לא חגוררררר אמאאאאא ואני מתמוגגת שלפחות את זה הצלחתי להקנות לו בלי הרבה מחשבה פשוט להיות שיטתיים לא לוותר אף פעם אפילו לא אם רק נוסעים פה...שנייה....רק מטר אחד... מיה30 {בחיי עדיין המומה}

אמיר.

New member
במיני ואן קצת קשה לפתוח את הדלתות..

פעם היתי מחיך לילדים שהיו מנפנפים לי מחלון המכונית שלפנינו היום אני מזעיף פנים. לפחות שישבו שם.

למעלה