הודעה להרצליינים!

הודעה להרצליינים!

הרצליינים יקרים, הנכם מוזמנים לישיבת מועצת העיר של מן המניין. בנושא: דו"ח מבקר העירייה, מר נתן לביא. ביום ה' 18.9.03 בשעה 18:30 בערב במפר"ד הרצליה בנווה-עמל, ליד תיכון "דור" (הפקולטה). בוא להראות מי באמת נלחם בשבילכם ומי שותק! הערה:הישיבה נערכת ביוזמתה של אורית רשפי, חברת מועמת העיר ומועמדת לראשות העיר, הגב' גרמן חשבה להתחמק מהדו"ח. שבעה חברי מועצה חתמו כל בקשה לערוך ישיבה זאת:ירון עולמי,יהודה אוריאלי,ורדה מור, רחלי בללי,אורית רשפי,מנשה שני וליאור טנר. לידיעתכם ישיבת מועצת העיר, היא הצגה הכי טובה בעיר
(במיוחד לפני הבחירות). להתראות,

רישפי לוקחת קרדיט לא שלה ../images/Emo70.gif

הרצלייני יקר, אני מקווה שלמרות תמיכתך ברישפי (ואולי בעצם בגללה) תואיל להודות שמי שאחראית יותר מכל לפרסום הדו"ח ואיסוף הנושאים אשר מפורטים בו היא הגברת ורדה מור חברת האופוזיציה ומסיעתו של יהודה אוריאלי. למרבה הצער שמעתי כי בחוגי בית רישפי מתהדרת בנוצות לא לה עת היא לוקחת את כל הקרדיט על עבודת המבקר. זהו סגנון קלוקל ושקרני שמצער לראות כיצד רישפי נוקטת בו. עם כל הכבוד, נדמה לי שרישפי היא עוד מוצר יחצנ"י שארוז יפה - הגברת חברת מועצה פחות משנה אבל יודעת לעשות רוח גם יודעת ! לידיעתך בברכה.

מור וגם רשפי

אני מתקן את דבריי, גם ורדה מור וגם אורית רשפי, פעלו לחשיפת דו"ל המבקר: ורדה מור-שפעלה לחשוף את הדו"ח מאז אפריל השנה אורית רשפי-שיזמה את הישיבה בנושא הדו"ח. סליחה שהשמטתי בטעות את ורדה מור-חברת מועצה למופת ויותר מזה-יו"ר ועדת ביקורת מצייטנת. תודה לך התיקון ובוקר-טוב,

חן חן אבל... ../images/Emo26.gif

ובכל זאת רישפי עושה הרבה רוח - אני מקווה שאין לנו עסק עם גרמן משופרת וצעירה יותר... עם זאת, אני משוכנע כי רישפי תחבור לאוריאלי בסיבוב השני כדי להוריד את גרמן - הרי זה הכי חשוב בסופו של דבר כל טוב...

תהיה בטוח

רשפי זאת לא גרמו 2-רישפי בעלת ניסיון ציבורי והשכלתי ואנו נרוויח יותר כשהיא תבחר לראשות העיר... רשפי לא עושה רוח-להזכירך מאז הכנסה למועצת העיר לפני שנה, החלה החגיגה! דברים שגרמן הסתירה יצאו אל האור, הישיבות נעשות יותר מעניינות ובקיצור- החלה להיות "אופוזיציה אמיתי" לרה"ע.

ידידי המלומד../images/Emo35.gif

רישפי לא תהיה ראש עיר, אבל אין זמן לזה עכשיו. החשש האמיתי הוא שמא גרמן תעבור את סף הארבעים אחוזים בסיבוב הראשון. המועמדים האחרים לטעמי לא יוכלו לקחת את הסיכון שטמון בסיבוב הראשון מבחינתם ולכן חייבת להתבצע חבירה בין כולם שתביא למהפך. מה דעתך ?

ידיד ה...

מה אתה עוסק אגב? ברגע שכל המומעדים הקטים ילכו ו\או יתחברו גרמן תפול (כדוג' שמואל סעידה, ד"ר חן, אלימן וכל המועמדים שבאמת לא יהיו רה"ע). כיום יש שני מועמדים מובילים-שכן יחליפו את גרמן: כדוג'-אוריאלי ורשפי, שהם האלטרנטיבה לגרמן.

שלום

אני משפטן בהכשרתי. יש לי עניין רב להוריד את גרמן ולטעמי אוריאלי הוא האיש. אין לי כוונה להתנגח כאן עם ילדי הפרחים של גרמן אני רק יכול להצר על כך שאלו סוג של אנשים שאוהבים להתווכח בכל מחיר תוך שימוש במשפטים חוזרים ונישנים (הגירעון ירד, הושקע יותר כסף בכל תלמיד וכיו"ב...) השורה התחתונה היא שהציבור לא מרוצה ולכן גרמן חוששת חשש אמיתי מכך שיהיה סיבוב שני בו היא תפסיד.... על פי ידיעותיי, רישפי איננה מתרוממת למעלה מ 10 אחוזים בשלב זה אם כי התקדמה יפה מזמן תחילת הקמפיין שלה. אוריאלי לעומת זאת הוא היחיד שמתקרב לגרמן ומכאן שכולם צריכים להתלכד מאחוריו בקונסטלציה כזו או אחרת.

ככה למדו אותה באיכות השלטון

היא גם מתגאה בפירסומים שלה שהיא היתה ממנהגי מאבק ההורים - איזה מנהיגים - היא אפילו לא הייתה הזנב, היא הייתה באותה עת חברה במועצת לנדאו. מזל שהיא לא מסמיקה כשהיא משקרת - אפשר היה להקים סביבה מפעל שלם לאודם טבעי.

למעלה