הודעה לחברים

4נילס

New member
הודעה לחברים

שלום לכולם. אתמול היינו בצט והיה אחלה שיחות והיתחלקויות. כול יום בשעה 10 אנחנו ניפגשיים חברים ומדברים על הכול שומעיםדעות מיתחלקים נושאים צעדים וכולם מוזמניים מי שרוצה יכול להגיע נישמח מאוד ואני מבקש עזרה כול מי שיכול להודיע ולצרך חברים תודה מראש אוהב אותכם אורי

OA ענת

New member
אורי היקר

תודה על היוזמה ועל ההתחלקות. אשמח להצטרף בערב שימצא לי זמן... בנתיים זה עוד לא קרה
יום מקסים והמנעות טובה.

4נילס

New member
לענת היקרה. זה קרה

ענת אם מאמינים אני מאמין הכול יכול לקרות ויום חמישי היתה לנו בשעה טובה היתחלקות ודיברנו בצט 5 חברים והיה אחלה אני מאמין בלהתדמיד והכול אפשרי ויש לנו שעה קבועה כול יום בשעה 10 אשמח מאוד שתהיי איתנו ואני מבקש ממך עזרה לצרף חברים אוהב אותך אורי

4נילס

New member
לכול החברים.כול יום בשעה22 אנחנו בצ

לכול החברים אני שמח על ההענות כבר יום רביעי ויום חמישי אנחנו ניפגשנו חברים ומדברים מיתחלקים משתפים שומעים אחד את השני היה המון כוח מקווה לראות המון חברים אינה לנו עוד מכור כוח למחלת ההיתמכרות אוהב אותכם אורי מבאר שבע

אשמח גם להצטרף לצט

איזה יופי של יוזמה, אני כותבת כאן לראשונה, אני טורקיז ואני אכלנית כפייתית אני אשמח להשתתף ולהתחלק בצט, אך אינני יודעת איך נכנסים, האם יש להכנס דרך הצטים של תפוז? אשמח לקבל הסבר. באהבה ט ו ר ק י ז

יעל :-)

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ימטורקיז, קודם כל ברוכה הבאה לפורום. את מוזמנת לשתף ולהתחלק גם על גבי דפים אלו, בנוסף לצ'אט. לצ'אט נכנסים על ידי הקישור בשורה הכחולה בראש העמוד. לחיצה על ChatTV (ליד הקישורים והמאמרים), תוביל אותך ישירות לצ'אט של הפורום הזה. את מוזמנת גם לכתוב הודעה חדשה שתופיע בעמוד הראשון בפורום, כי זו כבר לא קופצת. כך אנשים אולי לא יפספסו את ההודעה שלך. נחמד שהצטרפת אלינו

למעלה